|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dandyvican
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 7:15 pm Předmět: Konečná verze jídelníčku |
|
|
Zdravím aby zase nedošlo k nekonečné diskuzi už sem to snad všechno napočítal, překopal, dopřed všechno maso sem počítal kuřecí, ale jím vepř. popř i hovězí ryby ... jako rýži nahrazuji luštěninami a těstovinami :))))
INFO: 181cm 19let 80kg
Snídaně : 100g ov.vločky
250ml mléka
1 ks banán cca : 13T,23B,105S
Svačina : 1/5 balení Racio chlebů
cca : 1T,10B,54S
Po tréninku : 50g proteinu + 25g čistého maltodextrinu
cca : 2T,40B,26S
Oběd : 150g kuř. prsa
1 pytlík rýže cca 100-125g
100g zeleniny (brokolice)
cca : 4T,50B,81S
Svačina : 2ks kaiserek
100g Cottage
cca : 9T,22B,45S
Večeře : 150g kuř. prsa
100g zeleniny cca : 7T,35B,7S
2. Večeře : 10g/hrst ořechů
250g tučný tvaroh cca : 40T,32B,10S
Vychází mi to na 76T,201B,328S ..... Myslíte, že při takové hordě bílkovin vyřadit ten proteinový koktejl čímž bych to snížil o 40g Bílkovin ?
Otázky : 1) Co největší objem vypomůže BEAR ROUTINE ?
2) Jak dlouho se jede 4týdny?
3) Když se mi zamluví a budu chtít jet 2xcyklus jak dlouhá pauza mezi tím musí být a co do té pauzy bude spadat např. jen bazén, nebo uplný klid ?
4) Kdyby se povedlo hodně nabrat, po tom cyklování šlo by zase třeba pauza a pak silovo-objemový klasický split na procvičení co nejvíce svalů na danné partii ?
Předem děkuji :)
[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
Ale jo, pobavilo  .
|
|
| nahoru |
|
 |
dandyvican
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Ale jo, pobavilo . |
Od toho sem píšu aby mi takovej trouba jako ty mohl napsat takovouhle stupiditu :)
Víš oni jsou i ty zkušenější od toho aby těm, kteří v tom neuměj chodit trochu pomohli :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
Chces jet beare s timle jidelnickem? Nemas narok.. takovejdle trenal musis uzrat.
Bilkoviny se pocitaji jen ty plnohodnotny v tvym pripade maso,mleko,cottage,tvaroh a protein.
Ty tvoje otazky nemaj hlavu ani patu _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
| dandyvican napsal: | | Novic napsal: | Ale jo, pobavilo . |
Od toho sem píšu aby mi takovej trouba jako ty mohl napsat takovouhle stupiditu :)
Víš oni jsou i ty zkušenější od toho aby těm, kteří v tom neuměj chodit trochu pomohli :) |
Promiň, ale zase jsem se zasmál. Dobrej šajzung...
|
|
| nahoru |
|
 |
dandyvican
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 11:26 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Chces jet beare s timle jidelnickem? Nemas narok.. takovejdle trenal musis uzrat.
Bilkoviny se pocitaji jen ty plnohodnotny v tvym pripade maso,mleko,cottage,tvaroh a protein.
Ty tvoje otazky nemaj hlavu ani patu |
Tak já už fakt nevím, snažil sem se to překopat podle některých lidí, kteří tvrdili, že by tohle šlo, ačkoliv sem se nezměnil o BEAR ROUTINE, ale pouze o objem. jídeláku...
Co mám v podstatě teda jíst už fakt nevím, byl bych rád kdyby byla jedna duše která by se mi to snažila aspoň trochu poupravit... Jasně, že když tvrdíš, že je tam něco špatně, že tam něco špatně bude, ale v tomhle případě nevím co tam nacpat
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
dandyvican
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|