|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Zvládnu doběhnout do cíle? |
| ano |
|
64% |
[ 11 ] |
| ne |
|
35% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 17 |
|
| Autor |
Zpráva |
flew

|
Zaslal: so leden 03, 2015 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Pauly napsal: | | Jaký Czech beast máš v plánu ? hobby nebo elitu ? |
ještě nevím uvidíme jak to půjde _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:21 am Předmět: |
|
|
tákže..
B. Squat________________140
F. Squat________________100
OH Squat _____________ 60
Muscle Snatch___________ 55
Snatch_________________ 80
Power Snatch___________ 50
Jerk __________________70
Push Press _____________ 65
Clean__________________85
Power Jerk_____________ 70
C&J___________________70
Power Clean____________70 _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po leden 05, 2015 8:53 pm Předmět: |
|
|
5.1.2015
Day 1. Week 1
Power snatch+snatch:
30kg (1+2)opak. - 4 set.
Jerk:
42kg 3opak. - 2 set.
46Kg 3opak. - 2 set.
Clean Pull:
72kg 5opak. - 4 set.
Squat:
84kg 8opak.
92kg 6opak.
98kg 6opak. - 2 set.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
mě do polodřepu nejde nevím proč nepustí mě zápěstí....
pushpress/ výrazový tah ano 65kg
a výraz do polodřepu / power jerk a výraz technický/ jerk je 70 kg.. proč divné? jak říkám dělají mi problémy cviky do polodřepu/dřepu _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | mě do polodřepu nejde nevím proč nepustí mě zápěstí....
pushpress/ výrazový tah ano 65kg
a výraz do polodřepu / power jerk a výraz technický/ jerk je 70 kg.. proč divné? jak říkám dělají mi problémy cviky do polodřepu/dřepu |
Překvapivě.... na to je třeba technika a mobilita.. pokud ani jedno z toho nemáš, asi nebude dobré špatný pohyb zatěžovat váhou, což? _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:29 pm Předmět: |
|
|
proto ta váha není vysoká a postupem času se k ní dostanu.. a proto zařazuji mobilitu _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:36 pm Předmět: |
|
|
řekl jsem někde snad, že víš ehm "houby"? definuj silové prvky..
toto se ti nelíbí? | kód: | | http://www.catalystathletics.com/olympic-weightlifting-training-program/52/12-Week-Basic-Cycle/ | _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | řekl jsem někde snad, že víš ehm "houby"? definuj silové prvky..
toto se ti nelíbí? | kód: | | http://www.catalystathletics.com/olympic-weightlifting-training-program/52/12-Week-Basic-Cycle/ | |
trh silou, nadhoz silou + základní cviky - dřepy a tak :)
To není o tom, jestli se mi líbí nějaký trénink určený vzpěračum....
Jde o to, že ty bys ho trénovat neměl...
Ale je to Tvá věc, Tvé zdraví....
Už tu nebudu dál debatovat, sorry... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
vcera a dneska nebyl trening?
ze by babybox zacal vydelavat? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st leden 07, 2015 6:22 pm Předmět: |
|
|
Nema cenu jezdit ten program kdyz nemas zvladnutou techniku jednotlivych vzperacskych variaci, nez budes schopny udelat vse co je treba, to zabere tak pul roku, poznas to tak ze zacnes davat vetsi vahy na technickych variaci, dokud trhnes i nadhodis vice silove nez technicky tak sou tam velke rezervy v mobilite, vim to z vlastni zkusenosti protoze sem zrovna te fazi, kdy ten pomer zacinam otacet v prospech techniky _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 07, 2015 6:23 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Nema cenu jezdit ten program kdyz nemas zvladnutou techniku jednotlivych vzperacskych variaci, nez budes schopny udelat vse co je treba, to zabere tak pul roku, poznas to tak ze zacnes davat vetsi vahy na technickych variaci, dokud trhnes i nadhodis vice silove nez technicky tak sou tam velke rezervy v mobilite, vim to z vlastni zkusenosti protoze sem zrovna te fazi, kdy ten pomer zacinam otacet v prospech techniky |
takze kdyz mam premisteni/mrtvola 90/120 tak mam techniku Ok a jsem jenom silove v prdeli? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 8:23 am Předmět: |
|
|
sorry že jsem nepsal tréninky .. od pondělí začnu
Každopádně rozpis
06-07 - plavání // nebo běh
07:30 - Snídaně: vločky + banán s mlékem
09:30 - Svačina: celozrnné pečivo + tuňák + zelenina
11:30 - Oběd: klasika rýže/těstoviny + maso
14:00 - Svačina: protein s vodou + někdy ovoce
17:00 - Večeře: klasika rýže/těstoviny + maso// nebo něco lehčího vejce etc.
19:00 - trénink
- rozcvička 1200m run
- klasickej trénink
- WOOD ( něco na dojetí) 10 min emom 10 burpees
- 20 min strečink!
po tréninku protein s vodou + trocha malty
21:30 tvaroh s mlékem / vodou // miceralní kasein
- sypačky: 3x denně protein, 1x denně vitamín C, 2-3x denně BCAA (2 tabl) + magnesium a chci zařadit rybí tuk _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá leden 23, 2015 8:45 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | kubaz napsal: | | Nema cenu jezdit ten program kdyz nemas zvladnutou techniku jednotlivych vzperacskych variaci, nez budes schopny udelat vse co je treba, to zabere tak pul roku, poznas to tak ze zacnes davat vetsi vahy na technickych variaci, dokud trhnes i nadhodis vice silove nez technicky tak sou tam velke rezervy v mobilite, vim to z vlastni zkusenosti protoze sem zrovna te fazi, kdy ten pomer zacinam otacet v prospech techniky |
takze kdyz mam premisteni/mrtvola 90/120 tak mam techniku Ok a jsem jenom silove v prdeli? |
Minule som čítal, že by si mal potiahnuť o polovicu viac ako premiestniš, ale možno som si to zle zapamätal...Ja cvičím vzpieračské cviky len občas na spestrenie a s technikou to nemá nič spoločné, skôr to všetko rvem ako baran 100 kg silou premiestnim len keď mám veľmi dobrý deň ale mrtvolu dám 210. Tvoj pomer je podľa mňa veľmi priaznivý pre to premko.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|