|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: st leden 07, 2015 4:08 pm Předmět: |
|
|
Teda holka jedna bláznivá, proč jedeš něčeho třeba 40 nebo 60 opakování? Vždyt se akorát zraníš a ani nechci vidět, jak ta opakování pak musí vypadat. Máš přes 70 kilo, nechceš radši někde ta opakování ubrat a jet hezky s větší vahou? Byla by tě škoda, mám ráda tvé poníky a neměla bych tu pak co číst. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: st leden 07, 2015 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Teda holka jedna bláznivá, proč jedeš něčeho třeba 40 nebo 60 opakování? Vždyt se akorát zraníš a ani nechci vidět, jak ta opakování pak musí vypadat. Máš přes 70 kilo, nechceš radši někde ta opakování ubrat a jet hezky s větší vahou? Byla by tě škoda, mám ráda tvé poníky a neměla bych tu pak co číst. :) |
upřímně miluju silovější treninky, ale potřebuju to tedka změnit, nohy mi fakt začly rust a držet vodu, a kvuli symetrii to musim změnit, tedka velkej šoking pro tělo a pak to zas ty opáčka maličko stahnu, na takových 20-30 :) ale dneska jsem zas měla chut na magořinu. ale mocko děkuji za starost <3 je to neuvěřitelně milé _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st leden 07, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
Co ? cokoliv co ma vic jak 10 opacek bych silovym trenalem nenazval.
Neces zacit uz poradne cvicit, 3 az 5 opacek mega vahy (relativne na tebe) pekne na krev, pak 2 min pauza a dalsi serie a tak aspon 5 serii ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 07, 2015 4:41 pm Předmět: |
|
|
Pokud je tvuj drahy trener a nebo ma alespon nejake prakticke zkusenosti s cvicicima lidma, coz tady moc lidi nema, tak poslouchej samozrejme jeho. Osobne si myslim, ze prave tyhle vypalovaci treninky by na tvuj "problem" mely pomoct. Pokud vim, tak dost zavodniku a hlavne zavodnic v diete pred soutezi dost casto na nohy cvici prave timhle stylem. Pokud mas dispozice k velkym noham, tak prave z tezkych vah ti porostou jeste vic, ale chapu, ze budes asi muset zamacknout slzu :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st leden 07, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pokud je tvuj drahy trener a nebo ma alespon nejake prakticke zkusenosti s cvicicima lidma, coz tady moc lidi nema, tak poslouchej samozrejme jeho. Osobne si myslim, ze prave tyhle vypalovaci treninky by na tvuj "problem" mely pomoct. Pokud vim, tak dost zavodniku a hlavne zavodnic v diete pred soutezi dost casto na nohy cvici prave timhle stylem. Pokud mas dispozice k velkym noham, tak prave z tezkych vah ti porostou jeste vic, ale chapu, ze budes asi muset zamacknout slzu :D |
Mám právě tu vlastnost, že věřím bezmezně tomu, kdo si mě vezme pod svá křídla :) někdy je to nedobře, ale v tomto případě si myslim, že přesně jak řikáš, je tohle právě to co nyní potřebuji, a jelikož jsem pod vedením muže jenž na MS světa obsadil druhé místo, tak jsem pevně oddána jeho radám :) ikdyž jak tušíš správně, za ten trenink zaznělo spousta sprostých slov a vrčení :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 07, 2015 4:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:23 pm Předmět: |
|
|
Na druhou stranu, kvadráky reagují velmi, velmi dobře na vysoké až ultra vysoké počty opakování, jelikož se skládají z větší časti z pomalých vláken, kór u holek. Tudíž ti tyhlety divočiny mohou způsobit ještě větší hypertrofii stehen...
Mimochodem, nedrží se ti voda v nohách jen tak náhodou z kreatinu? To je trochu nonsens, nasadit první kreatin a pak se zlobit proč mám nateklé bandasky. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Na druhou stranu, kvadráky reagují velmi, velmi dobře na vysoké až ultra vysoké počty opakování, | Filip jasně říkal, že kdo cvičí vysoké počty opakování ve dřepu, je p*ča. Jestli to nevíš, doporučuju navštívit jeho youtube kanál (jak výstižné slovo ten kanál) a doučit se :-) a můžeš ještě obdivovat jeho radiátor na čele :-) Ne, neleží mi v žaludku, jen si dělám zadek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:33 pm Předmět: |
|
|
no vidíš harleen, o důvod víc proč se nedržet vysokých opakování _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
tak ja mam zalité nohy permanentně už x let :) voda v jiných částech těla mi vážně nevadí :) myslím si, že je dobré zjistit jak mé tělo reaguje na různé typy treninku, než se jak šulin držet jednoho a to jet do zblbnutí :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:46 pm Předmět: |
|
|
pri predispozícii na veľké nohy, budú tie reagovať rastom ako na silový tréning, tak na tréning o vysokom počte opáčok, oba im poskytnu tak potrebný impulz k cielenej hypertrofii, takže toto sa bude asi skôr vyladzovať diétou _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | pri predispozícii na veľké nohy, budú tie reagovať rastom ako na silový tréning, tak na tréning o vysokom počte opáčok, oba im poskytnu tak potrebný impulz k cielenej hypertrofii, takže toto sa bude asi skôr vyladzovať diétou |
Co treba misto toho teorizovani nechat Zlatu, at si ten trenink nejdriv zkusi? :)
I genetika a problemove patrie jdou treninkem castacne ovlivnit , nerikam ze moc , ale jdou, s cimz maji zkusennosti zejmena zavodnici nebo treneri zavodniku a zrovna ty Turku o tom vis asi tolik jako o "odpalenych" receptorech Milana Kince. :-)
Myslim, ze Zlata je v dobrych rukou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|