|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Peter Ustinov napsal: | jaaaaj, tohle je lepsi nez tramal |
jj, ještě by jedna z nich mohla být Zlata. |
Copak ta horni neni ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
Je zajímavé, co dokáže sexy prádýlko...
Druhá a třetí fotka mě nechává úplně chladným, ale tu první, uff, tu jsem musel jít vydýchat na kafíčko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 11:56 am Předmět: |
|
|
Zuzanka je numero uno _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
takhle proste budu vypadat! :D nevim sice ještě kdy :D ale budu! :D
jojoo a prádélko dělá své, hlavně tohle jemné sítované se vzorem..uah <3 jak se ji to krasne vlni pres ty nezne partie _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
ked som bol pred par dnami v budapesti, tato pani je tam vsade :) obrovske billboardy,reklamy v metre,etc. Scitec je scitec a madari patrioti _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
Ako je to vlastne s kvalitov scitecu? Su lacnejsi ale nejak ich mam zaprotokolovanych ako druhotriednych vyrobcov _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Ako je to vlastne s kvalitov scitecu? Su lacnejsi ale nejak ich mam zaprotokolovanych ako druhotriednych vyrobcov |
no ja zas úplne opačne, ťažko nájsť lepšie veci, sú skôr drahší _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | seeya napsal: | | Ako je to vlastne s kvalitov scitecu? Su lacnejsi ale nejak ich mam zaprotokolovanych ako druhotriednych vyrobcov |
no ja zas úplne opačne, ťažko nájsť lepšie veci, sú skôr drahší |
Já od nich měla nakopávač :D a to teda makalo mooooc pěkně :D k mé hyper povaze to bylo něco neskutečného....čekala jsem , kdy mi sparing jednu vlepí, abych se zklidnila :D a tedka čekam na glutaminek od teto znacky..tak uvidime :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
scitec su dost kvalitne veci,a ked ich vies zohnat za dobru cenu tak nie je o com _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|