Zaslal: st leden 14, 2015 10:38 am Předmět: Křižovatky života
Dnes jsou na primě Křižovatky života, začíná to 20:15 a hraje tam nějaký bouchač :D Je to stopro nějaký český strongman nebo trojbojař... ale na jméno si sakra nemohu vzpomenout a nechce se mi to hledat...takže všem doporučuji sledovat :D
Zaslal: st leden 14, 2015 10:49 am Předmět: Re: Křižovatky života
FRANKLIN napsal:
Dnes jsou na primě Křižovatky života, začíná to 20:15 a hraje tam nějaký bouchač :D Je to stopro nějaký český strongman nebo trojbojař... ale na jméno si sakra nemohu vzpomenout a nechce se mi to hledat...takže všem doporučuji sledovat :D
Jednou jsem viděl náhodou pár minut v televizi - o čem to přesně je?
Já jsem nepochopil, jestli to jsou herci a hrajou fakt tak špatně a nebo jestli to jsou obyčejní lidé a jsou tak vypatlaní
Super, dík za info Bude tam Milan Špingl, zahlédl jsem předevčírem ukázky a říkal si, že se musím vyjímečně koukat. Ale utkvělo mi v hlavě, že jsou to Cesty domů, tak proto jsem to nemohl najít
vubec o navratu nic nevim ale od doby kdyz jsem ho videl na zavodech delat rozhodciho coz bylo asi vrijnu a ted jak mel fotku s detma se vizualne moc zlepsil :-) tak snad bude dobrej
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru