Refreshing111 mi napsal přes PM:
- předmět: "jdi do pi*i"
- text: "Jdi do pí*i ty ču*áku...co zasí*áš topic nějakejma tvojema průjmama...ošu*ám ti za to mámu.pa"
A to u mě začínal převládat názor, že sem na fórum nechodí kokůtci...
Nevím proč, ale dneska sem si vzpomněl na bájného Arnolda a uvědomil sem si, že sem ho asi nikdy neslyšel mluvit německy. Většinu svýho života prožil v Americe, tak by mě zajímalo, v jakým jazyce asi přemýšlí. Jestli pořád v němčině nebo jí už dávno šoupnul na druhou kolej.
Edit: Ty vole v životě jsem neviděl někoho aby si v jednom videu tak strašně moc protiřečil
V čem si protiřečí? Já se na to koukl na celý a nic takovýho tam nebylo. A nejsem žádnej jeho fanoušek, ale mluví o tom docela rozumně a vzhledem k tý kategorii jeho fanoušků bych řekl i pro ně přínosně
Objednal jsem si kuchynskou vahu, podle informaci u produktu mi mela byt dorucena dneska, ale jedine co jsem dodnes obdrzel je mail o potvrzeni objednavky. Nedostal jsem zatim jeste ani mail o tom ze by predali zasilku dopravci.
Tak jsem tam teda napsal, a dostal jsem odpověď.
Jestli teda zaměstnávají takto schopné lidi, tak myslím že na další Vánoce budu mít konečně svojí váhu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru