|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Barthel

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 9:03 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | ne asi, chci zakusit tu slast byt v objemu ty vole tedka me musi vsichni endomorfove nenavidet
sry za spam :D |
V pohodě já jedu celej život one pack.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barthel

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 9:14 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Tom3 napsal: | Hmm, ja mam uz 22 let na brise minimalne 4-pack a ne a ne se ho zbavit |
počkat, počkat, jak jsi to myslel ? jako, že chceš mít 0 pack ?
Barthel: s dietkou začínámé +- stejně, akorát já jsem za poslední týden nabral asi 2 kg tuku... a tom jsem začal prasit jenom trošičku |
Hele jsem na tom stejně. Přes vánoce jsem si řekl, že už ten konec roku nějak doprasim a i když vím, že nemá cenu se honit jen za číslem na váze, tak jsem se nějakým záhadným způsobem dostal na váhu 89,5 Kg
Já prasil celkem dost těch "proteinových" vanilkových rohlíčků co jsem měl
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: po leden 12, 2015 12:02 pm Předmět: |
|
|
DIETA ZAČÍNÁ
Po delší době nezapisování do logu přicházím opět na scénu.
Důvodem pro to byla dieta, kterou jsem se Sparingem pečlivě plánoval – jak od počtu kalorií,bílkovin až po treninky a cardio.
Deadline pro mně byl 4.ledna (novej rok byl ve středu tak od pondělí) a finální úprava všech těchto věcí bude následující, přičemž počítáme s případnými změnami.
Jídelníček a dieta:
- Po rozhovoru s Vlastou Kalašem jsem se společně se sparingem dohodl na dietě a to tak, že 6 dní v týdnu budeme držet sacharidy relativně nízko (na doporučení) 200/g sacharidů za den a 7 den to bude pořádná džungle kdy se defakto pokusíme ujíst se až k prasknutí. (pořád kvalitní sacharidy, ale pizza,kebab,burger není nic od věci ;) )
- Cardio prý máme vynechat, ale já když držím dietu tak musím to kardio dát aspoň 2x týdně pro můj osobní pocit a zatím to tak budeme držet – někdy 2x někdy 3x vždy po 20-30 minutami (cílem je vždy minimálně spálit 250kcal) což je pro nás max. stupeň sklonu (10) a rychlost od 5 do 6.5km /h
- Tato dieta je podle všeho dobrá v tom, že ráno pošleme dejme tomu 50g vloček což je 30g sacharidů a zbytek doplníme cca 700-800g brambor – což je docela dost jídla s masem a zeleninou a člověk nemá takový pocit hladu. Někdy taky dávám prostě 350g vařené rýže což je asi jeden pytlík a dá se to taky, ale hlad je větší a musím pít u jídla víc vody :D
Jen doplním, že tohle není z naší hlavy. Myslím, že podobný (né-li stejný) princip používá např. Tomáš Bureš a i samotný Vlasta Kalaš.
Pokud váha nepůjde dolů tak přidám na kardiu a když ani pak né tak pojedu po 150g denně. Když půjde rychle tak přidám. Simple as that.
Cílem je dostat se po objemu v klidu na váhu z nějakých 88kg (90kg po vánocích plnej salátu) na cca 76-78kg (trošku dachau), ale jde mi o to vidit to všechno co jsem za celý život viděl jen zalité (břicho, prsa, ramena a tak.) uvidíme jak to půjde.
Trening:
Jelikož nepojedeme tolik kardia (zatím) tak jsem se sparingem sestavil trening 5x týdně kde se snažíme z velké části izolovanými cviky a krátkými pauzami bombardovat každou partii 2x týdně kdy jednou např. v treningu zad zařazujeme mrtvolu, stahování kladky, přítahy v předklonu a druhý jedem shyby, veslování, přítahy jč o lavičku a tak. Jinak trening zad tam není 2x, protože se prostě nevešel, ale to časem doladíme nebo prohodíme po měsíci s něčím jiným.
Stručně:
Po: Nohy, Biceps, Břicho
Út: Prsa, Ramena, Kardio
St: Rest day
Čt: Záda, Triceps (biceps se zapojí dost u cviků na zadá a triceps tam je abychom v podstatě jeli „3“ partie)
Pá:Nohy, Biceps, Břicho
So: Prsa, Ramena, Kardio
Ne: Rest day (Prasečák)
Aktuálně:
- Po týdnu jsem šel s váhou dolů a z nějaký 87,9kg (den před dietou) jsem teď na 86,8 kg na lačno.
- 1kg za týden by bylo optimální, ale čekám, že se mi to na váze 82-83kg opět sekne a budu muset přidat na cardiu. I když toho jídla teď málo tak se cítím líp. Nejsem tak přežraně nafouklej a mám z toho i lepší pocit.
- Jinak díky jesli ty moje kecičky někdo četl až sem
Btw. Každý měsíc dám aktuálku aby bylo vidět jak moc se to posouvá k lepšímu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: út leden 13, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
12.1.2015
Takže první týden kdy jsem jel trening mám za sebou, ale ukazují se první problémy nebo věci ve kterých se se sparingem neshodneme.
Nesedí mu trening nohou, protože je zvyklej na težký dřepy hned jako první cvik a po náloži formou předunavení se mu chtělo zvracet :D
Byl bych rád kdyby se někdo vyjádřil k treningu a popř. poradil co a jak změnit či poupravit.
Přemýšlel jsem, že zařadíme tedy nohy jen jednou v týdnu a místo 2x nohy pojedem 2x záda.
Předkop
Zahřívací
12x45kg
25x35kg
Pracovní (shazovaná bez pauzy)
max x 60kg + 5. vynucených op. s dopomocí
max x 50kg + 5. vynucených op. s dopomocí
max x 40kg + 5. vynucených op. s dopomocí
max x 25kg + 5. vynucených op. s dopomocí
Zákop
Zahřívací
12x35kg
25x25kg
Pracovní
max x 35kg + 5. vynucených op. s dopomocí
max x 25kg + 5. vynucených op. s dopomocí
max x 15kg + 5. vynucených op. s dopomocí
- super napumpování nohou (tady už sparingoj nebylo dobře  )
Dřepy
12x60kg
10x90kg
10x100kg
10x100kg
- můžu říct, že jak jsou ty sacharidy na 200g/den tak ta síla prostě není, ale ta váha splnila účel a doslova mě zničila. Kdybych při prasečáku co jsem měl v neděli do sebe poslal spoustu dobrých sacharidů na rozdíl od těch hoven tak by asi ty váhy byly lepší
- zde sparing skončil s blitím na kraji a šel se projít na pás
Legpress
25x60kg
25x50kg
25x50kg
- pěkně v klidu s pořádnou hloubkou na protažení a zajímavě to pálí
7:00 - čaj s medem, Impact Whey MP 30g, 50g BonaVita
12:00 - 300g rýže (vařená), 120g kuřecí prsa
15:00 - Milko řecký jogurt, káva
19:00 - Impact Whey MP 50g
19:30 - 200g rýže (vařená), 120g kuřecí prsa, mísa salátu (polníček,rajče)
20:00 - 2ks toustový chléb tmavý, 1ks vejce na tvrdo
Celkem: Sacharidy: 210-220g Bílkoviny: 110-120g Tuky: ? cca 2200 kcal (což znamená, že jsem 700kcal v deficitu)
Nemám teď k dispozici telefon tak jsem to bral jen tak z hlavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út leden 13, 2015 1:35 pm Předmět: |
|
|
nehodíš už ted nějakou aktuálku? _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: út leden 13, 2015 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | nehodíš už ted nějakou aktuálku? |
Uvažuju nad tím, ale co se posilování týče tak mám nízke sebevědomí a nechce se mi ze sebe dělat trolla když mam na sobě ještě dost loje
E:Spíš si říkám, že sem hodím na konci ledna srovnávačku z Prosinec/leden, ale pokud najdu nějaký "lepší" fotky tak je sem klidně hodím :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: st leden 14, 2015 11:39 am Předmět: |
|
|
13.1.2015 REST DAY
Dneska jsem si dal rest day - nevím proč, ale poslední trening jsem odjel nohy a druhý den jsem cítil jen lehké pnutí. Tentokrát jsem nemohl pořádně domáčknout spojku abych v autě cestou domů zařadil rychlost
Tak jsem využil čas a navařil jsem si na 2 dny dopředu abych to pak nemusel řešit:))
Jídelníček
7:00 - 30g Impact Whey MP, 50g BonaVita
12:00 - 100g rýže, 150g krůtí prsa, zelenina
17:00 - 2 vajíčka (každý mělo 2 žloutky, fakt byly mega )  , 2 celozrný chléb
20:00 - 250g brambor, 220g kuřecí prsa, mísa zeleniny (polníček,cherry rajčata,oliváč)
20:30 - 2ks celozrný chléb, 1. vajíčko
22:00 - 60g Impact Whey MP a tak 10 mandlí
Opět budu počítat jen z hlavy, protože mi ještě nepřišel novej telefon, ale těším se na něj  (ASUS ZenFone 5).
Teď zjišťuju, že aspoň pro mě je dost rozhodující mít aplikaci jako je My Fitness Pal. Všechno je pak o dost snažší
Celkem:
Sacharidy: 205-210g
Bílkoviny: 200g (nějak jsem to přepískl)
Tuky: ?
Kalorie= cca 2000 kcal
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
14.1.2015 PRSA, RAMENA
Sparing je nemocnej - nevím jestli je to důsledek toho jak jsem s ním jel v pondělí nohy, ale potkal jsem se v posce s kámošem (17let,189cm) a docela mě překvapil. Aktuálně má 102,5kg v dost slušný kvalitě. Sice tam má trošičku podkožního víc než si pamatuju, ale je to první člověk co znám, který jede objem, nabral 12kg a pořád mu jsou vidět lehce břišáky a definice svalů atp.. Zatím jsem poznal jen rozprasení
PRSA
Rozehřátí ramen s 5 kg kotoučky + protažení
Tlaky incline
12 x 15kg
12 x 22,5kg
12 x 30kg
10 x 35kg - PR (bylo dost síly a tolik op. jsem s 35 ještě nedal)
8 x 35kg + 2. op. s dopomocí
6 x 35kg + 2. op. s dopomocí
Benchpress
12 x 60kg
7 x 100kg - poslední 2. op. s dopomocí
5 x 100kg - poslední op. s dopomocí
10 x 90kg - poslední 3 op. s dopomocí
max x 60kg
Rozpažky na rovné
15 x 15kg
14 x 15kg
12 x 17,5kg
- prsa byla kvalitně prokrvená a jak ty tlaky tak ten bench mi udělali radost vzhledem k tomu, že jsou ty cukry celkem nízko tak se tomu prostě chtělo
RAMENA
OHP
Tady už jsem takovou radost neměl
8 x 40kg + 3. poloviční opakování
8 x 40kg + 3. poloviční opakování
7 x 40kg + max. polovničních opakování s mírným nadhozem
6 x 40kg + max. polovničních opakování s mírným nadhozem
Upažování v předklonu (zadní delty)
12 x 12,5kg
12 x 15kg
12 x 15kg
-pomalu a čistě s podržením 2 vteřin v horní poloze
Supersérie
Facepulls + Upažování ve stoje (stroj)
8 x 20kg + 10 x 35kg
8 x 20kg + 10 x 35kg
8 x 20kg + 10 x 35kg
Celkově jsem z trenálem spokojený, ale těm ramenům jsem mohl dát větší kouř, ale bylo už 8 večer a já ještě potřeboval něco zařídit tak jsem to vyřešil tou supersérií abych ušetřil čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
Ještě doplním včerejší Jídelníček:
7:00 - řecký jogurt milko 140g, 40g BonaVita, čaj s medem
12:00 - 150g kuřecí nudličky se zeleninou, 100g rýže
15:00 - 50g tuňak v olivovém oleji
19:30 - 30g Impact Whey Protein MP, 10g Reflex Creapure
20:30 - 150g kuřecí prsa, 80g rýže, mísa salátu (polníček,rukola,rajčata,oliváč)
21:30 - 6ks celozrný toustový chléb, 5 plátku 20% sýr
Včera jsem měl prostě hlad. Po práci ke kadeřnici pak posilka, potom stěhovat nábytek z Aska a zastavil jsem se fakt až o půl 9 kdy jsem dovařil jídlo.
Takže dneska nebylo 200g sacharidů, ale co... :))
Celkem:
Sacharidy: 240-250g
Bílkoviny: 150g
Tuky: cca 40g
Kalorie: cca 1950kcal
Pořád v deficitu i když poslední dobou si se sacharidama víc hraju a nějak mi to nevadí. Zkoušel jsem se večer ze zvědavosti vážit a váha ukazuje 86.1kg (néé na prázdno  )
Myslím, že na dalším plánovaném vážení 19.1. ukáže váha 84,9 kg
Otázka: Je podle vás úbytek 3-4kg měsíčně hodně ? Dávám dost bílkovin abych se vyvaroval ztrátě sval. hmoty přístí týden zařadím Prom-in BCAA Synergy (15-20g) denně.
Díky za názory.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Barthel napsal: |
Otázka: Je podle vás úbytek 3-4kg měsíčně hodně ? Dávám dost bílkovin abych se vyvaroval ztrátě sval... |
Podle mě akorát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 8:29 am Předmět: |
|
|
Jakej má pro tebe přesně smysl se nejdřív zprasit a pak to vysekat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 8:39 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Jakej má pro tebe přesně smysl se nejdřív zprasit a pak to vysekat? |
Teď přesně nechápu tvojí otázku. Jako by jsi se ptal jakej má smysl se najíst když máš hlad.
Prostě jsem endo a když jedu objem tak to nejde čistě tzn., že se nabírání tuku nevyhnu. A ani to nějak neřeším. Řešil bych to kdybych se zprasil a pak schazoval 20kg, ale to teď není můj případ.
Od 5. ledna jedu dietu. Co na tom není k pochopení ?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 8:45 am Předmět: |
|
|
| Barthel napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Jakej má pro tebe přesně smysl se nejdřív zprasit a pak to vysekat? |
Teď přesně nechápu tvojí otázku. Jako by jsi se ptal jakej má smysl se najíst když máš hlad.
Prostě jsem endo a když jedu objem tak to nejde čistě tzn., že se nabírání tuku nevyhnu. A ani to nějak neřeším. Řešil bych to kdybych se zprasil a pak schazoval 20kg, ale to teď není můj případ.
Od 5. ledna jedu dietu. Co na tom není k pochopení ? |
Takže prostě nejdřív cíleně přibereš abys potom na konci toho přibírání nebyl spokojenej s tím, jak vypadáš a proto nasadíš dietu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 8:50 am Předmět: |
|
|
| citace: |
Takže prostě nejdřív cíleně přibereš abys potom na konci toho přibírání nebyl spokojenej s tím, jak vypadáš a proto nasadíš dietu? |
Nepřekrucuj moje slova. Nikdy jsem neřekl, že jsem nespokojenej.
Objem mohl být lepší, ale pořád jsem dosáhl toho co jsem chtěl a to je pro mě úspěch.
Prostě a jednoduše. Do půlky října jsem jel klasiku split. Pak jsem hned nasadil Korte (rptože už jsem měl v plánu jít od ledna do diety), ale chtěl jsem ještě něco zkusit nabrat.
A teď se to snažím vysekat. Mám asi 18% bf což není opravdu nic pěknýho tak to chci teď pomalu stáhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
Já tohle chápu. Taky jsem endo, a ikdyž jim celkem kvalitně (kromě ovoce žádný rychlý cukry, hlavně se snažim jíst základní potraviny, žádný slazený nápoje atd.), tak mam prostě přes 20 % bf. Kdybych chtěl, tak se ze stávajících 83-84 vyprasim na 100 kg během dvou měsíců s prstem v nose a cvičením 3-4 týdně... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|