Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už si s tím připadám trapnej, že každýmu říkám, že někdy je méně více, tak jsem to napsal aspoň takhle nenápadně. :) Každopádně to vůbec nemusí být pravda, ale vzhledem k tomu, jak je do toho zlatka zažraná, tak bych se ani nedivil.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Já už si s tím připadám trapnej, že každýmu říkám, že někdy je méně více, tak jsem to napsal aspoň takhle nenápadně. :) Každopádně to vůbec nemusí být pravda, ale vzhledem k tomu, jak je do toho zlatka zažraná, tak bych se ani nedivil.

Na tom něco bude, kamarád nedávno zatáhl 240kg na mrtvolu, bylo to fakt super na krev a brutálně se předtím vyhecoval a říkal, že ještě snad 2-3 potom nemohl spát pořádně a to do té doby se spánkem neměl vůbec žádné problémy.

Za mě můžu doporučit chmel otáčivý , vařím si z něj čaj každý večer před spaním a pomáhá mi. Chutná trošku jako pivo a je dost hořký, ale zabírá. A taky mi hodně pomohlo hodinu i víc před spaním vypnout noťas i televizi a jen si číst.

Jinak tohle je můj první příspěvek u tebe v logu, takže čau já sem Oddo potenciální pravidelný čtenář
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě také kozlík, který doporučuje Draper. Ale já měl "lektvar", dává se trochu (základní dávka je tuším 2ml) a stojí to pár korun. :) Jinak u mě je problém, že se několikrát budím v noci, takže i když jsem dříve spal třeba od 22:00 do 9:00, tak jsem byl stejně nevyspalí. Kozlík mi sice nepomohl s tím abych se nebudil, ale když jsem šel spát třeba v 22:00, tak jsem měl i klidně v půl 6 ráno vyspáno. Asi ho zase nasadím, včera (spíše už dneska) jsem kvůli pitomé angíně usnul až ve čtvrt na 4 a v půl 8 jsem už zase nemohl spát, to že jsem se ještě mezitím tak 3-4x vzbudil ani nezmiňuji.
madball

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já netvrdím, že je to tím, ale nespavost je většinou způsobená nějakým stresem, takže je dobrý najít příčinu a odstranit ji.
Za mě je potřeba kvalitní spánek pro dobrou regeneraci. Samozřejmě, když se člověk začne stresovat, že nemůže usnout, tak to bývá ještě horší.
Někdy to může být třeba jen "rozjetý" tělo po věčením tréninku. Ale mně v tomhle večerní tréninky nikdy nevadily.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
smetak

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus colostrum plus, me to pomaha prezivat nocni a treninky
mirus

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Madball má pravdu - můžou to být těžký večerní tréninky kdy přepálíš cns a v noci nemůžeš klidně spát. Nebo to může být před večerním tréninkem efko (po tom se taky nedá spát). proto se doporučuje dávat efko nejpozději 8h před spánkem, aby tělo klidně uslo.
Ikee

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky už nějaký ten měsíc nespím a vcelku jsou fajn Bachovy krizové kapky, které mají i vyloženě na spaní. A když si zajdeš do lékárny, tak ti nic jiného než bylinné přípravky ani nedají, takže teď zkouším nějaký Dormian Rapid. U mě nic moc, ale muže vcelku sejme. :)
mirus

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tryptofan (a máš tam i ten kozlík lékařský)

http://www.prozdravi.cz/tryptofan-plus-50-tob.html?utm_source=Sklik&utm_medium=cpc
Zlata

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuji moc..vsem. Jste bajecni..tolik rad jsem ani necekala vsadim na ty bylinky a pokud nezaberou tak sezenu colostrum (cetla jsem na co vse ma super vliv a poridim jej v co nejblizsi dobe)...a tryptofan s melatoninem je pak tutovka!! A mate pravdu...tezke treninky a vnitrni stres je kazdopadne spoustec...kdyz jsem si to pospojovala tak je to jasne. A efkem to neniii...efko neberuu :))))

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.1. Zadek, kardio

Výpady se zanožením a 20kg osou
26x
26x
26x
26x
26x

Hackeny se zadkem až na podložku
15x
12x
12x + 10kg
12x + 10kg
12x + 10kg
střídání položení nohou, na úzko, na šíři ramen, na široko, soustředění na hýžďové svalstvo

Goodmorningy
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg

Zvedání pánve na zákopech
sesunu se pod uroven stroje, záda si opřu o lavici, a pánví si vlezu pod válec, patami tlačím do země a tisknu hýžďové svalstvo k sobě.
30x 40lbs
20x 95lbs
20x 135lbs
20x 155lbs
18x 155lbs !!!
s podržením 3s v absolutní kontrakci
20x 50lbs na propálení :)

Abdukce
30x 105lbs
30x 105lbs
20x 130lbs
20x 130lbs
25x 105lbs

Kardio 60minut , maximální incline, nízká rychlost a v každém kroku zatínání hýždí

poté následovala masáž....tyranie (ale nemohla jsem se přestat smát!!! :D ) prokřupávání každého prstu na noze i na ruce, baňkování lýtek a stehen (asi nejhorší bolest co jsem kdy zažila ) přojíždění lýtek lokty, psycho a záda? :D přokřupaný každý obratel, projeté snad každé vlákno, šílenost. A pak břicho...myslela jsem, že se počůrám ...jednak jak to lochtalo a pak bolestí...jsem skříplá snad všude :D zajímavé jak to tělo je propojené, při masáži lopatek bě mrněly konečky prstů a zápěstí tak, že jsem měla pocit, že mi brzy upadnou, brnění ovšem přestalo po stisknutí několika bodů na břiše....zajímavý :D takže nemam bloklý záda, ale břicho..paráda :D :)

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zlata

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. 1. Ramena, Biceps, kardio

Na dnešní trenink jsem se těšila :D (teda, já se fakt těším na každý ) ale dnešní proběhl s kamarádem z mé 1. střední :D možná ho někdo z vás bude znát, přidává příspěvky na fb do ruznych skupin o fitness a sám figuruje jako externí Eagle trenér.... zničili jsme se :D on je zvyklý na komplexní cviky jako jsou přemístění, ruzně trhy, výrazy, atd :) tak jsme to odjeli z velké části po mém a myslím si, že zítra :D si na mě hezky vzpomene. Dřel moc pěkně, opravdu že precizně všechno. Jen mě šíleně bavilo kolikrát za trenink zaznělo "Proč já??! Nechci už! :D Vim s kym už nikdy cvičit nepujdu" atd :D ) Jo a chudák chtěl jet na lačno (což u mě fakt nehrozí, bez jídla dum neopustim :D)

Upažování s jč v sedě
15x 5kg
15x 5kg
12x 7kg
12x 7kg + 15x 5kg + 20x 3kg hahahááááá to už bylo s dopomocí :D šílenost krásně napumpované deltíky

pak přišla na řadu jeho brutalitka...

Gigantická superserie
Poloviční upažování dolní rozsah x Celá dráha pohybu upažování x z upažování dlaněmi vzhůru do vzpažení x 20s tlak horních končetin k sobě za tělem
12x 9kg vs 15x 5kg vs 20x 1kg vs 20s nechápala jsem :D :D
chvilka na vydýchání a znovu
12x 12,5kg 15x 7kg 25x 1kg 20s držení
psycho jak se to nakrví, pak odkrví a pak zas natlakuje :D :D :D uaaah opojná bolest

Tlaky velké osy za hlavu v sedě
18x 20kg
16x 20kg
15x 25kg
15x 25kg
15x 25kg
nejhorší bylo sundat to ze stojanu :D :D :D plakali jsme oba :D

Zadní delty na kladkách
20x 5kg
18x 5kg
14x 10kg
14x 10kg

Biceps Arnoldova 21
21x ez
21x ez
21x ez

Shazovačka plný rozsah na střídačku
15x
14x
13x
12x
11x
10x
9x
8x
7x
6x stopka v puli, zatnutí nahoře, stopka v puli, absolutní propnutí dole,
5x
4x druhý tlačil proti
3x druhý tlačil víc proti
2x druhý tlačil hodně proti
1x uplně brutálně těžký :D

bože šílenost :D :D :D

40min kardio

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

... on je zvyklý na komplexní cviky jako jsou přemístění, ruzně trhy, výrazy, atd :) tak jsme to odjeli z velké části po mém a myslím si, že zítra :D si na mě hezky vzpomene. Dřel moc pěkně, opravdu že precizně všechno. Jen mě šíleně bavilo kolikrát za trenink zaznělo "Proč já??! Nechci už! :D Vim s kym už nikdy cvičit nepujdu" atd :D ) Jo a chudák chtěl jet na lačno (což u mě fakt nehrozí, bez jídla dum neopustim :D)

nebude takhle vypadat muj trening s tebou, ze ne?
Zlata

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Zlata napsal:

... on je zvyklý na komplexní cviky jako jsou přemístění, ruzně trhy, výrazy, atd :) tak jsme to odjeli z velké části po mém a myslím si, že zítra :D si na mě hezky vzpomene. Dřel moc pěkně, opravdu že precizně všechno. Jen mě šíleně bavilo kolikrát za trenink zaznělo "Proč já??! Nechci už! :D Vim s kym už nikdy cvičit nepujdu" atd :D ) Jo a chudák chtěl jet na lačno (což u mě fakt nehrozí, bez jídla dum neopustim :D)

nebude takhle vypadat muj trening s tebou, ze ne?

Něco vymyslíme :D :)

Zlata

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.1. Kardio

Táák dneska v práci extremně brzy a až do pulnoci :) takže časek a chut byla jen na kardio 60minut

Poté následovala pul hodinka na maserskem stole, kde jsem zjistila, že mam bloklou pater na několika místech, že by bylo prej dobré zajít na rezonanci a rentgen (paráda ) plus mam přetížené prsní svaly :D hmm...o 40% silnější levý trapéz, skoliozu a latissimy pořád v napětí...tak zítra se těšim na drasťárnu v podobě loktové masáže . Každopádně zadek, hamstringy a lýtka pořád ukrutně bolej po předchozí masáži, která mi nechala pěkné modřinky po baňkách a loktech :D ale musim říct, že na lýtkách mám o 1 cm méně a voda stejká moc hezky :) nepřijdu si už tak otekle....tak uvidíme jak se to bude posouvat dál.

seeya

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
plus mam přetížené prsní svaly
- to bola nejaka tantricka masaz alebo jak na to dosiel? :D
A tiez by ma zaujimalo z kadial maser vycucal ze prave o 40% je jeden trapez silnejsi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: