|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:17 am Předmět: Nejezení |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st leden 21, 2015 1:05 am Předmět: Re: Nejezení |
|
|
Tahle pani si za par let hodne ublizi, protoze nic na jejim tele se nebude hojit, kosti, vazy, you name it...
Ve zkratce.
nejist->spomaleny metabolismus -> katabolismus-> ztrata aktivni svalove hmoty->pretrenovani, snizeni imunity,zraneni-> smrt?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 21, 2015 1:25 am Předmět: |
|
|
Zrovna mi to před pár minutami vyskočilo na FB, ale už jen nadpis mě odradil od čtení. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st leden 21, 2015 2:08 am Předmět: |
|
|
Jediný pro mě přijatelný odůvodnění tohoto nesmyslu je - lež. Prostě musí jíst.
Jinak nechápu, proč lidi v Subsaharské Africe nejsou všichni breathariáni. To samé židi v koncentračních kempech - proč se neživili vzduchem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st leden 21, 2015 6:07 am Předmět: |
|
|
Jako cvičenec se mi to zdá jako blbost, ale jako člověk zajímající se o podobné duchovní věci to uplně neodsuzuju. Četl jsem několik článků o těchto lidech, toto byl poprvní Čech. Vemte si to, že nepřestanou jíst naráz, říkala že to trvá několik let. Nejdřív vegetarián, pak vitarián a po dlouhým zvykání a cvičení pranická strava. Nevím, pořád se mi to nezdá ale skeptickej nejsem.
Ale do bodybuilderskýho fóra se to moc nehodí, tady ti 99% lidí řekne že je to sračka :D
edit: ještě jsem četl že existuje nějaká taková restaurace pro takové lidi, kde si normálně objednají jídlo, ale nejí je, jen čichají
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 21, 2015 8:06 am Předmět: Re: Nejezení |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | Tahle pani si za par let hodne ublizi, protoze nic na jejim tele se nebude hojit, kosti, vazy, you name it...
Ve zkratce.
nejist->spomaleny metabolismus -> katabolismus-> ztrata aktivni svalove hmoty->pretrenovani, snizeni imunity,zraneni-> smrt? |
Vzhledem k tomu, že si podle jejího vyjádření drží stabilní váhu, tak bych to s tím 14 denní hladověním a nebo příjmem 500 kcal nebral moc vážně. Spíše psychické onemocnění chorobné lhářky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:16 am Předmět: |
|
|
Brethariáni nejí nic, takže 500 nebo 300 nebo 2 kcal za den nejsou brethariánstvím.
Existují skutečně zdokumentované případy, kdy člověka sledovali 14 dnů v kuse a nepřijmul
ani vodu, ani potravu. Ale tohle nebude ten případ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:20 am Předmět: |
|
|
měli jsme doma kozu učili jsme ji nežrat už to skoro uměla ale chcípla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: |
Ale do bodybuilderskýho fóra se to moc nehodí, tady ti 99% lidí řekne že je to sračka :D
|
Oprava - 100%
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Brethariáni nejí nic, takže 500 nebo 300 nebo 2 kcal za den nejsou brethariánstvím.
Existují skutečně zdokumentované případy, kdy člověka sledovali 14 dnů v kuse a nepřijmul
ani vodu, ani potravu. Ale tohle nebude ten případ... |
Na dehydrataci člověk umírá asi během 7 dnů. (Podle Guinnessovy knihy rekordů vydržel bez vody nejdéle jeden mladý Rakušan, kterého policie zapomněla v cele pro zadržené. Našla ho po 18 dnech na prahu smrti.)
Silně pochybuji, že by byl nezfalšovaný případ, kdy člověk vydržel bez vody 14 dní.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
njn a nektere zenske verily, ze potrebuji ,,odhackovat,, at zije guru Jara - nadsamec... sranda jak nekdo muze jen na vterinu uvazovat, ze je realne neprijimat potravu a prezit...potazmo cerpat ,,energii,, z nejakeho duchovna a podobne :D
jinak pokud nekdo potrebuje vydrzet co nejdele bez vody, tak by nemel ani nic jist, protoze travenim narusta potreba vody a bez jidla vydrzi clovek podstatne dele
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st leden 21, 2015 10:32 am Předmět: |
|
|
jde to, musíš věřit ve všemocného Alláha ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|