PS: 17 mrtvych a Evropa a zapadni svet se muze posrat. Jsou zeme, kde tohle umira denne! Na stejny kreteny vypatlany .. a zajima to nekoho? Stara se nekdo? Ne .. najednou je to blizko a lidi se divi ..
Jde o kontrast, v civilizovaném světě je každa vražda za bílého dne pozdvižením.
Spíš mě nadzvedává, že ani těchto 17 mrtvých nedonutí tu levicovou bandu změnit sebevražednej kurz směr sr.čky.
Kolik lidí bude muset ještě umřít, než se pohne obecné povědomí od sluníčkářství zpět k realitě?
Lidí bude muset umřít hodně, ale sluníčkáři k realitě stejně nedohlédnout. Ti budou mít pocit, že je ti druzí nepochopili, nedocenili, nedůsledně prováděli multikulti etc. Svoji chybu nikdy nepřiznají.
Včera jsem koukal na ČT2 na dokument ze začátku WW II.
Chamberlain, Daladier, oba dělaj bububu na Hitlera, který se jim v Reichu jen směje. Veselé tanečky prostého lidu v Paříži a Londýně v prosinci 1939, politici na západě si navzájem udělujou metály a pořád si myslej, že to s tím panem Hitlerem nějak uhrajou...
Dneska je to úplně stejné. Stejný appeasement, stejně velkohubá prohlášení a hovno skutky.
Nedopadne to dobře.
já bych to vyřešil úplně krásně a jednoduše, infiltroval bych do mešit, tam bych vysledoval, kdo je radikální duchovní, který nabádá mladé muže na scestí k terorismu a tyto radikální duchovní zmrdy bych pak jednou za čas pochytal, odvezl někam na moře, dal jim pouta na ruce a nohy a šup s nima přes palubu s betonovým kvádrem nebo krychlí, rychlé, levné, účinné, samozřejmě by pak přišli další, ale s těmi bych stále dokola dělal tyto stejné věci, až by ty blbečky to nakonec přestalo bavit, toto bych dělal v mešitách v Evropě, samozřejmě zákaz zpětný vstupu do EU zmrdům, kteří odjeli bojovat za IS v Sýrii, Iráku, atd., když by tady nebyli v Evropě duchovní zmrdi, kteří podněcují manipulovatelné blbečky k terorismu, tak by tu logicky žádný terorismus být neměl, tedy myslím terorismus islámský
No a co byste teda navrhovali, že by se mělo udělat? Docela by mě to zajímalo.
1. Definovat radikální islám jako hnutí potlačující práva a svobody a postavit jej mimo zákon.
2. Všechny muslimy, kteří by v Evropě požadovali implementaci šarii do zákonodárství hostitelských zemí, automaticky považovat za radikální muslimy hlásající bod 1. To samé pro všechny požadující úchylárny typu nikáb a spol pro ženy, obhajující kamenování apod.
3. Všechny islamisty, kteří nabádají k jakékoli násilné činnosti ve jménu své ideologie, zbavit občanství a deportovat na Střední východ. To samé v případě spáchání jakéhokoli trestného činu ve jménu této ideologie.
4. Všechny muslimy, kteří žijí v Evropě, a byli v posledních 3 letech déle než 1 měsíc mimo svou zemi, a nejsou schopni přesvědčivě doložit, že se nikde neúčastnili džihádu, preventivně považovat za džihádisty, zanést je na seznam podezřelých osob a podrobit důsledné policijné kontrole. Pokud již na seznamu jsou, automaticky považovat za džihádisty, zbavit občanství a deportovat na SV.
5. Všechny muslimy v Evropě, kterým byl dokázán džihád či příprava na něj, obvinit z velezrady, zavřít do basy na 10 let a pak je deportovat na SV.
6. Zavést zpět trest smrti za vraždu a automaticky jej udělovat za teroristické útoky, které mají za následek smrt byť jediné oběti.
To by možná na začátek stačilo.
A že to nejde? Že to zní moc nazi? Proč? Hlásat osvětimskou lež je také trestné a taky se to tvrdě trestá. Hlásat naci ideologii je také trestné. Takže ono by to šlo i s tím islamismem, jen chtít.
No a co byste teda navrhovali, že by se mělo udělat? Docela by mě to zajímalo.
Stejny pravidla pro vsechny, bez vyjimek. Dodrzovani platnych zakonu - tzn. nikdo neni vic.
Jses obcanem zeme (tzn druha a treti generace) a delas bordel? Obdivujes radikalni islam a verejne se tim prezentujes? Na to jsou prece zakony ne? Sup do vezeni
Nejses obcanem dany zeme a delas bordel? Vyhostit - NAVZDY
Vracis se z taskarice v Syrii, kde sis sel zabojovat za IS? Jaktoze to tajny sluzby vedi, kdo tam byl a ty lidi behaj v Evrope na svobode? Maj sedet nebo se do Schengenu NIKDY nedostat!
Ne? Nevim jak to je ve Francii, ale napr. v CR nemuzes vstoupit bez povoleni do cizi armady a IS rozhodne armadou je .. pokud vstoupis, riskujes postih a vezeni. Ze se na to obecne kasle je vec druha
Mentzer- mas stovky ocitych svedku kteri videli narazit do pentagonu letadlo, ale zadnej svedek kterej by rekl, ze videl raketu... zvlastni. Raketu si vytvorili az konspiratori. Stejne jako tvrzeni, ze vsechny lampy se urvaly asi vetrem, ze letadlo narazilo pod 45 stupnovym uhlem a ze dalsi poskozeny veci pred pentagonem udelali asi borci s bouracimi kladivy :) Treba ta lampa shozena na ten taxik, ocenuji tu praci s detaily, kdy pro lepsi efekt poskodili i to auto. Museli na tom makat celou noc.
kolem samotného mesta se nachází speciální vzdušný prostor nazvaný P56, který má tzv. identifikační zónu o poloměru 50 mil, uvnitř ní chráněnou zonu (zapovězenou pro všechny civilní letouny) o poloměru 17 mil okolo Washingtonova monumentu a vnitřní chráněnou zónu o poloměru 3 míle kolem Kapitolu. Tento vzdušný prostor brání stíhacky na základně Andrews, cca 10 mil jižně od města. Pentagon samotný má navíc vlastní antiraketový a protiletecký obranný systém s raketami Patriot. Jak tedy mohlo takove letadlo ( a to už se vědelo 45 resp 30 minut o tom že jsou WTC pod utoky, takže protivzdušná obrana musela byt v nejvyššim stavu pohotovosti) vlettět do Pentagonu ?? Vláda USA nam preci tvrdí, že šikovný arabský pilot co nalítal pár hodin s Cessenou nebo čím a zvládne složitý sestup po spirále, tím se otočí o 270 stupňů, pak s tím letadlem velkým jak kráva letí 6 metrů nad zemí a naboří to do budovy?
Generálmajor Albert Stubblebine, v letech 81-84 řídil 15.000 příslušníků vojenske rozvědky.
Otázka: Co narazilo do Pentagonu?"
Odpověď: Nemohu vám dat exaktní odpověd, ale podle fotografií, ktere jsem velice pečlivě analyzoval vím, že to nebylo letadlo."
Otázka: "Proc si to myslíte?"
Odpověď: "Kdyz se podíváte na tu díru, tak je jasné, že nos penetroval dostatečně hluboko, takže na zdech by měly být stopy po nárazu křídel." ( www.patriotsquestion911.com ) Ten zpackaný cover up už prostě nezalepíte. Takových děr v oficiální verzi se halt spravit nedá. Na všechno si ochotné pseudosvedky neseženete
Muhamed Abbas, ředitel Muslimské unie v Česku, vystoupil v České televizi. Muslimům žijícím u nás udělal medvědí službu. Nabídl obskurní konspirační teorie. Muslimové se po vraždění teroristů v Charlie Hebdo stali žhavým českým tématem.
Logicky je nyní pozorně sledováno, co jejich představitelé české veřejnosti říkají. Ve čtvrtek vystoupil v Hyde Parku ČT24 Muhamed Abbas, ředitel Muslimské unie v Česku. A bylo to strašné.
Ne snad proto, že by souhlasil s vražděním v Paříži. Od toho se jasně distancoval: „Určitě, určitě nejenom já, ale všichni muslimové... Učenci z celého islámského světa odsoudili to, že ta skupina... nedělá věci, které by měl muslim dělat, to jsou věci, které se neslučují s islámem.“
Strašné bylo Abbasovo vidění jiných událostí. Vyjádřil se k útokům islámských teroristů v Madridu, Londýně a k útoku Al-Káidy ve Spojených státech 11. září 2001. Divák zíral v šoku: „... já mám problém souhlasit se všemi těmi oficiálními verzemi událostí, které se staly v Madridu, v Londýně i ve Spojených státech. Koneckonců i místní lidi v té zemi mají pochybnost, že to bylo tak, jak... víc než třicet procent Američanů myslí, podle průzkumu, který dělala univerzita v Chicagu, třicet procent Američanů myslí, že to udělala federální vláda...“
Na námitku moderátora, že se Al-Káida k útokům přihlásila, Abbas pravil: „Ne, nepřihlásila. Já jsem četl v Al-Džazíra, to je arabský kanál, má i server internetový, kde stálo, že se jeden americký žurnalista setkal s Usámou bin Ládinem a on mu řekl: My jsme to neudělali a my neděláme takové věci, nezabíjíme civilisty. - To, co jste říkal, to je oficiální verze, ale jsou jiné, jiné názory nebo jiné informace.“
Takže pravdivým zdrojem je Usáma bin Ládin? A za 11. zářím stojí nikoli Al-Káida, ale vláda USA? Šéf Muslimské unie v Česku se veřejně připojil k oblíbeným spikleneckým teoriím. Ve stejně neuvěřitelném duchu pokračoval dál.
Diskutoval s moderátorem o popravách amerických novinářů a humanitárních pracovníků v Islámském státu. Prý je „otázka, jestli je vůbec opravdu zabil“. Důkazům nevěří. „Ne, já jsem viděl jednoho člověka, který v dřívější válce byl zabit, také mu odťali hlavu, a americký žurnalista napsal článek, že ho viděl v jedné ulici, a když se s ním snažil mluvit, ten člověk utekl.“
Před českým publikem naznačil, že Islámský stát řídí americký agent Abú Bakr Bagdádí. Takže IS zřejmě vlastně stvořila CIA. - Bylo by to směšné, kdyby Abbas v televizi nevystoupil těsně po vraždění v Charlie Hebdo. Zřejmě vůbec nechápe, že taková chvíle není vhodná pro pekelné spekulace. Divák se pak zákonitě musel ptát, kolik muslimů u nás má podobné pohledy na věc? Kolik z nich nenávidí Američany, tedy naše spojence, a podsouvá jejich tajným službám tak šílené akce?
Abbas by si velmi dobře rozuměl kupříkladu s Petrem Hájkem, dříve pravou rukou a poradcem minulého prezidenta Václava Klause. Hájek ve středu ve svém „kontrarevolučním magazínu“ Protiproud zveřejnil text, kde tvrdí, že „11. září byl umělý konstrukt, který umožnil změnu světového paradigmatu – a stvořil ´islámský terorismus´...“ Nejspíš ho má na svědomí americká tajná služba CIA. Jde dál než Abbas, spekuluje, že útok na Charlie Hebdo mohl být ze stejné dílny. U Hájka to dnes již nikoho nepřekvapuje, podobné věci říkal, i když pracoval s Klausem na Hradě.
Hájek, Abbas a další se na to dívají podobně jako někteří Rusové. Jak upozornil komentátor Alexandr Mitrofanov, generální ředitel moskevského Centra politické informace Alexej Muchin napsal, že ve vraždění v Paříži „je cítit ruka jistých tajných služeb... Paříž tak možná byla ,potrestána‘ za pokus vyřešit ukrajinskou krizi prostřednictvím Ruska“. Předseda zahraničního výboru ruské Státní dumy Alexej Puškov na Twitteru napsal: „Teroristické útoky ve Francii i v Rusku pocházejí ze stejného zdroje. Další důvod, proč spolupracovat, nikoli jít do konfliktu.“
Jak vidno, pravověrný muslim může v klidu říkat to, co ortodoxní katolík, ruský pravoslavný nebo čistokrevný pohan. Jak přijde na konspirační teorie, jak přijde na USA jako „světové zlo“, neexistuje náboženských rozdílů. - Každopádně platí, že Muhamed Abbas, ředitel Muslimské unie v Česku, udělal muslimům u nás medvědí službu. Zároveň předvedl, že se od nemalé části české populace vlastně vůbec neliší.
po tom co vsem jak to tak ctu, jak se to neskutecne medializuje a ta nenavist, ktera byla uz tak dost velka vzrusta.. jestli to takhle pujde dal, tak se budou chtit zviditelnit pouze dalsi a dalsi lidi, tohle nedopadne dobre
Samozřejmě že bude. Myslím že jsem to tu už psal, že to je stejný systém jako třeba u magorů, co si chodí zastřílet do školy. Čím více se to medializuje, tím větší je šance, že to někdo další zopakuje.
Ne? Nevim jak to je ve Francii, ale napr. v CR nemuzes vstoupit bez povoleni do cizi armady a IS rozhodne armadou je .. pokud vstoupis, riskujes postih a vezeni. Ze se na to obecne kasle je vec druha
Tohle by nebylo vůbec jisté, jednak IS není ofiko armádou, zejména proto, že IS není ofiko státem. Za druhé by se muselo dokázat, že ses skutečně aktivně a dobrovolně účastnil bojových operací, a při jejich průběhu se dopustil skutků, za které by tě bylo možno i u nás trestat.
Osobně bych to moc neviděl. I když v reálu .... ne že by s trochou kreativity nebylo možno u nás odsoudit kohokoli za cokoli:-).
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
To jim to nandali, akorat by me zajimalo jak chtej prokazat, ze nejedou na dovolenou na Kanary, ale zatrenovat si do Syrie .. tenhle zakon se mi nezda uplne normalni. Bud neco provedli = trest a jdou sedet . .ale preventivne buzerovat .. jako coze?
No nerikal jsem to, nakonec vyhrali oni, tajny sluzby a policie chtej (a dostanou) dalsi pravomoce k buzerovani vsech
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru