Zdravim. Ma niekto osobné skúsenosti s "eat stop eat", teda s 24h pôstom? V objeme, pri zvýšenom príjime stravy mám menšie tráviace ťažkosti. Tak by som to chcel skúsiť a raz za týždeň/ 10dní dať 24h pôst.
Prípadne nejaké články v slovenčine/češtine, ktoré by mi pomohli sa zorientovať. :)) DIK
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 11:37 am Předmět: Re: eat stop eat
Endo napsal:
Zdravim. Ma niekto osobné skúsenosti s "eat stop eat", teda s 24h pôstom? V objeme, pri zvýšenom príjime stravy mám menšie tráviace ťažkosti. Tak by som to chcel skúsiť a raz za týždeň/ 10dní dať 24h pôst.
Prípadne nejaké články v slovenčine/češtine, ktoré by mi pomohli sa zorientovať. :)) DIK
Mne pride IF ako lepsi pristup, ci uz pre objem, alebo dietu v porovnani s eat stop eat. Pohladaj na nete infos, najdes velmi podrobne rozpisy. Ja to vrele odporucam.
Mne pride IF ako lepsi pristup, ci uz pre objem, alebo dietu v porovnani s eat stop eat. Pohladaj na nete infos, najdes velmi podrobne rozpisy. Ja to vrele odporucam.
IF som skúšal ale nevyhovuje mi to. Jednak nemám tréning vždy v ten istý čas, teda by som mal fasting a feeding nie vždy rovnako. A hlavne, hoci som "papkáč" a rád si doprajem poriadne veľké porcie, ale ak toho zjem v krátkom časovom rozmedzí veľa tak mi je potom ťažko na žalúdku atď.
Predvčerom som si skúsil dať pôst, dokopy to bolo dokonca nejakých 35h. No musím povedať že cítil som sa fajn a hlad som viac menej ani nepociťoval. Ten sa dostavil až keď som sa najedol.
Mar, ak si to eat stop eat išiel. Ako často si dával pôst, prípadne aký dlhý? Dik
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru