Notebook

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Notebook  Úvodní stránka -> Ostatní -> Notebook
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Lunreal napsal:
Umm gaming radu MSIčka - http://www.alza.cz/msi-gs70-2qe-054cz-stealth-pro-d2217131.htm ale to jaksi nespada do ceny cos uvadel... kazdopadne výkonná mašinka :)

Jak ten notas slape? Co ta next gen grafika? Ja premejslim nad asus rog 751

ten mi príde cez týždeň, rozhodla práve tichosť a výborné chladenie, ale stealth séria od msi je dizajnovo lahôdka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
smetak napsal:
Lunreal napsal:
Umm gaming radu MSIčka - http://www.alza.cz/msi-gs70-2qe-054cz-stealth-pro-d2217131.htm ale to jaksi nespada do ceny cos uvadel... kazdopadne výkonná mašinka :)

Jak ten notas slape? Co ta next gen grafika? Ja premejslim nad asus rog 751

ten mi príde cez týždeň, rozhodla práve tichosť a výborné chladenie, ale stealth séria od msi je dizajnovo lahôdka

Mne prave oslovil ten design+nizka hmotnost a tloustka, vpodstate jde temer o ultrabook, akorat se slabou vydrzi na baterku :) Slape perfektne, vykonu na rozdavani, chlazeni taky zvlada, max jsem mel na grafice 85 stupnu zatim, coz je vzhledem k vykonu (pretaktovano o 135mhz) a stavbe notasu super. Asus rog751 s gtx980m jsem mel taky v planu, ale v dobe, kdy jsem notebook vybiral, tak nebyl nikde skladem a navic ta hmotnost uz byla proste zbytecne moc. A celohlinikove telo prece jen vypada lip nez plastovy asus.
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar chlapi,tak jsem se rozhodl pro nákup heního laptopu s tím, že původní plán laptop teď a herní desktop potom by mě vyšel stejně jako herní laptop teď.

Padl mi do oka http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-y50-70-cerna_8/162893/produkt s tím že bych si přikoupil další 4gb ramek, ale právě se tady rozebíraly ty herní MSIčka a Asusy s cenovkou 40k+ korun.

Přemýšlel jsem že bych taky šel do nějakého toho herního Asusu nebo MSIčka, ale jde mi o to aby těch 20k navíc šlo poznat.

Tady jsem si vytáhl benchmarky grafik která je v tom lenovo a potom která je v těch MSI

GTX 860m - http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-860M.107794.0.html
GTX 870m - http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-870M.107792.0.html
GTX 970m - http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-970M.126694.0.html

A jako papírově co se týče FPS rozdíl mezi tou 860m a 970m , třeba konkrétně u FC4 je nějakých 25 fps.

Jako jasně, je to jenom grafika, nepočítá se do toho lepší procesor atd, ale zajímá mě jako jestli se to vyplatí si těch 20 tisíc připlatit?
Když mám budget 50k korun nebo 1800e, jaký bych měl vzít?
Lunreal

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idealne asus rog s 980m gtx, pred vanocema byl za 40k, ale je to pomerne tezsi kousek. Msi stealth je zase drazsi, ale prenosnejsi. Takze bych si vybiral podle toho. 9xx grafiky jsou nejen o dost vykonnejsi, ale i min hrejou, takze ty notebooky jsou tissi a topi v prumeru az o 10 stupnu min nez lonsky modely (s 8xx grafarnama).
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsme na bodybuilding a Strongman foru, nejaký tězší laptop nás tady nerozhází neplánuju to nosit X km každý den ,takže dvě kila sem dvě kila tam jsou mi šumák.

Jinak kde jsi měl ten asus rog za 40k? Teď mi to vyhazuje jen G751 za 50. Ses asi koukal na verzi s 970m, ta vychází na těch 40.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred vanoci byl vsude uvadeny za 40k, ale nikde nebyl skladem. Ted uz sice skladem je, ale za 50 jak tak koukam, skoda. Ale na druhou stranu jsem rad ze jsem na nej necekal, alespon nejsem zklamanej. 980m gtx je hodne future proof, ale zkusenost s tim nemam, omrkni reviews, jestli se za to tech 50k vyplati nebo ne, bohuzel nedokazu rict, koupil jsem slabsi. Za sebe jsem se svym msi s 970m gtx spokojenej, ale to chlazeni je prece jen hlucnejsi, takze sluchatka nutnost .
Turakam

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám rog s GTX970m, tichý, chladný, rýchly, šlape ako hodinky, skvostný ips displej, neľutujem ani cent a obava z win 8 bola zbytočná, výborný systém

shogun total war 2 na ultra všetko, zaklínač 2 na ultra všetko ako po masle

GF 860M a vôbec osmičkové by som nekupoval, 970 je o 10percent výkonnejšia ako 880m (980 o 30 percent), chladnejšia a s nižšou spotrebou, msi sú tiež skvelé, len hlučnejšie a viac hrejú
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Objednal jsem primo od Asusu G751 s 980m, 256GB SSD a 16gb RAM, tak uvidíme. Akorát jsem u jiných viděl, že to posílají i s batohem,nějakým headsetem a myší, ale už to není nikdě naskladněno. Tak doufám že z toho Asusu to taky pošlou s tím batohem atp.. i když to tam není napsané. No zítra zavolám a uvidím.
owar

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz jsi objednal, ale ja bych sel urcite do vlastni konfigurace na strankach Eurocomu.
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hod link, podivam se.

Edit: Ale podival jsem se,konfigurace podobna tomu,co jsem objednal vysla o 14k vic, to jako nee
owar

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim uplne presne jakou konfiguraci jsi objednal, ale me to na Eurocomu plus minus vychazi kolem tech 1800 euro, zalezi na sasi..vybiral jsem gpu 980M, 16 GB ram, jedno 120 ssd + klasiku 500 nebo 1000 GB hdd, a nakej zakladni i7 procak..otazka je, co si za to uctuje mistni distributor..hadam, ze si peknejch par tisic prida..
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No prave ze si prida. Penize zas neseru ale necham si to rozlezet v hlave,zitra se jeste musim informovat co se tyce dostupnosti a nebo vrazim ty penize do normalniho desktopu. Za ty prachy by mi mel vydrzet dyl nez laptop.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 5:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
To už jsou ale starší kousky, jestli se nepletu. Trochu bych se divil, kdyby nový herní stroj nezvládal 4 roky staré hity.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 5:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Turakam napsal:
To už jsou ale starší kousky, jestli se nepletu. Trochu bych se divil, kdyby nový herní stroj nezvládal 4 roky staré hity.

sú, ale na ne som sa tešil roky, no:) a je to len príklad, ked si pozrieš benchmarky súčsných, tak je máločo, kde by bol nejaký problém
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, to si myslím :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Notebook Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: