Pariz a dalsi kroky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pariz a dalsi kroky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pariz a dalsi kroky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady se s tím nebude dělat nic... Myslím, že až se třeba za sto let budou lidi (jen kluci) na evropskych školách stojících vedle mešit učit dějepis minulého století, budou si ťukat na čelo, jak mohli být v Evropě takoví trotlové :) a lidi v ČR?... Myslím že stále nesnášej armádu a maj pocit, že je to pořád daleko a tady se nic takovýho nestane, tady je momentálně největší problém to, že prezident řekl slovo kunda.
Vždyť se podívejte na Okamuru...jsem zvědavej kolik zejtra přijde tragédů koupit si kebab, myslím že po včerejšku jich moc nebude....
mmks

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem to psal jinde, připadá mi celý ten boj proti "radikálům" jak díl z Červeného trpasílka, kde emocuc zbaví Rimmera zloby a on navrhuje proti němu bojovat plakáty, plackami, nápisy na trička a když to nezabere tak dokonce demonstarcí.
Už vidím jak ty čmoudy trápí demonstrace s plakáty "Já jsem Čárlí" a plácání politiků do kamer jak to odsuzují. Vyloženě mě nadzvedlo, když řeknou, že to byl útok proti svobodě slova. V prvé řadě to byla poprava X lidí.
Natahali jsme si šmejdy a teď nevíme co s nima. Ale podle mě je to zase jen o vůli ty zákony změnit, proč by někdo nemohl přijít o občanství státu, pokud se prokáže, že se nechová v zájmu toho státu s tím, že bude označen jako nežádoucí a když už jsme v té unii tak klidně pro všechny státy. (Paradox - spousta šmejdů a zase se jedná u Albánce a podobnou verbež, mají status nežádoucí v EU, ale pro ČR to neplatí, protože tady mají dlouholetý pobyt). Jednoduše zřekl ses poviností, přícházíš o práva.
Jak mám rád bojový sport, tak mě vyloženě sere, kolik z nich trénuje a žijí v Holandsku (atd.) ale když vyhrají, tak mávají vlajkou Tunisu, Maroka atd. Proč si nezůstali doma a netrénují spolu nebo s opicema (nabízí se otázka rozdílu).
Umírněný Islám - stačí si přečíst vyjádření vrchního čmouda v ČR, ano útok odmítáme ale....a ty ale jsou skoro ve všem.
Víra je každého osobní věc,a to na obě strany! Věř si čemu chceš, doma třeba vzívej umyvadlo, ale nikomu to necpi. To stejné si myslím o křesťanství, nevím, proč někoho mají ráno budit zvony z kostela, já taky nepouštím repráky z okna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mmks napsal:
Ale podle mě je to zase jen o vůli ty zákony změnit, proč by někdo nemohl přijít o občanství státu, pokud se prokáže, že se nechová v zájmu toho státu s tím, že bude označen jako nežádoucí a když už jsme v té unii tak klidně pro všechny státy. (Paradox - spousta šmejdů a zase se jedná u Albánce a podobnou verbež, mají status nežádoucí v EU, ale pro ČR to neplatí, protože tady mají dlouholetý pobyt). Jednoduše zřekl ses poviností, přícházíš o práva.

Zajímavá myšlenka přicházet o občanství, když se člověk nechová v zájmu státu. Tohle by zasáhlo i spoustu lidí kteří zaplňují věznice a zdravotní ústavy. A co bys dělal s touto početnou skupinou poté? Také jako člověk pracující v oblasti migrace by mě velmi zajímaly zdroje tvých tvrzení.

EDIT: A co se cizinců týče, pokud se u nich zjistí protizákonné jednání, tak vyhoštěni jsou.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Hulkie napsal:
Islámský stát vyvraždil statisíce lidí a tady jich umřelo 12... a stejně s tím nikdo nic nedělá...
Francie je extrémně přeplněná tímhle šmejdem, když je chytnou, dostanou dožvotí a to bude
nejvíc.
Otázka zní: šel bys do války, šel bys nasadit krk? Mně by se moc nechtělo, snad nás jednou před takovou volbu nikdo nepostaví. Však také utěrky vsází na to, že nás dobudou bez boje...

Musim rict, ze jsi me zaskocil tvou promyslenou otazkou. Premyslel jsem o tom a nerad bych sel.

No a takhle to ma vetsina lidi, proto je lepsi si koupit koran ted, nez na nej budou fronty.
mmks

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samozřejmě netvrdím, že je to dotažené k dokonalosti, beru to je podle logiky. Beru stát, jako skupinu lidí, kterou něco združuje. V ideálním stavu by to nemělo být jen bydliště na stejném území ale snaha o rozvoj toho státu (prosím nebavme se o skutečnosti o politice, já například žádnou velkou národní hrdost necítím, na druhou stranu, ale domnívám se státu prospívám a pokud se mu daří, mám z toho radost).
Proto považuju za logické, že pokud se někdo necítí součástí toho státu, neměl by být jeho součástí. Pokud budeš mít ve firmě zaměstnance, který nejen, že nepracuje, ale naopak firmě škodí, pomlouvá a pracuje proti ní, přece ho tam nebudeš držet i kdyby chtěl ale vyrazíš ho. Že to nejde na úrovni státu je věc "pouze" zákonů.
Toto tvrdím i v jiných případech, pokud někdo spáchá úmyslný trestný čin, nemá mít právo na žádnou sociální pomoc - opět jdeš proti zákonu, zákon se na tebe nevztahuje. Zřekl ses povinností - přicházíš o práva.
Prosím nebavme se o zneužitelnosti (viz poznámka o ústavech atd.). Už jen tím, že to musíme řešit v zákonných mezích, které nás čím dál víc svazují v celém životě, protože na každou kravinu je X norem a prováděcích vyhlášek mají před náma strašný náskok, protože haj*li na všech úrovních (myšleno i kriminální stránka apod.) žádné pravidla dodržovat nemusí.
Jestli si narážel na ten kousek o nežádoucím, tak nejsem expert na problematiku cizinecké policie, ale v práci jsem se už setkal X krát s drbanama, kteří mají uvedeno nežádoucí v EU, ale pro ČR jako jejich "domovský stát" to neplatí.

TAKY EDIT: a jak je to s vyhoštěním cizinců s povoleným dlouhodobým nebo trvalým pobytem?
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1431-vrazda-dvanacti-jsme-svedky-reprizy-falesneho-predstaveni-z-11-zari-opet-stejna-otazka-v-ci-prospech-islam-je-jen-jeden-valka-pod-cizi-vlajkou.htm

A "toto" dělalo tiskového mluvčího prezidenta Klause, zástupce kancléře, zvou to do Událostí-komentářů. Samozřejmě to sugeruje myšlenku, že Klaus je podobně vypatlaný.

11. září byl jasný inside job,to je fakt.Se divím,že ještě dneska někdo stále věří v oficiální verzi
Ikee

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizinec tu může mít několik pobytů - přechodný, dlouhodobý, trvalý, doplňkovou ochranu (která je na dobu určitou) nebo azyl (který je celoživotní). U dlouhodobého pobytu může být podmínkou vyhoštění už zažádání o dávky hmotné nouze. U trvalých pobytů a azylů již se musí jednat o nějaký závažný trestní čin, kdy se člověk odsoudí a jde do vezení a zároveň se projednává odebrání jeho statusu a vyhoštění.

Chápu veškeré protiiislamistické nálady, co se děje jsou zvěrstva. Ale přeci jakýkoliv muslim neznamená radikálního islamistu. Není to tak dlouho, kdy kultivovaní Němci vybíjeli půlku světa ve znamení eugeniky. Je přeci jedno, o jakou myšlenku se jedná, pokud se přetvoří a stvoří se z ní radikální nástroj k ospravedlnění masových vražd a násilí. Ale od toho má mít každý člověk hlavu na krku, aby přemýšlel a nezjednodušoval si cestu přes "čmoudy" a házení všech lidí do jednoho pytle.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Chápu veškeré protiiislamistické nálady, co se děje jsou zvěrstva. Ale přeci jakýkoliv muslim neznamená radikálního islamistu. Není to tak dlouho, kdy kultivovaní Němci vybíjeli půlku světa ve znamení eugeniky. Je přeci jedno, o jakou myšlenku se jedná, pokud se přetvoří a stvoří se z ní radikální nástroj k ospravedlnění masových vražd a násilí. Ale od toho má mít každý člověk hlavu na krku, aby přemýšlel a nezjednodušoval si cestu přes "čmoudy" a házení všech lidí do jednoho pytle.

Uz asi starnu a pamet mi neslouzi, ale nepamatuju si, ze by nekdy nekdo potom, co kultivovani Nemci byli vybombardovani za sva zverstva do doby kamenne, rozlisoval umirnene nacisty a radikalni...
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
umirnene nacisty a radikalni...

Skor Nemcov a nacistickych nemcov (zodpovednych za to, co sa dialo). Princip kolektivnej viny presadzovali prave nemecke oddiely...
Ikee

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, nebylo to ode mě nejlepší přirovnání, ale myšlenku vystihla asi jasně. Když chcete tady bombardovat a atomovat a pálit všechny muslimy bez rozdílu, nechápu v čem se cítíte být lepší než oni.
mmks

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čmoud jsem převzal od kamaráda, který tam nějaký čas strávil. Černoch je pro mě černoch a ne afroameričan, nebo afričan a rom cikán. Já pro ně můžu být, gadžo, bílý a já nevím co a je mě to jedno. Ale už v prvním příspěvku jsem psal, že je mě jedno, kdo čemu věří a je to JEHO SOUKROMÁ VĚC.
Samozřejmě pokud vycházíme jen z médií (o jejichž pravdomluvnosti a nezaujatosti si myslím svoje), tak z evropských státu si šlo zastřílet do Syrie apod. poměrně dost lidí. Už jen to ve mě ale v tuto víru budí jisté podezření. Pokud odešlo skutečně odešlo pár tisíc lidí (byť i jen stovek), kolik tady zůstalo, kteří v tu dobu na to neměli koule a kolik přibude, když se těch pár set zase vrátí se zážitky a září hrdinů.
A to se jen bavíme o těch sympatizantech tady, a co ti venku, kteří klidně můžou taky dojít žádát o azyl. Vzato do úplné absurdity, to jako by ve válce (kterou oni vyhlašují), přišel do druhého tábora nepřítel, požádal o ubytování a stavu a pak si tam mohl dělat co chtěl.

