Jestli si tohle vlákno čte nějakej člověk, kterej tu je poprvý, tak si fakt musí myslet, že čím víc svalů... tím víc v hlavě nasr*no. Ten, kdo odkazuje na AC24, to nemá v hlavě v pořádku... fakt průser. Nic osobního, ale můžu se zeptat, jaký máš vzdělání? Když si člověk čte ty žvásty, kdo a co způsobil... většinou mají na profilu napsáno "Vysoká škola života" atd. Jak říká Grznár, používejte tu hlavu, kurva. Tohle mě vždycky tak nasere, že těm kecům někdo věří... pak chce člověk vést nějakou diskusi a tam mu někdo dutej prdne takovej článek právě z AC24.
EDIT: A pak si ještě o sobě myslí, jak je kurva dobrej, když ví něco víc než ostatní ovce... ale kdo je tu ovce, že, když hltá takový píčoviny.
Naposledy upravil Novic dne ne leden 11, 2015 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Jestli si tohle vlákno čte nějakej člověk, kterej tu je poprvý, tak si fakt musí myslet, že čím víc svalů... tím víc v hlavě nasr*no. Ten, kdo odkazuje na AC24, to nemá v hlavě v pořádku... fakt průser. Nic osobního, ale můžu se zeptat, jaký máš vzdělání? Když si člověk čte ty žvásty, kdo a co způsobil... většinou mají na profilu napsáno "Vysoká škola života" atd. Jak říká Grznár, používejte tu hlavu, kurva. Tohle mě vždycky tak nasere, že těm kecům někdo věří... pak chce člověk vést nějakou diskusi a tam mu někdo dutej prdne takovej článek právě z AC24.
EDIT: A pak si ještě o sobě myslí, jak je kurva dobrej, když ví něco víc než ostatní ovce... ale kdo je tu ovce, že, když hltá takový píčoviny.
nejde o zdroj ale o to co tam je napsane, samozrtejme ze plno clanku jsou polopravdy a picoviny, ale ten serial o 11/9 ne. Mohl jsem cely ten text zkopirovat a dat to sem bez zdroje ze jo
Z mych osobnich pocitu si proste nemyslim ze 11. Zari byl inside job. Kdyby jste tu bydleli, videli jsou lidi pisni na to co tu v new yorku stoji, proste mi to prijde nemozny aby si to vlada sama znicila.
Ps: byl jste se nekdo podivat na memorialech po dvojcatech? Dost depresivni fontany do hlubin...
An i nevíš Petře jak bych si přál aby to bylo tak,jak se říká v ofic. protokolech.US byl vždycky můj sen a stále je,to píšu jen proto protože by mě někdo mohl napadnout s tím,že jsem rusofil apod.,já totíž Rusáky respektive všechny komouše nemám rád.Ale je třeba vytáhnout hlavu z (_!_) a podívatse na to střízlivýma očima.Stravil jsem ''studiem'' 11.září stovky hodin a to nekecám a veškeré fakta hovoří jasně.
Ve zkratce:
1. nejednalo se o civilní letadla,byly bez oken,při záběrech nárazu druhého letadla bylo slyšet jak lidé křičí ''To nebylo American Airlines (viz. okamžité vypovědi svědků)
2. Samotní hasiči vypověděli,že slyší výbuchy v nižších patrech ,hasiči dokonce řekli že tam někde musí být bomby (pár dnů před11.zářím byla odvolana ochranka s vycvičenými psy kteří hledají bomby,a kdopak měl na starost bezpečnost ve WTC?Byl to bratr prezidenta Bushe).
3. WTC 7 byla odpálena,lépe řečeno byl vydán příkaz budovu ''strhnout''
4.Pentagon-dodnes nebyl vydán ani jeden záznam ketrý by ukázal že do budovy narazilo letadlo,záznamy s poblíž benzinové pumpy apod. byly okamžitě zabaveny,prostě tam vletěla řízena střela (to potvrdili bývalí vojáci a vojenští experti)
5.pensylvanie-na leteckých záběrech není vidět nic jiného než nějaký podivný kráter,celý let 93 byl pravděpodobně zinscenován,kráter byl vykopán před 11. zářím.
Dokonce piloti vypověděli,že je nemožné udělat s letadly to co dokázali ''teroristi''
Někteří ůdajní teroristi byli po 11. září naživu,dokonce byl s jedním rozhovor.
Vážně si někdo myslí,že by nějací lidi z'' jeskyně'' byli schopni z plastovými nožíky zmocnit se letadel a přesně udělat to co udělali,když přitom podle výpovědi instruktoru neuměli ani pořádně lítat s cesnou?Je toho spousta a spousta co bych mohl psát.
nejlepsi je ze kdyz predlozis konstruktivni text, clanek, studii, tak uz nejsou schopni relevantne odpovedet a jaksi se diskuze vytrati, az dokud nekdo nezacne s jinym tematem, to uz se mi tady stalo a na FB mimionkrat XD
nezabudni na slobodny vysielac,russia today a podobne kvalitne zdroje
Nebylo by náhodou lepší ty budovy pouze odpálit a říct, že to udělali teroristé?
Pane bože lidi používejte hlavu tyhle konspirace jsou takový překombinovaný píčoviny, že to musí dojít i malému dítěti.
USA nepotřebuje na invazi/zásah do rozvojových zemí žádné takovéhle kraviny viz Libie, druhá válka v zálivu...
Mimochodem co si myslíte o přistání na měsíci?
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Prosim vsetci znalci pravdy chodte spat na Zem a Vek, slobodny vysielac, Parlamentne listy. To kazdu diskusiu musite zasmradit nezmyslami?
sorry ale parlamentni listy jsi spatne zaradil, jako jediny servr zverejnuje clanky z obou stran. Navic zverejnuje nazory politiku, proto ten nazev ze jo.
Nebylo by náhodou lepší ty budovy pouze odpálit a říct, že to udělali teroristé?
Pane bože lidi používejte hlavu tyhle konspirace jsou takový překombinovaný píčoviny, že to musí dojít i malému dítěti.
USA nepotřebuje na invazi/zásah do rozvojových zemí žádné takovéhle kraviny viz Libie, druhá válka v zálivu...
Mimochodem co si myslíte o přistání na měsíci?
nebylo, potrebovali to udelat tak aby jim lidi verili, coz se jim ani tak (jak panove predemnou uz zminili) nepovedlo.
Naposledy upravil Kiersten dne ne leden 11, 2015 8:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru