Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TJUU :D už se cítím jako druhý DiamonD tak jako řešit 5 měsíců dopředu vyloženě striktní dietu bez kreatinu mi příjde ještě hodně brzy, samozřejmě dietu nastavenou mam, jak jsem psala pár dní zpátky :) jen si myslím, že tahle změna mi jen prospěje než uškodí :)

A děkuju mocko Drejpříku, uplně bych tě nejraději objala jsi hodný

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

A děkuju mocko Drejpříku, uplně bych tě nejraději objala jsi hodný

a co poslat Ponny objeti?
Zlata

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kterej z nich je Draper?
Zlata

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Kterej z nich je Draper?

Já bych ho viděla jako Rainbow Dash

Zlata

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.1. Cheat day
vypadal asi jako proteinové tyčinky, X hodin na running sushi, kde jsme do sebe naprali něco okolo 70 talířků

9.1.Nohy, zadek (na tajňačku)

páteční trenink byl přísně tajný :D :D takový poslední rozloučení z těžšíma váhama na nožky, pro nějakou chvilku a proto jsme zvolili další super rambodílnu, kde motivace přetejká ven z oken ... Eagle fitness

Předkopečky
20x 30kg
15x 35kg
12x 35kg
11x 40kg

Hacken Dřepy uplně se zadnicí až na "paty"
15x 60kg
12x 60kg nějak to ztěžklo :D za tu přestávku... dělala jsem blbiny zas po fitku a koncentrace nějak odbíhala, ale při další serii na mě muj drahý křikl...a už jsem zas jela
18x! 60kg ..ffuuuuuaaark!!! díky jeho povzbuzování jsem se hecla ikdyž jsem už zas u 12. tuhla, nahoru dynamicky, dolu spouštět 4 vteřiny
15x 80kg!! šílenost, zas n eskutečná chut to tam tlačit prostě :D ! řevu ale bylo dosti :D nádherně z toho tahal zadek, uplně top!

Unikátní legpress kde nohy jedou nezávisle na sobě :D psycho
na tenhle legpress jsem se těšila celý den, člověk si nemůže pomáhat silnější nohou :D jen se sranda to spouštět současně, vždycky je jedna napřed.
15x konstrukce (nevim kolik muže mít, docela těžka)
16x
17x
15x
hrozný nezvyk :D ale já si zvyknu

Pak proběhlo zmatečný zkoušení všech možných strojů poo Eaglu :D co k čemu je, jak to zabírá atd. ale chtěli jsme všechno zkusit, pak jsme se zas odebrali ke koncentraci :) a začal mazec

Obrácený Hackeny
Dřep :
15x 50kg
15x 50kg
15x 50kg

Goodmorning:
20x 50kg málo šíleně
15x 100kg!! uuuahahaaa love it! chci vííc a co nejhlouběji
20x 100kg !!!!!! NETUŠIM :D kde se ve mě brala síla! ale prostě chtěla jsem to !
20x 50kg...zlehounka už tedka jen na procítění gluteů :)

Zákopy v leže
15x 40kg
10x 70kg :D
7x 90kg + 7x 40? nepamatuji si
7x 90kg + 7x ?? :D nevim něco směšně lehkého....přilítl za námi Kuba Šubrt a sázel jednu srandičku za druhou :)

Břicho
Mohamedky
20x 50kg
20x 55kg
20x 55kg
20x 55kg

konec :D nahecovaný trenink, opět plný nadšení a smíchu a radosti :) Jinak váha se mi krásně hýbe
už mám zas o 3kg méně než o Vánocích :) paráda.

Naposledy upravil Zlata dne ne leden 11, 2015 10:52 am, celkově upraveno 1 krát
Zlata

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. 1. Ramena, Tricepsy 1. fáze

den je nejduležitější začít BOMBA SNÍDANIČKOU

Upažování v sedě
15x 10lbs
8x 15lbs +10x 10lbs
8x 15lbs +10x 10lbs

Tlaky v sedě
20x 10lbs
15x 20lbs
19x 20lbs !!! (už dost s dopomocí) u 14x už jsem s tím hodně zápasila a přišel velký Guru a zahecoval stylem .. co? Ty chceš někdy závodit jo? Má to smysl to takhle šudlat? Pokud chceš někdy vyhrát tak bys udělala 4 ještě... :D hm tak jsem jich udělala 5 navíc :D za řevu a pláče :D
17x 20lbs :D to samé

Stahování spodní kladky v předklonu s jednoručním adaptérem, zadní delty
15x 5kg
15x 5kg
12x 5kg

Tlaky osy na MP v sedě
15x
14x
13x
12x

Triceps kladka jednoruč
15x 10kg
15x 10kg
15x 10kg
15x 10kg

Francouzský tlak
15x 30lbs
15x 30lbs
13x 30lbs

2. fáze
Kardio 60minut

Pokedex

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja si vždycky řikal kdo to kupuje :D ale když ti to chutná :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
a ja si vždycky řikal kdo to kupuje :D ale když ti to chutná :-)

Myslíš Šmakouna? :)) Chutná :) Dostala jsem plnou tašku toho na otestování nových příchutí přímo od výrobce :) tak proč to nekoštnout...

magion

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Goodmorning:
20x 50kg málo šíleně
20x 100kg !!!!!! NETUŠIM :D kde se ve mě brala síla! ale prostě chtěla jsem to !

ses jsi jista tou vahou?
nebo to bylo na nejakem spesl stroji a ne s volnou cinkou?
Zlata

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Zlata napsal:
Goodmorning:
20x 50kg málo šíleně

ses jsi jista tou vahou?
nebo to bylo na nejakem spesl stroji a ne s volnou cinkou?

Na obrácených Hackenech :) je to nahoře napsané.
Jinak s volnou bych ryla obličejem po gumě :D přeloměná ve dví :D

magion

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, jsem si rikal, ze to bude nejspis patrit pro to, ale nejak si to moje fantazie nedokazala predstavit. Hold zaryty volnovahar. Ted se divam na ten obracenej hacken, jestli je to tento: http://www.laco.lead1.eu/foto/cviky/obrateny_hacken_drep_na_stroji.jpg .
To je pekna divocina, Me to vubec neprijde pohodlne na odjeti nejakych drepu a predklonu. V cem tkvi to uprednostneni? Kvuli vysokum poctum opakovani, ze to muzes driv zajistit v pripade selhani? Jinak i tak to bude pekny vykon ty tvoje good morningy, ikdyz s volnou by to byl nadzensky vykon :)
Zlata

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Aha, jsem si rikal, ze to bude nejspis patrit pro to, ale nejak si to moje fantazie nedokazala predstavit. Hold zaryty volnovahar. Ted se divam na ten obracenej hacken, jestli je to tento: http://www.laco.lead1.eu/foto/cviky/obrateny_hacken_drep_na_stroji.jpg .
To je pekna divocina, Me to vubec neprijde pohodlne na odjeti nejakych drepu a predklonu. V cem tkvi to uprednostneni? Kvuli vysokum poctum opakovani, ze to muzes driv zajistit v pripade selhani? Jinak i tak to bude pekny vykon ty tvoje good morningy, ikdyz s volnou by to byl nadzensky vykon :)

Uplně takovýto hacken to není, až příště budu v Eaglu tak to vyfotím, právě, že jsem to nikde ve fitku jinde neviděla, tak mě to prostě lákalo to zkusit :) a vyblbnout se na tom, kolikrát když mam "volnou ruku" v treninku tak volba cviků postrádá nějaký hlubší smysl a spíš je to pro zábavu a zapojení těch svalů zas nějak jinak :) Ten stroj vypadá jako taková vypolstrovaná kolíbka...na kterou jde naložit a zvednout to, o čem bych si jinak mohla nechat jen zdát :D :)

Tsunami

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No když jsem taky zahlídla ty goodmorning 100kg... (taky jsem myslela že s činkou) - v tu chvíli můj život ztratil smysl :D :D :D já na takových strojích neumím, ani s ten pohyb nedovedu představit.

A když jsem byla minulý týden v Olympii ve Vršovicích zabrala jsem si stojan na dřepy, protože to bylo jediný místo, kde bylo volno :D :D a navíc ty stroje nechápu..a všechny jednoručky pod 20kg byly zabraný "pořádnými novoročními bouchači" co dělali rozpažky s 3kg!!! :D :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.1. Záda

včera jsem měla trénink se státním trenérem Vláďou, ukázal mi, že i s malýma váhama (doslova piškotíma!) se dá vcelku solidně zničit :D celé to bylo v duchu extrémně dlouhých kontrakcí, velmi pomalé spouštění závaží a ještě pomalejších přítahů... V podstatě cílem bylo co největší procítění a zapojení svalů tak, jak to běžně necítím.
Musím říct, že napumpovaná jsem do šatny odcházela šíleně :D
Proběhlo i pozování, kritika "formy" a několik rad co dělat, co nedělat, a kam směřovat, vše po dohodě s mým trenérem :) tak uvidíme :)

Stahování horní kladky paralelním uchopem před hlavu
uchop byl o malinko uzší než jsem zvyklá, a nejelo se až uplně na hrudník, ale do urovne brady a v absolutním napětí latissimu.
20x 20kg
15x 35kg
15x 35kg
pomaličké stahování, 4 vteřiny, a spouštění také tak

základní bodyfitness póza pro nakrvení

Přítahy spodní kladky jednoručním adaptérem v předklonu
přítahy k pánevní kosti, bez rotace trupu s kontrakcí 2 vteřiny
20x 10kg
15x 15kg
12x 20kg
17x 20kg
kratičké pauzičky mezi seriemi, jelo se ve vyšší intenzitě, srandičky během cvičení typu, že počítal jen ta opáčka, jenž byla technicky dokonalá, takže jsem reálně jela okolo 25 opáček :D pak jsem si hodně rychle rozmyslela, co je pro mě výhodný :)

Přítahy jednoruček za izolace trupu v leže na lavici
18x 20lbs
15x 25lbs
16x 25lbs hecovačka
15x 25lbs šílený, s podržením, absolutní procítění, do spodní části latů

Přítahy EZ nadhmatem v předklonu
12x 30lbs
12x 30lbs
velmi velmi pomaličké

Veslování podhmatem
tenhle cvik mě totálně rozbil :D ze všeho nejvíc...
Vemte si jak je 8 vteřin neskutečně dlouhých.
15x 15kg každé opakování bylo 4 vteřiny pomaličkého přítahu a 4 vteřiny spouštění....chcípala jsem. Ramena dolů, do zádu, lokty k sobě, nekrčit trapézy, NEPROHÝBAT SE v bederní lordóze, teklo ze mě jak po hodině kardia i s takhle piškotí vahou, kterou jsme ještě ubrali!
12x 10kg
12x 10kg smrt!! u každé serie to samé, šílené prokrvení a motanice hlavy

a návrat k prvnímu cviku, stahování horní kladky
neskutečné procítění!!!! uplně něco jiného, takový pocit plnosti v zádech a kontrola každičkého pohybu, užasny
20x 20kg
15x 25kg
15x 30kg
maličké váhy, ale bohatě stačilo...poslední opakování byly s dopomocí, abych udržela precizní techniku a ntahala to hornim trapézem. pecička :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: