Jaký zvolit další suplement?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaký zvolit další suplement?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jaký zvolit další suplement?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Big Muscle

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZacDan napsal:
Uvažoval jsem na BCAA, ale myslím, že tady těch 10% normálních lidí mi poradilo a půjdu do proteinu a promiň, že je tady nový topic, chci v tom mít jasno, ale příště si asi musím přečíst něco jako "Neotravujte nás s novými topicy, hledejte na internetu, kde je aspoň pro mně těžké se vyznat a nemůžete se tam s těmi lidmi poradit takto.

Problém je ale v tom, že ty nechceš poradit. Ty jenom čekáš až ti někdo potvrdí to, co chceš slyšet.

Pochop, že při tvojí hmotnosti, ti stačí nějakých 130 g bílkovin maximálně a jestli to nedokážeš nahnat ze stravy, tak bys měl začít řešit jiné věci než jestli protein nebo BCAA. Až přibereš 30 kg, pak tvůj dotaz možná už bude mít smysl...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 3:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, obyčejný whey protein bude úplně ok.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 5:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZacDan napsal:
Peter Ustinov napsal:
osobne myslim, ze brecite na blbem hrobe
chlapec hleda neco, po cem mu to "zarucene" nabehne a vydrzi do leta, protze pak uz "nejak neni cas" cvicit
ZacDan napsal:

Ohledně stravy - jasné, není to to pravé ořechové, ale myslím si, že se snažím maximálně, bohužel například přes prázdniny to bylo peklo , vstávání před obědem, koupelky, večer někam ven, takže to fakt nešlo nahoru, ale teďka se snažím.

Řekl jsem, že není čas cvičit? Já jsem tím narážel, že v létě mi to dělá problém, jelikož pozdě vstávám, budu furt na brigádě a večer někde sedět. Tak bych byl rád, kdyby se tady ze mně nedělal někdo, kdo si myslí, že bude mít do léta svaly jak Arnold, díky Ale jo, díky těm, co umí poradit a nazdar těm, co jsou nejchytřejší, prostě dokonalý a mají jen blbé kecy, všude to je stejné. Dojdeš do posilky, někdo dojde, poradí ti pěkně a někdo za rohem říká, ať se podíve, jak špatně cvičí.

jenomze ty neches radu, tu ti tady napsalo X lidi, ty chces odsouhlasit to svoje
na svoji postavu potrebujes rekneme 130B, to jsou 2 tvarohy (snidane, vecere) a 2 porce masa
u tebe je problem v pristupu, nebo te nekdo v lete nuti spat do desity a vecer chodit parit???

furt plati pyramida, ale do kazdeho dalsiho patra mas vejit, az do predtim mas splnene na jednicku, ne resit vrcholek bez zakladny
Mablung

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

jenomze ty neches radu, tu ti tady napsalo X lidi, ty chces odsouhlasit to svoje
na svoji postavu potrebujes rekneme 130B, to jsou 2 tvarohy (snidane, vecere) a 2 porce masa
u tebe je problem v pristupu, nebo te nekdo v lete nuti spat do desity a vecer chodit parit???

furt plati pyramida, ale do kazdeho dalsiho patra mas vejit, az do predtim mas splnene na jednicku, ne resit vrcholek bez zakladny

Nemá to cenu. Připadá mi, že pro něj je protein (a doplňky vůbec) svým způsobem placebo. Či, asi lépe řečeno, fetiš. Něco k čemu se upne jako k modle a co mu dopomůže k růstu svalů.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Peter Ustinov napsal:

Nemá to cenu. Připadá mi, že pro něj je protein (a doplňky vůbec) svým způsobem placebo. Či, asi lépe řečeno, fetiš. Něco k čemu se upne jako k modle a co mu dopomůže k růstu svalů.

No já bych řekl, že protein růstu svalů pomáhá, ale můžu se mýlit

EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daju sa dohladat skusania klinickych liekov v poslednej etape, kedy placebo vyslo ucinnejsie ako testovany liek, do vyvoja ktoreho bolo vrazenych niekolko stoviek milionov USD, cize ucinok placeba by som nezatracoval
Dalsia vec, cena normalneho whey proteinu je zanedbatelna. Ak si da po treningu protak a par gramov glukozy, rozhodne neurobi chybu a bude mat z toho podstatne fajn pocit. Ak do dalsich dvoch hodin do seba naprace plnohodnotne jedlo, bude to idealne. Treba chalana nechat, nech to skusa, nic nie je absolutne a niekedy je na tom celom najkrajsie to, ze "aj cesta moze byt ciel".
Musi si uvedomit len jednu podstatnu vec, a sice, ze v tom napoji, ktory do seba kopne nie je nic zazracne, ale len jeden zo zakladnych makronutrientov. Ked pride na toto, bude to ok.
Inak, to cele zatracovanie niektorych doplnkov, ktore tu bezne odznieva, je blbost.
Mablung

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Daju sa dohladat skusania klinickych liekov v poslednej etape, kedy placebo vyslo ucinnejsie ako testovany liek, do vyvoja ktoreho bolo vrazenych niekolko stoviek milionov USD, cize ucinok placeba by som nezatracoval
Dalsia vec, cena normalneho whey proteinu je zanedbatelna. Ak si da po treningu protak a par gramov glukozy, rozhodne neurobi chybu a bude mat z toho podstatne fajn pocit. Ak do dalsich dvoch hodin do seba naprace plnohodnotne jedlo, bude to idealne. Treba chalana nechat, nech to skusa, nic nie je absolutne a niekedy je na tom celom najkrajsie to, ze "aj cesta moze byt ciel".
Musi si uvedomit len jednu podstatnu vec, a sice, ze v tom napoji, ktory do seba kopne nie je nic zazracne, ale len jeden zo zakladnych makronutrientov. Ked pride na toto, bude to ok.
Inak, to cele zatracovanie niektorych doplnkov, ktore tu bezne odznieva, je blbost.

To tvoje "zatracování doplňků" je reakce na jejich "zbožštění". A myslím, že se oba shodujeme na tom, že si hodlá dá protein ne kvůli bílkovinám, ale kvůli tomu pocitu. Když napíše například "máti je skoro vegetarián a mám problémy sehnat dostatek masa či maso mi nechutná, ale bílkoviny chci" či něco podobně rozumného, potom je jasná odpověď "kup si protein". Ale když někdo k tomu přistupuje "mám se pomodlit k Arnoldovi a nebo si koupit protein?", tak mu odepíšu, ať se pomodlí k Arnoldovi a bude to mít levnější. A pokud se pomodlí těsně před cvičení, bude i pravděpodobně účinnější.

Účinek placeba je prokázán a je silný, ale z principu placebo látka nemůže léčit účinněji než daný lék (pokud lék daný problém naopak nezhoršuje). Pokud ano, test byl udělán špatně
Hulkie

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad jedna - jak jsem psal jinde, zkušenost je nekompatibilní. Každý si musí udělat svoji.
Ad dvě - Jestli chce věřit na Ježíška, proč mu v tom bránit? Každý si pamatuje svůj první protein, jak si ho užíval, měl ho jako svátost... co je na tom špatnýho? A rozhodně si tím neuškodí.
Rozhodně lepší, než nějaké Nóčka v jeho věku...
Tom3

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

muj prvni doplnek byl kreatin, a to sem jeste ani necvicil a v hospode pil schvalne bazeny, abych lip nabiral, protoze alkohol prece odvodnuje
kup si ten protein, jakykoliv wpc, sam poznas jestli je k necemu nebo naopak nepoznas nic
DolceGusto

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:

taky mi pride.. doplnky muzou ovlivnit dost, akorat se musi clovek trochu orientovat.. resit pak (ne)vhodnost obycejnyho proteinu u mladyho kluka mi pride uplne mimo, z moji zkusenosti je mnohem lepsi si dat 2 proteinovy drinky denne, nez se ladovat tvarohama apod.
dejvinho

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja osobne to mam na sobe vyzkouseny, jsem ektomorf a docela tezkej jak mile polevim na dva dny v kvalitni strave, tak kila jdou dolu i kdyz jim jak prase ale proste spatny veci..za druhy nak od cervna jsem do sebe ladoval kreatin gainer a protein, potom jen protein s maltou a kreatinem, celkem to slo pripadal sem si takovej nafouklejsi objemnejsi skoncil jsem na vaze 73kg z nakejch 66kg, ale nebylo to kvalitni bylo videt ze to je z vetsi casti vodou, nekdy zacatkem listopadu jsem skoncil v nemocnici, ke cviceni jsem se vratil 18prosince za tu dobu jsem spadnul na 67kg, dneska jsem na nakejch 70kg a beru jen glutamin na regeneraci, a uz ted vidim na sobe ze mam kvalitnejsi svaly je proste videt to maso a ne voda, samozrejme jsem mensi kdyz nejsem zalitej vodou mam trochu ze sebe komplex kdyz vidim ty hubeny ruce jak ted nejsou zality vodou :D takze z myho hlediska mi maximalne pomohl kreatin, kterej me zalil vodou a trosku mozna dal silu, ale protein ani gainer na moji vahu a svaly vliv nemel.
DolceGusto

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je jako bys napsal, bilkoviny a cukry na moji vahu a svaly vliv nemely..
dejvinho

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemeli, protoze z prasku ti to nevyroste, jenze jsem byl driv najivni..ja mel i dobrou stravu a hlavne ta mi udelala vysledky, vidim to ted proto si dovolim srovnavat, jen nejsem zalitej vodou, jinak pribiram stejne bez vody
DolceGusto

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a zkousel si mit dobrou stravu a k tomu dobry dopnlky?
dejvinho

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mel jsem stejnou stravu jakou mam ted, a doplnky jsem mel kvalitni, hubeny kluci jako ja budou pribirat dobre i bez doplnku, urcite to tak je lepsi, telo na ne nebude zvykli, a az nekdy treba se dostanem na vahu, kde budem stagnovat, tak teprv nam poradne doplnky pomuzou :)
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jaký zvolit další suplement? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: