| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hon_za
|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:01 pm Předmět: pomoc se suplementy |
|
|
Čau potřeboval bych poradit se zařazením suplementu do svého treninkového plánu.Cvičím každý den doma okolo 18hod.Mám to rozdělené na Pondělí,Středa,Pátek a to cvičím biceps,triceps a ramena momentálně mám opakování nastavené na 15 po 3seriích v úterý a ve čtvrtek dělam břicho,prsa a nohy.Sobota,Neděle volno.
co se týče jídelníčku tak jím normálne 5x denne (snídaně,svačina,oběd,svačina,večeře)
Vážím 74kg a měřím 182cm.
prosim o rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
Napis konkretnejsi casy a jidla.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
Spíš by mě zajímalo, zda to cvičíš v takovém pořadí v jakém to píšeš a proč tam nemáš záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
hon_za
|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
Snídám v 6:10 většinou vločky s mlékem svačinu si dávám okolo 9:30 v podobě celozrného pečiva.Oběd tam je problém chodím do š.jídelny ale snažim se vybírat jídla kde je kuřecí maso.K druhé svačině si dávam napřiklad jogurt ale poslední dobou vynechávám a večeři si dávám vždy mezi 18:00-18:30 po posilování.Většinou je lehká zelenina
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
nejdriv si dej normalni trenink a jez poradne a nepotrebujes uplementy . precti si tady rady zacatecnikum a drz se toho
|
|
| nahoru |
|
 |
hon_za
|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
Ano tak jak to mám napsané tak cvičím.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:26 pm Předmět: |
|
|
jak s debilama fakt uz, na netu vsude tisic clanku pro zacatecniky a stejne se tu furt budou chodit ptat na blbosti - jis normalne? jis snidani,svacinu,obed... ale jis SRACKY a trenink je o hovne
suplementy jsou u zacatecnika vyhozene penize, budes nanbirat jen kdyz bude spravny jidelnicek (dostatek slozitych sacharidu,tuku a bilkovin) + poradny trenink zamereny prevazne na zakladni cviky
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
hon_za
|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:50 pm Předmět: |
|
|
Cvičím ty cviky které se dají dělat doma jako jsou sklapovačky,bicepsový zdvih a jiné.:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Hellraiser17
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st leden 07, 2015 1:42 pm Předmět: |
|
|
| hon_za napsal: | | Cvičím ty cviky které se dají dělat doma jako jsou sklapovačky,bicepsový zdvih a jiné.:)) |
tak se vykašli na tyhle blbosti a cvič dřepy, kliky, shyby a jako doplněk si potom můžeš pro dobrý pocit napompovat bicák a udělat monstrozní six pack sklapovačkama _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |