KOnecne!!! cekal jsem na to video jak dlouho nezklamal
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Šialenstvo, jeho potenciál je neskutočný, tá rýchlosť pri drepoch, benče tiež parádne zlepšil, brutal.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak to jsem netušil, že hráči amerického fotbalu jsou tak nařáchlí - resp. jo, ale že i tak rýslí
Co je na tom vtipnýho? Já to nesleduju, tak jsem to bral spíš podle těch amatérů a už jsem nepřemýšlel nad tím, jak to vypadá v profi Spíš jsem čekal, že budou nějaký takový: http://watermarked.cutcaster.com/cutcaster-photo-100766626-Hispanic-american-football-player.jpg samozřejmě klidně i nařáchlější. Jinak ano Jari, chápu, že né všichni tam vypadají stejně a že se tam můžou vyskytnout i takovéhle typy. Jenom říkám, že mě to překvapilo, nic víc.
do nfl sa dostane elita, väčšina z nich, keby sa rozhodli pre iný šport, tak by boli špičkový liftéri, strongmani, atléti, bojovníci atd. atd., proste podľa svojej pozície v mužstve, ale je to elita, väčšina genetickí freaci
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru