Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 425, 426, 427 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ignasov

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co poviete na fight jones vs cormier ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ignasov napsal:
tak co poviete na fight jones vs cormier ?

SPOIL

celý card bieda, aj som ľutoval, že som vydržal, ALE vidieť bonesa vynulovať olympionika stálo zato, napriek tomu, že som to skutočne úprimne prial DCmu, Jones je proste iné zviera, ale skóroval by som to 3:2 Jones. Prvé kolo mohlo ísť pre oboch, ale asi predsa skôr Jonesík. Tažko, ale bola to výhra bez diskusie.
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jones je proste fenomen,ikdyz ho jako cloveka nemam rad.Absolutne vsestranej zapasnik.Je mi lito cormiera,mel to strasne tezky,obrovskej rozdil v rozpeti pazi a vysce,tohle se tezko smazava a dirty boxingem se tezko vyhrava zapas.Verim,ze byl cormier pripravenej na 5 kol dobre,ale tech ran na spodek schytal moc a to mu hrozne ubralo.Jones ma strasne dlouhy nohy a ty kolena tam proste muze rvat porad z jakekoliv pozice v klinci.Navic cormier ma docela kratky ruce a tak ma tezky si kryt pupek.Strasne se mi libilo 2.kolo,kdy sem si uzival jak ty rany jonesovi vubec nechutnaj,mylsim si,ze to neni zadnej extra drzak a v tezke vaze by to mel tezky,bylo videt jak do toho daval opravdu 100%,malo kdy se postesti videt jonese s plnou hubou dokoran a jeste k tomu uz v 2. kole.Vsechen respekt DCmu je to frajer,sem rad,ze to uzapasil do konce a to,ze ho jones 2x polozil na zem v pozdejsich kolech mu vubec nezazlivam,byl uz proste vystavenej,nohy u sebe..navic je fakt,ze zapas v mma kleci a na zinence jsou docela rozdilny svety .Dana Hendersona taky polozi kde kdo a v olympijskym tymu byl taky
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak nemám Jonese rád jako člověka, nedá mi to a musím se podívat na téměř každý jeho zápas 2x - je to prostě mág. To, co v kleci zkouší a co mu chodí je prostě neuvěřitelné. DCho mi bylo líto, chvílema to bohužel vypadalo jako zápas dospělého s dítětem.

No a za pár týdnů máme Gustaffsona, a v první řadě především Viktora Peštu! A protože se silově/kondičně připravuje v našem gymu pod mojí rákoskou, jedu ho do Švédska podpořit - pro mě jeden ze splněných snů, slyšet Bruce B. jak řve "Iiiiiiiiit's TIME! Držte Vikimu palce. Buď vyhraje, nebo jo.
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ti zavidim,ja doufam,ze v budoucnu budou castejsi akce v ramci evropy,ale nez se tohle stane,asi se dost nacekam ,zatim to stalo za prd,vzdycky takovy karty nekarty bez vetsich jmen.Jestli budou penize a McGregor bude mit titulovej zapas s Aldem v Dublinu,asi se placnu pres kapsu a pojedu snad to irove nevykoupej nez se stacim rozkoukat
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidim to podobne ako Mike Priest.
Som zvedavy, ci Jonesa niketo v *LHW dokaze porazit....

citace:
Držte Vikimu palce. Buď vyhraje, nebo jo.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
Jestli budou penize a McGregor bude mit titulovej zapas s Aldem v Dublinu,asi se placnu pres kapsu a pojedu snad to irove nevykoupej nez se stacim rozkoukat

Presne nad týmto som pred chvíľou rozmýšlal, že by aj šlo ísť, lebo ked vyhrá conor titul na domácej pôde, tak to bude niečo ozaj veľké!
Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Jak nemám Jonese rád jako člověka, nedá mi to a musím se podívat na téměř každý jeho zápas 2x - je to prostě mág. To, co v kleci zkouší a co mu chodí je prostě neuvěřitelné. DCho mi bylo líto, chvílema to bohužel vypadalo jako zápas dospělého s dítětem.

No a za pár týdnů máme Gustaffsona, a v první řadě především Viktora Peštu! A protože se silově/kondičně připravuje v našem gymu pod mojí rákoskou, jedu ho do Švédska podpořit - pro mě jeden ze splněných snů, slyšet Bruce B. jak řve "Iiiiiiiiit's TIME! Držte Vikimu palce. Buď vyhraje, nebo jo.

Tak to držím päste celému tímu, nech vám to vyjde, ten card vo švédsku je slušný, bude dobré ticho, ked rumble vypne gusa
ignasov

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
Jones je proste fenomen,ikdyz ho jako cloveka nemam rad.Absolutne vsestranej zapasnik.Je mi lito cormiera,mel to strasne tezky,obrovskej rozdil v rozpeti pazi a vysce,tohle se tezko smazava a dirty boxingem se tezko vyhrava zapas.Verim,ze byl cormier pripravenej na 5 kol dobre,ale tech ran na spodek schytal moc a to mu hrozne ubralo.Jones ma strasne dlouhy nohy a ty kolena tam proste muze rvat porad z jakekoliv pozice v klinci.Navic cormier ma docela kratky ruce a tak ma tezky si kryt pupek.Strasne se mi libilo 2.kolo,kdy sem si uzival jak ty rany jonesovi vubec nechutnaj,mylsim si,ze to neni zadnej extra drzak a v tezke vaze by to mel tezky,bylo videt jak do toho daval opravdu 100%,malo kdy se postesti videt jonese s plnou hubou dokoran a jeste k tomu uz v 2. kole.Vsechen respekt DCmu je to frajer,sem rad,ze to uzapasil do konce a to,ze ho jones 2x polozil na zem v pozdejsich kolech mu vubec nezazlivam,byl uz proste vystavenej,nohy u sebe..navic je fakt,ze zapas v mma kleci a na zinence jsou docela rozdilny svety .Dana Hendersona taky polozi kde kdo a v olympijskym tymu byl taky

neviem ci si videl post fight press conference, tam DC takmer plakal. bolo mi ho naozaj luto, velmi som mu drzal palce. jones mi nie je sympaticky ani ako clovek ani ako fighter. ale DC tam povedal jednu velmi podstatnu vec, ktora mala podla mna vplyv na cely zapas. DCho prekvapila fyzicka sila a velkost jonesa. cely zapas bolo vidiet ako sa ho DC pokusal hodit na zem, ale jones bol prilis fyzicky zdatny ( samozrejme take down defence na brutalnej urovni ). ale bolo vidno ze v tom ringu je fyzicky jones strasne silny. DC ho nedokazal fyzicky kontrolovat.

na druhej strane ako sam DC povedal, do toho zapasu dal vsetko. neviem si velmi predstavit co by DC do buducna mal alebo mohol urobit inak. samozrejem mozno sa mu podari rematch vyhrat, ale popravde z toho co som videl ak by sli desat zapasov DC by mozno vyhral tri...

velka skoda, velka, veril som DCmu. ked somho videl na post fight press koferencii, mal som dokurveny cely den. bol doslova zo seba sklamany a zroneny.

btw ked som pozeral ten druhy zapas, DC je novy cierny fedor. jeho postoj, sposob fightu, velmi mi pripomina fedora a o to viac mu fandim.
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konferenci sem videl,DCho to hodne vzalo,je to velkej sportovec a bere to hodne vazne,parkrat o tom uz nekde mluvil,ze obcas breci kdyz prohraje zapas,jenze tady neprohral jen v octagonu,co si budeme povidat,bylo to hodne osobni.Jones je klasickej freak od prirody,dominoval by nejspis v kazdym sportu,kterymu by se venoval,ma idealni atletickou stavbu,klasickej explosivni typ jako bolt.A kdyz cloveku co ma perfektni stavbu pridate jeste perfektni skillset a gameplan na miru,tezko hledat nekoho,kdo ho porazi.On se proste umi perfektne pripravit snad na kohokoli.Kdyby sel do tezke vahy,coz podle poslednich vyjadreni neni pravdepodobny,tak tam uz by byla sance,ze ho nekdo nachyta a dostane KO,ale to sou kdyby,treba nas jeho pristi souper prekvapi jenom me mrzi,ze sem tak veril DCmu,ze sem si nevsadil na Jonese aspon za 2000,kurz byl docela peknej
cohy

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neví někdo zda DC bude pokračovat v polotěžké nebo se vrátí do těžké ?
AHOLA

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
btw ked som pozeral ten druhy zapas, DC je novy cierny fedor.

Aky druhy zapas?

Hw j e dost nabita kategoria, ale LHW je uplne top uz roky a Jones jej (zial) suverenne kraluje.
Je silny, rychly, dlhe koncatiny (a to sme kedysi verili, ze pavuci nie su na mma stavani ),
vyborne zapasi a v stand up-e je krativny a nebezpecni z kazdeho uhla ako kedysi A. Silva. Tak ale mozno sa casom objavi niekto este lepsi...
Lunreal

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapas se mi hrozne libil, fandil jsem více Jonesovi (proc ho tady nikdo nema rad?), prijde mi mnohem univerzalnejsi nez Cormier, ten ma fyzicke parametry tak middleweightu. Ve 4. a patem kole uz toho DC moc neudelal a po pravu prohral (i kdyz mozna ne az tak drtive jak to ohodnotili rozhodci). Sidekick pri opirani o klec me pobavil
Turakam

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohy napsal:
Neví někdo zda DC bude pokračovat v polotěžké nebo se vrátí do těžké ?

Neraz hovoril, že plánuje už do konca kariéry pokračovať ako lhw, a sám bol prekvapený, aký bol Jones silný v klinči, ale to po zápase sú skoro všetci, chlapec sa nezdá, no:).
medwed

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.mmarocks.pl/jon-jones/wpadka-jona-jonesa-na-niezapowiedzianym-tescie-dopingowym-przed-gala-ufc-182

jeste mozna bude veselo :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 425, 426, 427 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: