|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 5:23 am Předmět: |
|
|
A konečně se mi dostal do ruky Walter Isaacson - Steve Jobs _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 7:41 am Předmět: Re: Co čtete |
|
|
| MAST3R napsal: | | Irminsul napsal: |
Já zas doporučuji Nebe a Peklo: Válečný deník německého parašutisty od Martina Pöppela,německého výsadkáře,co se účastnil bojů od polska až po normandii.Skvělá četba. |
Jéé já jí nemohu najít, chtěl bych jí pro tátu k Vánocům, ale na netu jen antikvariát. |
Už je to pár let stará kniha no.Tak zkus tu Granátníci od Kura Mayera.
Ta je opravdu skvělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Len tak na okraj, vyšiel nový Zaklínač, čo je vcelku udalosť. |
Tak jsem přečetl Sezónu bouří. Klasický Zaklínač, byl jsem hodně spokojený. Už jsi ho četl? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Turakam napsal: | | Len tak na okraj, vyšiel nový Zaklínač, čo je vcelku udalosť. |
Tak jsem přečetl Sezónu bouří. Klasický Zaklínač, byl jsem hodně spokojený. Už jsi ho četl? |
Také dočteno. Za mě super :)
Až jsem dostal chuť zas to celé přečíst znova. _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
Za mě též super :-)
Jak napsal jeden z recenzentů:
Číst tuhle knihu je jako potkat po deseti letech přítelkyni, s nímž jste prošli dobré i zlé, sáhli si na dno i na vrchol - už to není spalující vášeň, nejsou to ani bouřlivé hádky, je to radost ze setkání s někým, koho dobře znáte a rádi ho zase vidíte. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Turakam napsal: | | Len tak na okraj, vyšiel nový Zaklínač, čo je vcelku udalosť. |
Tak jsem přečetl Sezónu bouří. Klasický Zaklínač, byl jsem hodně spokojený. Už jsi ho četl? |
to je otázka, zhltol som to ako malinu, kvalita _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: |
Číst tuhle knihu je jako potkat po deseti letech přítelkyni, s nímž jste prošli dobré i zlé, sáhli si na dno i na vrchol - už to není spalující vášeň, nejsou to ani bouřlivé hádky, je to radost ze setkání s někým, koho dobře znáte a rádi ho zase vidíte. |
Turuk: Ok, promiň. Je to něco přes měsíc co je venku český překlad, já jsem se k tomu dostal až teď ačkoliv jsem ho kupoval ještě před oficiálním datem distribuce díky pracovním kontaktům. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá leden 02, 2015 9:31 pm Předmět: |
|
|
Zdravím nyní čtu knihu:
Deset tisíc extremistů od mého dlouholetého kamaráda Roberta Fürycha,je tam i rozhovor s Josefem Adltem a ten tu knihu i nafotil.Veškeré vysvětlení ohledně značky Thor Steinar.Zajímavé čtení.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: pá leden 02, 2015 9:44 pm Předmět: |
|
|
Teď zrovna tohle:
A včera sem dočetl Policii od Jo Nesba. Celkově mám detektivky rád a seveřani jich naštěstí dost píšou  [/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá leden 02, 2015 10:03 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | Teď zrovna tohle:
A včera sem dočetl Policii od Jo Nesba. Celkově mám detektivky rád a seveřani jich naštěstí dost píšou [/img] |
Viděl jsem filmovou verzi a ta se mě dost líbila,knihu jsem nečetl,ale láká mě
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 28, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
Na doporučení kámoše čtu od Petera V. Bretta "The Painted/Warded Man"
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Painted_Man
Respektive už sequeil "Deser Spear" a musím říct, že mě to hodně chytlo, skoro jako Harry Potter svého času.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st leden 28, 2015 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st leden 28, 2015 8:50 pm Předmět: |
|
|
A uzřela oslice anděla - Nick Cave (bojujem s tou knihou uz nejaky cas) a vytesujem sa zo Sto roků samoty od G.G. Marqueza, ilustrovane vydanie z roku 1986 za vtedajsiu cenu 57,- Kcs, ktoru som zhanal dost dlho.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st leden 28, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
Antifragile _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|