Jaký zvolit další suplement?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaký zvolit další suplement?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jaký zvolit další suplement?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZacDan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za rady. Stravu se snažím dodržovat, ale řekl bych, že ty bílkoviny do mně moc nejdou, proto bych asi ten protein.

A jak tu borci napsali, steak je sice pěkná záležitost, ale finance jsou finance a bohužel toto je opravdu pro mě finančně solidní období po Vánocích, kdy mám peníze na nějaký ten doplněk, ne na ty 4 obědy v restauraci. Rozhodně nechci utratit za doplňky 5 tisíc ročně, jen chci prostě přes zimu nabrat, protože přes léto už to bude jaksi jiná básnička a těžší pro můj mozek, no Za těch 7 měsíců jsem vyhodil jen tisícovku za gainer a teď bych chtěl zkusit ten protein, no :) Mám cíl 77 kg do prázdnin, tak snad to klapne. Jinak nechci být chraň Bůh nějaký ten kulturista, to ne, ale prostě nechci se za sebe stydět.

Ohledně stravy - jasné, není to to pravé ořechové, ale myslím si, že se snažím maximálně, bohužel například přes prázdniny to bylo peklo, vstávání před obědem, koupelky, večer někam ven, takže to fakt nešlo nahoru, ale teďka se snažím. Ráno vstanu, nějaká bulka, 4 vajca, když je škola, tak jako svačina gainer jsem měl a třeba to celozrnné pečivo se šunkou, oběd rýže, maso, těstoviny a pak asi do večera žádná velká změna, prostě jsem střídal těstoviny a tak.

Takže co myslíte? Bude nejlepší protein nebo kreatin do objemu? A prosím nepište nic, jen chci váš názor, co z tohoto v tomto případě, díky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Hulkie napsal:
evan napsal:
Mablung napsal:
PMKB5 napsal:
Steak.

A obligátní trenér.

+1

Radši tu nebudu nic navíc psát, ještě by mě někdo zjebal že mu radím ať si radši koupí jídlo než "koktejlky na svaly"...

Hoši já v 17 letech:
smrděl korunou
žral jsem co bylo v lednici
a kdybych mámě řekl, ať mi koupí maso na stejky, probral bych
se až na JIPce
koktejliky na svaly doplni bilkoviny, kterych odhaduju moc nema...

Jak ti to říct. Ne každý je námět pro román od Dickinsona :-). Sníst rozumné množství bílkovin není tak těžké. Sociální případy ti mohou napsat, jestli bys jim nepřispěl :D
Zrovna tak trenér. Pokud hodlá dát byť 5 000 ročně za doplňky, o dost lepší službu mu udělá trenér na deset hodin.

Mablungu, ty nejsi hloupej, jenom máš syndrom chytrýho pražáka. Když je někdo z regionu, kde není práce, tak mu doporučíš, aby se přestěhoval do Prahy nebo do ní dojížděl. 17-letýmu klukovi radíš, aby si najal trenéra za pětku, že to není tak moc. Možná jsem byl případ pro Dickinsona,
nebyli jsme prachatí, ale zůstala mi nějaká schopnost vžít se do situace druhých.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZacDan napsal:
Díky moc za rady. Stravu se snažím dodržovat, ale řekl bych, že ty bílkoviny do mně moc nejdou, proto bych asi ten protein.

A jak tu borci napsali, steak je sice pěkná záležitost, ale finance jsou finance a bohužel toto je opravdu pro mě finančně solidní období po Vánocích, kdy mám peníze na nějaký ten doplněk, ne na ty 4 obědy v restauraci. Rozhodně nechci utratit za doplňky 5 tisíc ročně, jen chci prostě přes zimu nabrat, protože přes léto už to bude jaksi jiná básnička a těžší pro můj mozek, no Za těch 7 měsíců jsem vyhodil jen tisícovku za gainer a teď bych chtěl zkusit ten protein, no :) Mám cíl 77 kg do prázdnin, tak snad to klapne. Jinak nechci být chraň Bůh nějaký ten kulturista, to ne, ale prostě nechci se za sebe stydět.

Ohledně stravy - jasné, není to to pravé ořechové, ale myslím si, že se snažím maximálně, bohužel například přes prázdniny to bylo peklo, vstávání před obědem, koupelky, večer někam ven, takže to fakt nešlo nahoru, ale teďka se snažím. Ráno vstanu, nějaká bulka, 4 vajca, když je škola, tak jako svačina gainer jsem měl a třeba to celozrnné pečivo se šunkou, oběd rýže, maso, těstoviny a pak asi do večera žádná velká změna, prostě jsem střídal těstoviny a tak.

Takže co myslíte? Bude nejlepší protein nebo kreatin do objemu? A prosím nepište nic, jen chci váš názor, co z tohoto v tomto případě, díky moc

Protein. Škoda, žes nenapsal dřív, kreatin a BCAA a spoustu dalších věcí jsem rozdal před Vánocema po známejch - a tohle by ti možná mohlo napovědět - protože i když jsem je měl doma, stejně jsem jim žádný význam nepřikládal a válely se v poličkách...
Mablung

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Mablungu, ty nejsi hloupej, jenom máš syndrom chytrýho pražáka. Když je někdo z regionu, kde není práce, tak mu doporučíš, aby se přestěhoval do Prahy nebo do ní dojížděl. 17-letýmu klukovi radíš, aby si najal trenéra za pětku, že to není tak moc. Možná jsem byl případ pro Dickinsona,
nebyli jsme prachatí, ale zůstala mi nějaká schopnost vžít se do situace druhých.

Co se stěhování týče, když jsem v době krize neměl práci, odstěhoval jsem se na rok do Anglie. Asi tak.
Co se suplementů týče, jak teď chápu, bere to více méně jako placebo. takže si klidně může dát, co chce. Důležité pro něj je, aby si uvědomil, že si musí pořešit normální stravu. Ale k tomuto tématu už tady bylo napsáno hodně.
Co se trenéra týče, vím jen to, co o sobě napíše. Když napíše, že přemýšlí o BCAA, automaticky si odvodím, že nemá na rok jen nazbyt 2 000 Kč (a ono je vysoce pravděpodobné, že kdyby se kousnul, tak z prasátka vyloví více. Ale to je věc priorit). A i kdyby trenér ho stál 400 Kč, má to za ty dva tácy pět hodin. Za pět hodin si může zlepšit techniku cviků a získat podvědomí o principech jak správně cvičit, což mu pro růst svalů pomůže víc než jakýkoliv protein a je to i prevencí zranění.
ZacDan

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
ZacDan napsal:

Protein. Škoda, žes nenapsal dřív, kreatin a BCAA a spoustu dalších věcí jsem rozdal před Vánocema po známejch - a tohle by ti možná mohlo napovědět - protože i když jsem je měl doma, stejně jsem jim žádný význam nepřikládal a válely se v poličkách...

A jaký konkrétně? Nejlepší asi bude ten WHEY, ne? A jaký konkrétně nevíš? Nějaké srovnání nebo tak...
Hulkie

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Hulkie napsal:

Co se stěhování týče, když jsem v době krize neměl práci, odstěhoval jsem se na rok do Anglie. Asi tak.
Co se suplementů týče, jak teď chápu, bere to více méně jako placebo. takže si klidně může dát, co chce. Důležité pro něj je, aby si uvědomil, že si musí pořešit normální stravu. Ale k tomuto tématu už tady bylo napsáno hodně.
Co se trenéra týče, vím jen to, co o sobě napíše. Když napíše, že přemýšlí o BCAA, automaticky si odvodím, že nemá na rok jen nazbyt 2 000 Kč (a ono je vysoce pravděpodobné, že kdyby se kousnul, tak z prasátka vyloví více. Ale to je věc priorit). A i kdyby trenér ho stál 400 Kč, má to za ty dva tácy pět hodin. Za pět hodin si může zlepšit techniku cviků a získat podvědomí o principech jak správně cvičit, což mu pro růst svalů pomůže víc než jakýkoliv protein a je to i prevencí zranění.

V životě bych nevyhodil peníze za trenéra. Šel bych za tím chlápkem v posilovně, co pěkně cvičí
ať na mně koukne, jestli to dělám dobře. Viděl jsem za dva roky práce ve fitku aspoň 10 trenérů, a nikdo z nich nebyl schopen naučit klienta nic, než vodit ho od stroje ke stroji.
Navíc, osobní trenéři tohle neradi čtou, ale když nejsi úplný pohybový antitalent, naučíš se cvičit sám. Instruktážních videí je spousta a některé hodně kvalitní.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne myslim, ze brecite na blbem hrobe
chlapec hleda neco, po cem mu to "zarucene" nabehne a vydrzi do leta, protze pak uz "nejak neni cas" cvicit
ZacDan napsal:

Ohledně stravy - jasné, není to to pravé ořechové, ale myslím si, že se snažím maximálně, bohužel například přes prázdniny to bylo peklo , vstávání před obědem, koupelky, večer někam ven, takže to fakt nešlo nahoru, ale teďka se snažím.
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V podstatě s tebou souhlasím Hulkie, ale jeden z problémů u začátečníka může být ten, že nepozná, kdo cvičí pěkně. Nebo mu může připadat, že někdo cvičí pěkně, ale to ještě neznamená, že cvičí správně. Pokud bude cvičit správně, tak nemusí být schopnej tě to naučit nebo tě může poslat někam atd. :)
Ale to stejný samozřejmě platí i pro trenéry a rozhodně netvrdím, že se nedá najít někdo, kdo ti nepomůže. Jen to prostě nemusí být tak snadný, jak jsi to tady napsal.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mablung

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

V životě bych nevyhodil peníze za trenéra. Šel bych za tím chlápkem v posilovně, co pěkně cvičí
ať na mně koukne, jestli to dělám dobře. Viděl jsem za dva roky práce ve fitku aspoň 10 trenérů, a nikdo z nich nebyl schopen naučit klienta nic, než vodit ho od stroje ke stroji.
Navíc, osobní trenéři tohle neradi čtou, ale když nejsi úplný pohybový antitalent, naučíš se cvičit sám. Instruktážních videí je spousta a některé hodně kvalitní.

No vidíš. Já už viděl také dost trenérů a ne všichni byli špatní. Zdaleka ne všichni.
Cvičit se můžeš naučit sám. Do určité míry. Ale ten vnější pohled ti zrcadlo nenahradí. A video ti nenahradí vzdělání a zkušenosti, které by trenér měl mít. To o čem mluvíš, je teorie. Čistě teoreticky si lze vše nastudovat, odpozorovat, vypilovat. Ve skutečnosti to tak nefunguje. Je to v rozporu s lidskou povahou. Zkus se třeba naučit jazyk sám, bez učitele. Jo, můžeš se ho naučit. Ale budeš tam sekat mnohem větší chyby než kdybys měl učitele a půjde ti to i o dost pomaleji.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Viděl jsem za dva roky práce ve fitku aspoň 10 trenérů, a nikdo z nich nebyl schopen naučit klienta nic, než vodit ho od stroje ke stroji.

jo, asi jako majitel naší posilovny, který se chlubí "30 let praxe poskytování služeb osobního trenéra fitness" a když ho vidim trénovat ty mladý kluky, tak bych ho nedoporučil ani největšímu nepříteli.

Každopádně v tomto topicu stejně nevidím žádný smysl. Chlapec si stejně koupí co chce bez ohledu, co mu tady poradíme a až mu protein za 2 měsíce dojde, tak tady založí další topic jako už udělal asi desetkrát
Hulkie

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
V podstatě s tebou souhlasím Hulkie, ale jeden z problémů u začátečníka může být ten, že nepozná, kdo cvičí pěkně. Nebo mu může připadat, že někdo cvičí pěkně, ale to ještě neznamená, že cvičí správně. Pokud bude cvičit správně, tak nemusí být schopnej tě to naučit nebo tě může poslat někam atd. :)
Ale to stejný samozřejmě platí i pro trenéry a rozhodně netvrdím, že se nedá najít někdo, kdo ti nepomůže. Jen to prostě nemusí být tak snadný, jak jsi to tady napsal.

Tím "cvičí pěkně" jsem v podstatě myslel, že zvedá dost kilo a má nějaký svaly. Nějaký místní bombardér. Spíš starší chlápek, se kterým se dá mluvit. Skoro v každý posilce někdo takovej je.

Podle mého názoru naučit někoho cvčit v posilovně není práce za 500 korun za hodinu. Já jsem se naučil sám, cvičil jsem v posilovně, kde se všichni naučili sami, a nebylo to nějak zásadně
špatně. Ono se stačí podívat na tréninkové video nějakého profíka a člověk zjistí,že ani ti nejlepší
necvičí nějak extra správně, spíš naopak...
Poman

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pak mám zase spoustu práce já:DD
ZacDan

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
osobne myslim, ze brecite na blbem hrobe
chlapec hleda neco, po cem mu to "zarucene" nabehne a vydrzi do leta, protze pak uz "nejak neni cas" cvicit
ZacDan napsal:

Ohledně stravy - jasné, není to to pravé ořechové, ale myslím si, že se snažím maximálně, bohužel například přes prázdniny to bylo peklo , vstávání před obědem, koupelky, večer někam ven, takže to fakt nešlo nahoru, ale teďka se snažím.

Řekl jsem, že není čas cvičit? Já jsem tím narážel, že v létě mi to dělá problém, jelikož pozdě vstávám, budu furt na brigádě a večer někde sedět. Tak bych byl rád, kdyby se tady ze mně nedělal někdo, kdo si myslí, že bude mít do léta svaly jak Arnold, díky Ale jo, díky těm, co umí poradit a nazdar těm, co jsou nejchytřejší, prostě dokonalý a mají jen blbé kecy, všude to je stejné. Dojdeš do posilky, někdo dojde, poradí ti pěkně a někdo za rohem říká, ať se podíve, jak špatně cvičí.
ZacDan

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Hulkie napsal:
Viděl jsem za dva roky práce ve fitku aspoň 10 trenérů, a nikdo z nich nebyl schopen naučit klienta nic, než vodit ho od stroje ke stroji.

jo, asi jako majitel naší posilovny, který se chlubí "30 let praxe poskytování služeb osobního trenéra fitness" a když ho vidim trénovat ty mladý kluky, tak bych ho nedoporučil ani největšímu nepříteli.

Každopádně v tomto topicu stejně nevidím žádný smysl. Chlapec si stejně koupí co chce bez ohledu, co mu tady poradíme a až mu protein za 2 měsíce dojde, tak tady založí další topic jako už udělal asi desetkrát

Uvažoval jsem na BCAA, ale myslím, že tady těch 10% normálních lidí mi poradilo a půjdu do proteinu a promiň, že je tady nový topic, chci v tom mít jasno, ale příště si asi musím přečíst něco jako "Neotravujte nás s novými topicy, hledejte na internetu, kde je aspoň pro mně těžké se vyznat a nemůžete se tam s těmi lidmi poradit takto.
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
A pak mám zase spoustu práce já:DD

Celkem by mě zajímalo, kolik by bylo paceintů z kondičáků bez trénera a profíků s profesionálním trénerem, kdyby byl poměr 1:1.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jaký zvolit další suplement? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: