V pohoděě, před 14 dny jsem koupil větší triko. Pro jistotu.
Ale zrovna včera, když mě pani cvakla a viděl jsem se, tak jsem si uvědomil, že se ten stvořitel fakt šeredně splet, při rozdělování hmoty mezi lýtkama a bicálem. Ještě že používáme na soutěžích podkolenky.
Ježíšek pro oddíl silového trojboje SK Ironbulls Domažlice sídlící ve Sportovní centrum Domažlice dorazil už o něco dřív. Byl štědrý a donesl sadu LEOKO 310 kg. Teď už se snad o koutouče a osy na tréninku prát nebudem.
Benč
20 x 40 kg
10 x 60 kg
5 x 80 kg
1 x 100 kg
1 x 120 kg
1 x 140 kg
Sumec
5 x 60 kg
5 x 100 kg
1 x 150 kg
1 x 170 kg
1 x 190 kg
Na silvestra srandamač v RAW trojboji u nás ve fitku. Zapoměl jsem napsat, že jsem si dva dny po posledním tréninku mrtvol uhnal pěknýho housera. Je to jakštakš rozmasírovaný, ale žádnej zázrak to není. Původně jsem chtěl jít na silvestra tah klasikou, ale dám to opět sumem. Dnes sumo prvně snad po měsíci a půl možná dýl, takže zajímavý. :-)) Benč půjdu asi jen jeden pokus aby se neřeklo. Dnes jsem si zkusil potěžkat aspon 140, v rukach lehký, ale v dolní pozici jak mám zabrat se rameno pořád ozývá jak prase. Už nevím co s tím. Přes bolest se bojím zabrat a celkově se bojím aby tam něco neprdlo, páč je to fakt divný.
Výsledky prvního ročníku Silvestrovského silového trojboje RAW v Domažlickém sportovním centru! Děkuji všem borcům za účast, všem divákům za podporu a všem organizátorům za přípravu! Za mě pěkná sportovní tečka v tomhle roce, doufám, že se všem líbilo hu nás. Přeji Vám hodně štěstí, zdraví a sil do nového roku!
tak tady je důležitý vědět, že Filip to šel bez odpočinku rovnou z tréninku. Den předtím oddrtil komplet záda, předtím nohy a ramena či co... Vůbec původně neměl v plánu zvedat, ale ukecal jsem ho k tomu a za to fakt respekt! Já bych to rozhodně bez pauzy nedal. Na tenhle trojboj jsem poctivě odpočíval 5 dní jako před každou soutěží. I tak nás pěkně potrápil a byl to boj do posledního pokusu v mrtvole.
Videa ze dřepů jsou nějaký trochu přeházený a třetí pokus tam ani nemám takže je sem házet nebudu. Navíc upřímě, hloubky nic ke chlubení. Rozhodčí Andreas Altmann byl poučen, že to je srandamač a důležitý je se na konec roku pobavit, takže za celou soutěž neuznal jen jeden dřep, kterej byl fakt už moooc vysokej. Důležitý je, že to bylo vše lehký, i třetí pokus 265 rezerva dobře 15-20 kg a vím, že kdyby mi někdo říkal ofiko hloubku, zvedl bych to taky.
Benč 2 pokus 165 kg ve 4:30
Benč 3 pokus 180 kg ve 2:15 to už bylo hodně krvavý, ale na současnej stav rozpuštěnosti a pořád zlobící rameno jsem nad míru spokojenej. Šmrdlal jsem to poslední dobu max do 130 a měl jsem obavy abych dal aspon 160.
Tah 1 pokus 250 kg v 1:00
Tah 2 pokus 280 kg ve 2:05
Tah 3 pokus 300 kg ve 4:18
Včerejších 300 kg v odpočinkový fázi sezony bylo pro mě největším překvapením. 300 raw sumem jsem dal teprve podruhé, prvně letos na jaře, v plný přípravě na republiku, než mě skolila viroza. Tenkrát to bylo dost krvavý a neuznatelný. Včera lehce, rezerva 10-15 kg. Andreas říkal, že bylo na 320, to si ale nemyslím. Potvrdilo se mi jedno co mi Andreas a zde už DrLift, říkali delší dobu, že nejlepší doplnkovej cvik na sumo, je tah klasikou. :) Od Bardějova je to víc jak dva měsíce a za tu dobu jsem jel tahy jen klasikou, navíc jen víceméně high reps série, minimum bylo 6 nebo 5 opak. Povedlo se mi slušně obalit vzpřimovače, který u suma hodně atrofujou. Takže dál pojedu klasikou a sumem na max na soutěžích.
Jinak protože od příštího týdne rozjedu na plno přípravu na MČR už můžu prozradit, že i na rok 2015 můžu počítat s podporou od firmy SURVIVAL !!! Jsem nesmírně rád, protože od loňska, kdy jsem se začal připravovat na doplňcích Survivalu, jsem udělal obrovský výkonnostní skok. Určitě bude hrát svou roli fakt, že dřív jsem se v užívání suplementů dost omezoval, kupříkladu BCAA jsem skoro nepoužíval, teď mám naopak přísun víceméně neomezený. Každopádně tak jako tak, je to sakra znát a i kdyby má podpora od Survivalu skončila u značky dál zůstanu, protože ze všech úhlů pohledu, ať složení samotné, tak informovanost koncového zákazníka o složení produktů, příchuť, stravitelnost, je pro mě Survival absolutní českou špičkou.
Tome, nech sa darí, super rýchlosť na tých ťahoch, brutalita.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tome gratulace, ale tohle si odpustit nemuzu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cca 12:00 Grznar otom jak si hraje s 200kg na bench, v dresu 250kg, a chce jit na 300kg
To me taky docela zklamalo, jeho videa sleduji rad ,ale verejne si nasral do huby.
V tom jak o sobe tvrdi ,ze je no.1 tak 160 zadnej turbo vykon neni.
No kazdopadne uz vime, ze s 200kilama si rozhodne nehraje a ten pavel beran bude hodne brzo silnejsi nez on
E: jak velka musela tim padem byt ta dopomoc pro incline 180 pro 3 reps ? :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru