|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SatuPeka

|
Zaslal: po září 29, 2014 8:46 am Předmět: Křeče v nohách |
|
|
Zdarec sportovci,
mám problémy s křečema při výkonu (kolo, běh atd.) Teď o víkendu jsem byl na závodech na kole a z 58km jsem posledních 30km dojel s křečema a už se to fakt nedalo a to jsem v sobě před závodem měl 350mg magnéska. Jím pravidelně, kvalitně a všechno :-) pitnej režim min 3l denně včetně magnesie skoro každej den, takže 250mg magneska do sebe dostanu v ten den. Oříšky, zelenina, ovoce, všechno kde jsou minerály, ale stejně to asi nestačí. Tak jestli vás nenapadá čím to může být, co mi chybí popř. kolik ho do sebe musím narvat aby to bylo ok.
Díky za odpovědi ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: po září 29, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
mas nejakej odpocinek ? nebo kazdej den jezdis třeba 30km+ ?
|
|
| nahoru |
|
 |
SatuPeka

|
Zaslal: po září 29, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
Jasný odpočinek mám dostatečnej, jak spánek tak 2-3 dny celý v týdnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: út září 30, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st říjen 01, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
Co teda doplnit proti křečím? Případně z čeho ten hořčík?
Denně vypiju magnesiu, ořechů a listový zeleniny sním hafo + zobu hořčík v tabletách ale i tak mám na thaiboxu křeče do nohou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: st říjen 01, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
muze bejt problem se soli, zkus trochu pridat.. pripadne se zamerit i na draslik
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st říjen 01, 2014 8:33 pm Předmět: Re: Křeče v nohách |
|
|
| SatuPeka napsal: | Zdarec sportovci,
mám problémy s křečema při výkonu (kolo, běh atd.) Teď o víkendu jsem byl na závodech na kole a z 58km jsem posledních 30km dojel s křečema a už se to fakt nedalo a to jsem v sobě před závodem měl 350mg magnéska. Jím pravidelně, kvalitně a všechno :-) pitnej režim min 3l denně včetně magnesie skoro každej den, takže 250mg magneska do sebe dostanu v ten den. Oříšky, zelenina, ovoce, všechno kde jsou minerály, ale stejně to asi nestačí. Tak jestli vás nenapadá čím to může být, co mi chybí popř. kolik ho do sebe musím narvat aby to bylo ok.
Díky za odpovědi ;-) |
Otázkou je, kolik máš natrénováno. Kolik a jak často normálně jezdíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majkl36
|
|
| nahoru |
|
 |
Bar_bo_ra

|
Zaslal: po leden 19, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
Osobně bych zkusila iontový nápoj, konkrétně hypotonický. Obsahuje (krom jiného) sodík, draslík a hořčík, které vylučuješ potem, a to může způsobovat zmíněné křeče. Navíc obsahují i jiné látky, které tě "nakopnou". Což se na závody hodí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|