Tak pojďme na kritiku Hobbita ... tolik wtf scén a hlavně mistr Legolas alá Chuck Norris.
zklamání jako všechny nové filmy... to samé nepostradatelní 3...
Hobit : pořád sem čekal kdy vypukne v bitvě nějakej převrat... pořád se to strašně táhlo a nic zajímavého se nestalo .. za mě odpad ( i přes to, že jsem milovník tolkiena)
Nepostradatelní 3: odpad netřeba komentáře
Doporučuji film The Equalizer, kde si zahrál i Dan Bilzerian
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Equalizer sa mi pacil z hobita hlavne scena suboja sarumana elronda a galadriel proti deviatke
expendables sklamanie prve dva filmy boli super toto bola sracka
Po roce jsem si zašel do kina na Hobita. Proč má Bilbo tak velký a chlupatý nohy? Jinak knihu jsem nečetl a jsem za to docela rád. Předpokládám, že úplně podle ní to asi nebylo Kdybych měl hodnotit, tak dám nějakých 65 - 75% - byl to silnej průměr teda.
Po roce jsem si zašel do kina na Hobita. Proč má Bilbo tak velký a chlupatý nohy? Jinak knihu jsem nečetl a jsem za to docela rád. Předpokládám, že úplně podle ní to asi nebylo Kdybych měl hodnotit, tak dám nějakých 65 - 75% - byl to silnej průměr teda.
Protože všichni hobiti maji velký a chlupatý nohy. Největší fail na celym filmu byl ten konec, když jsem po svojí noře naboso a strašně klapou ty návleky o zem. Hlavně, že má chodit potichu jako lupič :D
http://www.csfd.cz/film/346856-zmizela/ - no to byla lowka vypatlanej affleck, benga a cela fbi nejaka parta joudu,, nebyt tam Fincher, nikdo nato necumi
Protože všichni hobiti maji velký a chlupatý nohy. Největší fail na celym filmu byl ten konec, když jsem po svojí noře naboso a strašně klapou ty návleky o zem. Hlavně, že má chodit potichu jako lupič :D
No já si právě nevybavoval, že by Frodo, Sam, Pipin nebo Smíšek měli tak velké nohy v Pánu Prstenů. Ale pak jsem googlil a možná, že měli taky trochu větší chlupatý, ale na Bilba fakt neměli
http://www.csfd.cz/film/346856-zmizela/ - no to byla lowka vypatlanej affleck, benga a cela fbi nejaka parta joudu,, nebyt tam Fincher, nikdo nato necumi
- já jsem vlastně všechny 3 díly viděl v kině, všechny bohužel CZ (mám radši origo) a všechno 3D. Poslední dobou mě to 3D strašně vadí, film mi přišel "tmavý" a díky těm brýlím to bylo ještě tmavší, to že to bylo celé o efektech radši ani nezmiňuji, pro mě strašné zklamání. I když věřím, že kdybych si to pustil doma na TV, bez 3D, origo zvuk a hlavně bez těch malých smradů v kině (já mám rád děti, ale nemám rád, když si u filmu povídají), tak bych bych si to vychutnal více.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Včera Noah , bože, to byla kokotina. Kdybych se na to nedíval se ženou, která se chtěla dodívat, tak bych to vypnul po půlhodině. Vůbec netuším, zda to mělo nebo nemělo něco společného s biblí, ale ti transformeři mě dost srali. Jediné, co mě uklidňuje, je poměrně chladné hodnocení i na imdb.com.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru