|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 10, 2015 11:57 am Předmět: |
|
|
s pistoli by jsi na ne strilet ucine mohl
a mirit musis stejne
porad lepsi trefit "blbou" 9mm luger nez minout 7,62
ale mas vic pokusu :-D
jinak souhlas asi se vsim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: so leden 10, 2015 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | http://echo24.cz/a/iLttq/necenzurovane-video-ze-zasahu-policie-v-parizi
??? Proč vybíhal ven? |
Třeba si myslel, že to proběhne a uteče:) Nebo se prostě chtěl nechat zabít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 10, 2015 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 10, 2015 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | http://vitekjiri.blog.idnes.cz/c/434960/Znasilnene-Svedsko-islamem.html
" Mladí muslimové dokonce prohlašují, že znásilnit nezahalenou bílou ženu není hříchem proti islámu ba naopak jde o trest pro nemuslimské ženy za jejich styl života. " |
Bílí lidé prohlašují, že šukat do zadku někoho je zcela normální a podobné kožené oblečky jsou sexy a nikdo se za ně nemusí stydět. Naopak, v létě by je měl nosit každý pořádný chlap.
Pro ty méně chápavé. Generalizace je dost často hloupá. Dnes jsem četl v papírové idnes, že z těch přistěhovalců je skutečně věřících zhruba deset procent (pokud mě má hlava dubová neklame). Zbytek je věřící lehce či začal věřit na západní styl života. A ta většina si prostě nemyslí, že znásilnění nemuslimské ženy není hřích.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 10, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: so leden 10, 2015 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | http://vitekjiri.blog.idnes.cz/c/434960/Znasilnene-Svedsko-islamem.html
" Mladí muslimové dokonce prohlašují, že znásilnit nezahalenou bílou ženu není hříchem proti islámu ba naopak jde o trest pro nemuslimské ženy za jejich styl života. " |
Tohle uz je hodne silne kafe. Clanek jsem cetl uz pred nekolika mesici. Nechapu, ze si to Svedove nechaji libit.
Rasismus a zbrane stranou, ale pokud nekdo vykrykuje tak silna slova v soudni sini, tak by mel byt potrestan minimalne stejne jako pachatel, pro ktereho bych navrhoval mnohem vetsi trest.
Podobne i co se tyka podnecovani k terorismu. Co takhle prijmout legislativu v EU (a v Australii, kdyz uz tu ziji ...), ktera by definovala nove tresty pro trestne ciny souvisejici s terorismem? Treba zruseni moznosti predcasneho propusteni nebo vyhosteni ze zeme (a ze zemi EU) pro rodinne prislusniky? A samozrejme razatni zvyseni trestu. A pro recidivisti rovnou neco v radu trojnasobku obvyklich trestu a po propusteni opet vyhosteni?
To abych jen tak nekritizoval napady ostatnich a take neco prihodil ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 10, 2015 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Pro ty méně chápavé. Generalizace je dost často hloupá. Dnes jsem četl v papírové idnes, že z těch přistěhovalců je skutečně věřících zhruba deset procent (pokud mě má hlava dubová neklame). Zbytek je věřící lehce či začal věřit na západní styl života. A ta většina si prostě nemyslí, že znásilnění nemuslimské ženy není hřích. |
souhlasim s tebou prakticky na 100%
at se nastehuji, at si prodavaji kebab, at si nosi u nas povolene saty, at se modli kdy chteji, ale at nikomu nevnucuji to svoje
to si mohli delat doma, tady jsou "u nas" a musi se prizpusobit oni nam _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so leden 10, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
to si mohli delat doma, tady jsou "u nas" a musi se prizpusobit oni nam |
No, to zrovna u těch střelců s kalachy je trochu diskutabilní. Trochu dost. Jednak jim tatíci přišli z Alžíru, což je bývalá fr. kolonie, takže co se první vlny přistěhovalců týče, mohou frantíci akorát tak držet hubu, a jednak oni sami se už ve Francii narodili, takže "hráli na domácím hřišti".
Aby bylo jasno, to není obhajoba těch hovad, ale jen lehké připomenutí souvislostí. Hrát si pár set let na pány světa bylo sice fajn, ale když se to nakonec vymkne, tak to holt není žádná prdel. To už v dějinách pár říší/civilizací zjistilo .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so leden 10, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Mablung napsal: |
Pro ty méně chápavé. Generalizace je dost často hloupá. Dnes jsem četl v papírové idnes, že z těch přistěhovalců je skutečně věřících zhruba deset procent (pokud mě má hlava dubová neklame). Zbytek je věřící lehce či začal věřit na západní styl života. A ta většina si prostě nemyslí, že znásilnění nemuslimské ženy není hřích. |
at se nastehuji, at si prodavaji kebab, at si nosi u nas povolene saty, at se modli kdy chteji, ale at nikomu nevnucuji to svoje
A co konkrétně tobě vnucují?
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 11:42 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Mablung napsal: |
A co konkrétně tobě vnucují? |
Něco si o problému islamizace Evropy přečti a zjistíš, že se nám snaží vnutit úplně všechno. Začne to sundaváním křesťanských symbolů, pokračuje to zákazem vstupu psů do MHD či odstraňováním obrázků a sošek prasátek a končí to šariou pro všechny! _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 12:11 pm Předmět: |
|
|
Jak to tak čtu, tak je to vlastně stejné jako naše státní správa v bleděmodrém  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 12:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 12:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Ty seš zralej na chocholouška
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|