|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keliskaeliska
|
Zaslal: út leden 20, 2015 12:34 pm Předmět: Jak si otvoriť vlastné poledancové štúdio |
|
|
Zdravím Vás.
Chcem vás poprosiť o radu, 3 roky sa venujem fitnesu na zvislej tyči, ale športovala som od malička. Vždy ma to ťahalo aj k trénerskej činnosti. Veľmi rada by som mala svoje pole- dancové štúdio, konkrétne v meste Blansko, kde nič také ešte neni. Všetko to má jediný háčik, nemám žiadne peniaze na rozjezd, na nákup tyčí, na priestory :- (. Máte niekto typ, ako začať?Alebo resp. ako zohnať človeka, ktorý by so mnou do takejto činnsoti išiel a možno finančne dopomohol? Ďakujem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: út leden 20, 2015 12:46 pm Předmět: |
|
|
No money no funny :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 20, 2015 12:51 pm Předmět: Re: Jak si otvoriť vlastné poledancové štúdio |
|
|
| keliskaeliska napsal: | Zdravím Vás.
Chcem vás poprosiť o radu, 3 roky sa venujem fitnesu na zvislej tyči, ale športovala som od malička. Vždy ma to ťahalo aj k trénerskej činnosti. Veľmi rada by som mala svoje pole- dancové štúdio, konkrétne v meste Blansko, kde nič také ešte neni. Všetko to má jediný háčik, nemám žiadne peniaze na rozjezd, na nákup tyčí, na priestory :- (. Máte niekto typ, ako začať?Alebo resp. ako zohnať človeka, ktorý by so mnou do takejto činnsoti išiel a možno finančne dopomohol? Ďakujem. | Pardon za spam, v Blansku, Adamově apod. se podobné věci neuživí. Je tam nízká kupní síla a to, že tam podobná aktivita není má svůj důvod. Nechceš to zkusit v Brně? Budou vyšší náklady, ale i reálná návratnost.
Jinak - lze si půjčit, pokud tomu věříš / máš to spočítané.
Oslov nějaké majitele fitek, zda by to nevzali jako doplněk (třeba mají nějaké nevyužité prostory) a byli byste partneři.
Inzerát v nějakém relevantním sportovním serveru (nebo tiskovině, pokud něco kromě MaF ještě vychází).
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út leden 20, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
nocni bar s timhle predstavenim bude vynaset podstatne vic nez takhle zamerene fitko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út leden 20, 2015 2:13 pm Předmět: Re: Jak si otvoriť vlastné poledancové štúdio |
|
|
| Deadlift napsal: | | keliskaeliska napsal: | Zdravím Vás.
Chcem vás poprosiť o radu, 3 roky sa venujem fitnesu na zvislej tyči, ale športovala som od malička. Vždy ma to ťahalo aj k trénerskej činnosti. Veľmi rada by som mala svoje pole- dancové štúdio, konkrétne v meste Blansko, kde nič také ešte neni. Všetko to má jediný háčik, nemám žiadne peniaze na rozjezd, na nákup tyčí, na priestory :- (. Máte niekto typ, ako začať?Alebo resp. ako zohnať človeka, ktorý by so mnou do takejto činnsoti išiel a možno finančne dopomohol? Ďakujem. | Pardon za spam, v Blansku, Adamově apod. se podobné věci neuživí. Je tam nízká kupní síla a to, že tam podobná aktivita není má svůj důvod. Nechceš to zkusit v Brně? Budou vyšší náklady, ale i reálná návratnost.
Jinak - lze si půjčit, pokud tomu věříš / máš to spočítané.
Oslov nějaké majitele fitek, zda by to nevzali jako doplněk (třeba mají nějaké nevyužité prostory) a byli byste partneři.
Inzerát v nějakém relevantním sportovním serveru (nebo tiskovině, pokud něco kromě MaF ještě vychází). |
Nic ve zlem, ale jak muzes napsat, ze se neco v 20-tisicovem meste neuzivi? Pole dance je ted dost v kurzu, navic muze pridat power jogu a podobne na naradi nenarocne cviky.
Jinak souhlas, nejaka kooperace s jiz zavedenym fitness by asi bylo relativne nejschudnejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 20, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keliskaeliska
|
Zaslal: út leden 20, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
No kamarátka si otvorila svoje studio v Kyjově a má tam krásne plno, ak som si hovorila, že by sa to mohlo ujať aj v Blansku. Kyjov má 10 tisíc obyvateľov, Blansko 20, a fitiek tam funguje dosť a keď sa tam može uživiť náky jumping....Cez fitka som to už skúšala riešiť, žiaľ by to vyžaduje jednu celú miestnosť, a tú nikde nemajú.len tak voľnú..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 20, 2015 5:12 pm Předmět: Re: Jak si otvoriť vlastné poledancové štúdio |
|
|
A jaké poledance prvky už zvládáš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út leden 20, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
Bez penez? Tezko, ale jde to.
Kolikrat na rozjezd nejsou potreba vubec penize, protoze az neco otevres, tak najednou zacnes delat to co bys mohla uz davno zadarmo a mit tak uz pri rozjezdu pomerne velkou klientelu.
Nevim, co vse k pole dance patri, ale pokud se nepletu, tak je to jenom ta tyc, takze a) sezen klub, kde uz nejaka je (coz asi chapu, ze neni), b) sezen si prenosnou tyc (nemas nahodou takovou doma, kdyz se tomu uz 3 roky venujes? nebo kde ted poledance trenujes?).
Takze tyc na cviceni mas = mas to jak realizovat, tak nez zacnes shanet prostory, kde ti na hodinu nejakou plochu pronajmou (10-30€/hodina max), nedivej se jen na fitka, ale i sokolovna, pripadne podobna zajmova zdruzeni, tak obepis zname, dej vedet lidem ve meste, popros zname, aby rekli par znamym, prvne se poptej na zajem, pokud hodne lidi bude mit zajem, tak si zatim obcihni prostory, ale neplat jeste nic, zjisti si nejdrive co nejvice informaci.
Vytvor udalost, ozvi se vsem, navrhni bud 1. testovaci lekci zdarma, nebo treba, kdyz vemes kamarada, tak to mate za polovinu. Prihlasi se ti dostatek lidi? Tak priste znova. Prihlasilo se malo lidi, tak bud potrebujes jiny koncept a nebo ses dostatecne nesnazila. Pripadne muzes od toho opustit, ale aspon si to zkusila a to vse za nulove naklady.
Dorazilo ti na prvni lekci hodne lidi? Venuj se jim, dej jim mnohem vice nez obycejny trening a oni se vrati.
Nezadarilo se? Co tak zkusit neco jineho, ale stale spojeneho s pole dance?
Proste to jde a nezapomen, ze ve vetsine pripadu je mnohem dulezitejsi si sehnat nejdrive platici klientelu, nez jim zacnes neco nabizet, pokud to udelas opacne, tak ti muze utect klidne i rok na najmech v novych prostorech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út leden 20, 2015 6:17 pm Předmět: |
|
|
Nějakej trenérskej kurz nebo tak něco máš? Abys to mohla dělat jako živnost? Jen tak "na černo" to asi nepůjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 20, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
| keliskaeliska napsal: | | No kamarátka si otvorila svoje studio v Kyjově a má tam krásne plno, ak som si hovorila, že by sa to mohlo ujať aj v Blansku. Kyjov má 10 tisíc obyvateľov, Blansko 20, a fitiek tam funguje dosť a keď sa tam može uživiť náky jumping....Cez fitka som to už skúšala riešiť, žiaľ by to vyžaduje jednu celú miestnosť, a tú nikde nemajú.len tak voľnú.. |
Kyjov není Blansko!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út leden 20, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
Pole dance je jako Zumba. za chvilku po tom nikdo ani neštěkne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út leden 20, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
a jo, když nemáš prachy, tak nejdřív někde trénuj lidi u cizích, každej nějak začínal
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | nocni bar s timhle predstavenim bude vynaset podstatne vic nez takhle zamerene fitko :) |
This :-)
| Hulkie napsal: | | Pole dance je jako Zumba. za chvilku po tom nikdo ani neštěkne... |
And this :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
Deadlift si chce otvorit v Blansku vlastne poledancove studio a boji sa konkurencie... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|