|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 4:41 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ty vole Laďo to seš ty, ten kokos ze Znojma? |
Cipínku, vole , v ČR žije 10 milionů lidí. Nemá cenu aby jsi postupně zkoušel všechna jména a zasral tak komplet topic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
No....myslím, že u tohoto topicu by to nebyla žádná škoda  .
BTW ... takže jsi Karel, jo? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 5:08 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | cipinek napsal: | naplánovali to kluci z USA, jejichž firmy patří do vojensko-průmyslového komplexu, prostě potřebují dál prodávat zbraně a komu prodávají hlavně? ministerstvu války USA přece, takže když potřebují prodat hodně zbraní, tak musí taky vyprovokovat nějaký konflikt, do kterého musí USA jít, je to přece tak prostě, komu by prodávali zbraně, když by byl ve světě dlouhotrvající mír...
už tenkrát o tom mluvil sám velký IKE, jestli víš vůbec, kdo to je:-)))
vojáci na základnách si nemůžou honit šulinky a cvičit donekonečna jenom demo-boj, musí jít čas od času do reálné akce, pak by byli v reálné akci k hovnu, když by jenom cvičili a nebojovali |
Cipínku, ty jseš protřelej spekulant se zlatem, všemi mastmi mazanej. Tak si prosimtě vyjeď seznam největších US společností a podívej se jak hluboko se krčí pod Applem , Microsoftem, Intelem, Fordem, IBM, Googlem, atd atd ten tvůj "vojenskoprůmyslový komplex". I dementnímu musí být zřejmé, že takový relativní trpaslíci nemohou mít na US politiku podstatný vliv a už vůbec ne v takovém hyperkonspiračním rozměru jaký si zřejmě představuješ.
Dále mi furt není jasné proč do WTC narazili letadlem a zároveń je nechali vybouchnout termitem, proč k zahájení válek potřebovali shodit ještě WTC7, kde se vypařilo těch cca 100 lidí z letadla které nevletělo do Pentagonu, jestli si někdo vážně myslí, že CIA disponuje sebevražednými agenty atd atd atd.
Cipínku, spekulování a investování vyžaduje extrémně racionální myšlení, správné používání pravděpodobností a Occamovy břitvy. A ne skočit na každou konspirační sračku která se někde objeví, např zlaté cihly navrtané wolframem . Nic ve zlém, ale nevím jestli ty těmito vlastnostmi zrovna oplýváš.
EDIT: A nerozsvítí se ti někdy červená kontrolka když zjistíš, že máš stejné názory jako vymaštěnci Huml, Filip, Hájek, Foldyna a podobní? |
Protoze samotne letadlo nemohlo veze znicit, potrebovali to udelat tak aby nasledky byli fatalni, pro to aby ovlivneni verejneho mineni bylo co nejrozsahlejsi coz se stalo.
Vsak oficialni verze tvrdi ze do Pentagonu letadlo vletelo, takze jako ty nechapu kde je evidence pasazeru, ale to se prece nehodi tobe a obhajobe ofic. verzi, takze ses sam proti sobe.
edit: ano cervena kontrolka se mu rozviti kdyz jen pomysli na vyplody mistru zaoralka, schwarzenberka, Stropnickeho nebo Vondry
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 5:37 pm Předmět: |
|
|
ale nieco maju konspiratori spolocne, su vzdy podpriemerneho intelektu, a aspon raz v zivote sa citia ze niecomu rozumeju a nahliadli za oponu :) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
Kdyby USA/NATO potřebovali pokaždé záminku v podobě zbořených mrakodrapů, když chtějí někde zasáhnout, tak už na západní polokouli nejsou žádné výškové budovy.
Ale koukám, že vymýšlet konspirační teorie je dobrej byznys, když se najde tolik lidí, co tomu věří... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 5:54 pm Předmět: |
|
|
Z mych osobnich pocitu si proste nemyslim ze 11. Zari byl inside job. Kdyby jste tu bydleli, videli jsou lidi pisni na to co tu v new yorku stoji, proste mi to prijde nemozny aby si to vlada sama znicila.
Ps: byl jste se nekdo podivat na memorialech po dvojcatech? Dost depresivni fontany do hlubin...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 6:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 7:01 pm Předmět: |
|
|
Nejsrandovnejsi na ty dnesni "demonstraci" v Parizi je, ze jeste minuly tyden by je vsechny media a politici hodili do kose "extremisti". A dneska jsou to co? Hrdinove? Ovce akorat .. cekal jsem vetsi kreativitu, ze se nekdo v tom chumlu odpali. Bylo to by takovy dovysvetleni, co si stredovekej islam mysli o nenasilnym odporu .. smesny.
A v co to nakonec povede? Jeste vetsi buzerace vsech v zajmu boje proti terorismu. Takze kdo ve vysledku vyhraje? Teda vyhral? Oni .. Evropa uz bohuzel prohrala (aspon doufam, ze se jeste zmuze na novej zapas)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ale nieco maju konspiratori spolocne, su vzdy podpriemerneho intelektu, a aspon raz v zivote sa citia ze niecomu rozumeju a nahliadli za oponu :) |
tos vyplodil ty z tve hlavy? protoze pokud neznas ani jednoho osobne, jeho zivot, tak nemuzes napsat takovou picovinu
Dam priklad tech nejvetsich konsppiratoru o nichz vime jejich zivotni pribeh, kteri dosahli velkych cilu: Paul Craig Roberts, Ron Paul, Arron Russo, Oliver Stone, Hajek, Thomas Jefferson, Vladimir Putin,............. zda se ti ze maji podprumerny itelekt, nebo ze to co delali, tomu nerozumneli? Jak muzes napsat takovou sracku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
s konspiratormi nema zmysel diskutovat,lebo to nie je nazor,to je viera _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Nejsrandovnejsi na ty dnesni "demonstraci" v Parizi je, ze jeste minuly tyden by je vsechny media a politici hodili do kose "extremisti". A dneska jsou to co? Hrdinove? Ovce akorat .. cekal jsem vetsi kreativitu, ze se nekdo v tom chumlu odpali. Bylo to by takovy dovysvetleni, co si stredovekej islam mysli o nenasilnym odporu .. smesny.
A v co to nakonec povede? Jeste vetsi buzerace vsech v zajmu boje proti terorismu. Takze kdo ve vysledku vyhraje? Teda vyhral? Oni .. Evropa uz bohuzel prohrala (aspon doufam, ze se jeste zmuze na novej zapas) |
Mne nejvic sere, že Celý svet je "otresen" plna prdel událostí o teroru ve Francii....
Zajímave, že nebyl otřesen, když v Oděse pálili lídi, když ve Volgogradu byly 2 ter. útoky. Když nedávno podobný ter. útok probehl v Groznem. Nebyl "svět" otřesen ani z války v Sýrii, Íráku, Libyi, Ukrajině atd. Jen z toho, že někdo si vyhrazuje právo ztrestat zvrhlou redakcí za poklesly humor.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne ne leden 11, 2015 7:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | Z mych osobnich pocitu si proste nemyslim ze 11. Zari byl inside job. Kdyby jste tu bydleli, videli jsou lidi pisni na to co tu v new yorku stoji, proste mi to prijde nemozny aby si to vlada sama znicila.
Ps: byl jste se nekdo podivat na memorialech po dvojcatech? Dost depresivni fontany do hlubin... |
An i nevíš Petře jak bych si přál aby to bylo tak,jak se říká v ofic. protokolech.US byl vždycky můj sen a stále je,to píšu jen proto protože by mě někdo mohl napadnout s tím,že jsem rusofil apod.,já totíž Rusáky respektive všechny komouše nemám rád.Ale je třeba vytáhnout hlavu z (_!_) a podívatse na to střízlivýma očima.Stravil jsem ''studiem'' 11.září stovky hodin a to nekecám a veškeré fakta hovoří jasně.
Ve zkratce:
1. nejednalo se o civilní letadla,byly bez oken,při záběrech nárazu druhého letadla bylo slyšet jak lidé křičí ''To nebylo American Airlines (viz. okamžité vypovědi svědků)
2. Samotní hasiči vypověděli,že slyší výbuchy v nižších patrech ,hasiči dokonce řekli že tam někde musí být bomby (pár dnů před11.zářím byla odvolana ochranka s vycvičenými psy kteří hledají bomby,a kdopak měl na starost bezpečnost ve WTC?Byl to bratr prezidenta Bushe).
3. WTC 7 byla odpálena,lépe řečeno byl vydán příkaz budovu ''strhnout''
4.Pentagon-dodnes nebyl vydán ani jeden záznam ketrý by ukázal že do budovy narazilo letadlo,záznamy s poblíž benzinové pumpy apod. byly okamžitě zabaveny,prostě tam vletěla řízena střela (to potvrdili bývalí vojáci a vojenští experti)
5.pensylvanie-na leteckých záběrech není vidět nic jiného než nějaký podivný kráter,celý let 93 byl pravděpodobně zinscenován,kráter byl vykopán před 11. zářím.
Dokonce piloti vypověděli,že je nemožné udělat s letadly to co dokázali ''teroristi''
Někteří ůdajní teroristi byli po 11. září naživu,dokonce byl s jedním rozhovor.
Vážně si někdo myslí,že by nějací lidi z'' jeskyně'' byli schopni z plastovými nožíky zmocnit se letadel a přesně udělat to co udělali,když přitom podle výpovědi instruktoru neuměli ani pořádně lítat s cesnou?Je toho spousta a spousta co bych mohl psát.
Tady více než 1000 architektů a inženýru nesouhlasí s oficiální verzi
http://www.ae911truth.org/
Doporučuji shlédnout LooseChange apod.
A tady nějaká predikce před 11.září
simpsonovi
karetní hra illuminati
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 7:11 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
Mne nejvic sere, že Celý svet je "otresen" plna prdel událostí o teroru ve Francii....
Zajímave, že nebyl otřesen, když v Oděse pálili lídi. |
Přesně tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | s konspiratormi nema zmysel diskutovat,lebo to nie je nazor,to je viera |
XD od tebe sem ani jinou odpovede necekal, protoze ocividne nejsi schopny smysluplnnejsi diskuze
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 7:17 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | Petr Prielozny napsal: | Z mych osobnich pocitu si proste nemyslim ze 11. Zari byl inside job. Kdyby jste tu bydleli, videli jsou lidi pisni na to co tu v new yorku stoji, proste mi to prijde nemozny aby si to vlada sama znicila.
Ps: byl jste se nekdo podivat na memorialech po dvojcatech? Dost depresivni fontany do hlubin... |
An i nevíš Petře jak bych si přál aby to bylo tak,jak se říká v ofic. protokolech.US byl vždycky můj sen a stále je,to píšu jen proto protože by mě někdo mohl napadnout s tím,že jsem rusofil apod.,já totíž Rusáky respektive všechny komouše nemám rád.Ale je třeba vytáhnout hlavu z (_!_) a podívatse na to střízlivýma očima.Stravil jsem ''studiem'' 11.září stovky hodin a to nekecám a veškeré fakta hovoří jasně.
Ve zkratce:
1. nejednalo se o civilní letadla,byly bez oken,při záběrech nárazu druhého letadla bylo slyšet jak lidé křičí ''To nebylo American Airlines (viz. okamžité vypovědi svědků)
2. Samotní hasiči vypověděli,že slyší výbuchy v nižších patrech ,hasiči dokonce řekli že tam někde musí být bomby (pár dnů před11.zářím byla odvolana ochranka s vycvičenými psy kteří hledají bomby,a kdopak měl na starost bezpečnost ve WTC?Byl to bratr prezidenta Bushe).
3. WTC 7 byla odpálena,lépe řečeno byl vydán příkaz budovu ''strhnout''
4.Pentagon-dodnes nebyl vydán ani jeden záznam ketrý by ukázal že do budovy narazilo letadlo,záznamy s poblíž benzinové pumpy apod. byly okamžitě zabaveny,prostě tam vletěla řízena střela (to potvrdili bývalí vojáci a vojenští experti)
5.pensylvanie-na leteckých záběrech není vidět nic jiného než nějaký podivný kráter,celý let 93 byl pravděpodobně zinscenován,kráter byl vykopán před 11. zářím.
Dokonce piloti vypověděli,že je nemožné udělat s letadly to co dokázali ''teroristi''
Někteří ůdajní teroristi byli po 11. září naživu,dokonce byl s jedním rozhovor.
Vážně si někdo myslí,že by nějací lidi z'' jeskyně'' byli schopni z plastovými nožíky zmocnit se letadel a přesně udělat to co udělali,když přitom podle výpovědi instruktoru neuměli ani pořádně lítat s cesnou?Je toho spousta a spousta co bych mohl psát.
Tady více než 1000 architektů a inženýru nesouhlasí s oficiální verzi
http://www.ae911truth.org/
Doporučuji shlédnout LooseChange apod.
A tady nějaká predikce před 11.září
simpsonovi
karetní hra illuminati
|
nejlepsi je ze kdyz predlozis konstruktivni text, clanek, studii, tak uz nejsou schopni relevantne odpovedet a jaksi se diskuze vytrati, az dokud nekdo nezacne s jinym tematem, to uz se mi tady stalo a na FB mimionkrat XD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|