Zdravím, předem se některým omlouvám, že zase otravuji.
Ale posledních pár měsíců, mě chytají záchvaty žravosti. Začlo to zhruba v řijnu, to bylo cca 2x do měsíce a od prosince to je cca 1x týdně, a dneska to pokračuje už od pondělí třetí den.
Ze začátku to bylo relativne v pohodě, 3 kebaby a 2
tyčinky, ale začiná se to více a více stupnovat.
V ponděli např. to začalo hned po snídani, kdy jsem chytl stav že mam hrozný hlad. Tak jsem dal jednu bagetu, na další benzince další, potom další, potom 2ks štrůdlu + panini, za chvíli 2 listové šátečky s čokoládou, asi po půl hodině 3 šátečky s tvarohem. To už mi bylo hrozně blbě, a jak mi po pár hodinách odeznělo tak 2 Twistery z KFC a večer jeste 2 balení cookies z Billy, figaro čokoládu a miňonky. Potom jsem mel hrozný pocit. Normálne nic takového nejím (jím dost zdravě, samá zelenina, kruta, tunák....), tak jsem si řekl, no dobré, jeden den se nic nestane, tělo si řeklo, od zítra už jedu clean.
Včera jsem dal ráno kruhový tréning (perfektní, síly na rozdávání) a potom jsem zajel do Vankovky na sushi (jakože lehčí obed)a zase to začlo: KFC Quirrito box, Grander, 2x BigMac, 2ks cheesecaku, snickers a velké hranolky.
A dneska: 300g mandlového másla, 6ks balení bebe sušenek, tvaroh, 250g nějakých kakaových sušenek.
Jak se mám chovat zítra, najet na normální jídelníček, nebo dát nejaký low den s hodně aerobky ráno a třeba fitko odpo?
Je jasné, že jsem se pořádně zprasil za tyhle 3 dny, ale spíš jak se tomu vyvarovat. Už jsem odjednany na přístí pátek ke sportovní psycholožce (to už mam delší dobu domluvené)
Snad to někdo dočetl až sem a nějak mi poradí, předem děkuji moc!!!!
Aktuální trening: 2x týdne spinning, 3x týdne fitko/kruhác, 2x týdně beh.
Jinak 190cm, 64kg (ted cca 74kg po tech 3 dnech)