Na druhou stranu to otevírá riziko, že si s lidma zase jen někdo hraje, že teď můžeme za velkého řevu vlítnout do nějakého státu, kde je ropa a kde se "zjistí", že někdo z nich měl pratetičku z třetího kolena. Že (nejen) Francie bude moc odposlouchávat všechny svoje občany, že na chvilku zapomeneme na "ne"sestřelené letadlo nad Ukrajinou atd. atd. atd.
Bohužel to už je si myslím, tak velká hra, že o tom můžeme jen kecat po netu. (zatím)
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Ano, nebylo to ode mě nejlepší přirovnání, ale myšlenku vystihla asi jasně. Když chcete tady bombardovat a atomovat a pálit všechny muslimy bez rozdílu, nechápu v čem se cítíte být lepší než oni.

Vyhladit je masově je samozřejmě nesmysl, masové deportace muslimů z Evropy na Východ bych ale uvítal. Evropa je křesťanská už skoro 1700 let od časů Konstantina Velikého. Ručníkáři si můžou vzývat Alláha doma, tj. ne v Evropě, a pěkně za své.

A v čem se cítím být lepší, než průměrný muslim? Tak třeba tím, že se snažím neutlačovat svoje okolí. Až tvoji dceru/vnučku veřejně zbičujou, protože nešla po ulici oblečená od hlavy až k patě v nějakém pytli,nebo až ji nějakej fousatej samozvanej imam pošle do vězení za cizoložství (ve skutečnosti byla znásilněná partou turbanů), tak prozřeš. Ale to už bude pozdě.

Naposledy upravil I.N.G. dne čt leden 08, 2015 3:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Atom tu navrhl je jeden diskuter, pokud si pamatuju dobre. Ja bych vymyslel daleko mekkci reseni, presto v dnesnim svete nepruchodne, proto ho ani nema cenu psat.
medwed

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

No ja nevim jestli se bavime o tom kdo je lepsi a kdo je horsi. Temer kazdy z nas vcetne slunickaru a pravdolaskaru si uvedomuje ze nase kultura funguje nejak a jejich funguje jinak a nejake smiseni bez problemu/ vznik nejake "stredni" kultury z techto dvou asi nehrozi takze to neni otom kdo je lepsi je to nase kultura proti jejich a pokud nekdo rika ze tim ze nasadime druhou tvar protoze my sme prece ti humanisti a sme ti lepsi tak tim odsuzuje svoje vnucky k tomu aby pokud vubec chodily do skoly zahalene protoze tim jim umoznime aby zvitezili (moza i bez nutne valky pouze s pomoci priznive migracni politiky).
Ikee

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
No ja nevim jestli se bavime o tom kdo je lepsi a kdo je horsi. Temer kazdy z nas vcetne slunickaru a pravdolaskaru si uvedomuje ze nase kultura funguje nejak a jejich funguje jinak a nejake smiseni bez problemu/ vznik nejake "stredni" kultury z techto dvou asi nehrozi takze to neni otom kdo je lepsi je to nase kultura proti jejich a pokud nekdo rika ze tim ze nasadime druhou tvar protoze my sme prece ti humanisti a sme ti lepsi tak tim odsuzuje svoje vnucky k tomu aby pokud vubec chodily do skoly zahalene protoze tim jim umoznime aby zvitezili (moza i bez nutne valky pouze s pomoci priznive migracni politiky).

Něco jako sluníčkový Čech neexistuje. Rozumím, bojíš se že Čechy zaplaví muslimové, kteří si tu prosadí své vlastní zákony Šaría na úkor práva Českého. Migrační politika ČR rozhodně příznivá není už jen na základě odmítnutí Syrských uprchlíků, přijímaní pouze procenta uprchlíků z Doněcka a Luhanska a stále přísnějšího cizineckého zákona a nemyslím, že se to nějak zásadně změní.

A co se týče současná integrace cizinců všeobecně a přijímání práva, tady ČR chybí absolutně nějaká koncepce a systém a rozhodně má na čem pracovat. Ale dokud budeme mít Základní listinu práv a svobod, tak nás Korán asi jen tak snadno neohrozí.

EDIT: A abych odpověděla na prvotní dotaz, trochu mám pochyby, že nějak zareaguje EU jako celek. Přeci jen obsahuje už dost států a tím ztrácí pružnost. Spíš jsem zvědavá, jak se s těmito zvěrstvy popasuje samotná Francie a jaké akce útoky (které začaly už před Vánoci) vyvolají.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pariz a dalsi kroky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: