Hydrolyzát vs izolát

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hydrolyzát vs izolát  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hydrolyzát vs izolát
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomandlik

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 8:43 pm    Předmět: Hydrolyzát vs izolát Odpovědět s citátem

Mám asi hloupý dotaz, ale stejně se zeptám :D.
Dávali byste v lehký dietě po tréninku radši izolát, nebo hydrolyzát?
Minulou dietu jsem dával izolát a celkem to fungovalo...
Jinak protein dávám jen cca 10min po tréninku, jinak přijímám dostatek bílkovin ze stravy.

+ doplnujici otázka, kolik gramů proteinu byste dávali po tréninku na tělesnou váhu 95kg (resp kolik je tělo naturálního cvičence schopno efektivně využít)??

Díky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 9:15 pm    Předmět: Re: Hydrolyzát vs izolát Odpovědět s citátem

Tomandlik napsal:
Mám asi hloupý dotaz, ale stejně se zeptám :D.
Dávali byste v lehký dietě po tréninku radši izolát, nebo hydrolyzát?
Minulou dietu jsem dával izolát a celkem to fungovalo...
Jinak protein dávám jen cca 10min po tréninku, jinak přijímám dostatek bílkovin ze stravy.

+ doplnujici otázka, kolik gramů proteinu byste dávali po tréninku na tělesnou váhu 95kg (resp kolik je tělo naturálního cvičence schopno efektivně využít)??

Díky :)

Po tréninku je nejlepší hydro. Ale nějakej propastnej rozdíl nepoznáš, jestli tam budeš dávat to a nebo to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 10:54 pm    Předmět: Re: Hydrolyzát vs izolát Odpovědět s citátem

Nejlepší, co do sebe můžeš po tréninku dostat, je hydro/bcaa (nemluvím teď o sacharidech). Živiny z hydra se dostanou do krevního řečiště rychleji, než izolát nebo koncentrát. Rozdíl ale zřejmě nepoznáš.

Jakou dávku? Když se budeš držet v rozmezí 30-50g, chybu neuděláš.
Essential Hydro Optimal Whey | PROM-IN
Enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein.
1899 Kč
Hydro 77 DH12 | Extrifit
Instantní enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH12.
2099 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: