Záchvatové přejídání

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Záchvatové přejídání  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Záchvatové přejídání
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DevillHP

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano ke sportovnímu psychologovi jsem už objednaný, aby mne nasměroval někam.
Spíš, jsem chtěl nějaké tipy/radu, jak teď v nejbližších dnech...., ale tady se dočkám jen posměchu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mame zase nabit hraskomety a zacat znovu? v najblizsich dnoch proste normalne zer a neries blbosti,ale to asi nepochopis, tak naco?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Len aby to nebol psycholog typu jurgen
jachym

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

docela by mě teda zajímalo, proč jsi nahradil přílohy zeleninou když vážíš kolik vážíš..... a mimochodem něco jako že třeba ta zelenina tělu asi tolik energie nedodá, čili má dlouhodobý deficit, který se projevuje hladem, který už někdy neukočíruješ, to jsi asi taky neslyšel viď...

není to tak dávno co tu byl někdo jiný s podobným přístupem, myslim že máš solidní problém a ostatní už ti to tu psali. Začni jíst normálně a neobědvej a nevečeř oblohu a přestaneš mít návaly hladu a nebude ti lítat váha nahoru dolu.

A moc nechápu tvoje příspěvky. Četl jsem co jsi psal dřív a píšeš jak chceš přibrat a pak zároveň píšeš, jak je super, že jsi místo přílohy se zaplácl zeleninou.... tohle se pokud vím doporučuje v dietách
DevillHP

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže se vrátit k jídeláku cca
snídani nechám,
obed, večeře: cca 80g rýže, 150g masa, trocha zeleniny
svačina: cottage, hrst ořechů/jogurt/šunka, sýr pečivo
Může to být, když teď nemám tolik aerobky?
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radej si pomalu zvykej na normalni stravu, protoze v blazinci zadny cottage ani orisky dostavat nebudes
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Radej si pomalu zvykej na normalni stravu, protoze v blazinci zadny cottage ani orisky dostavat nebudes

Normálně bych napsal, že je to hnusný, protože nemám rád házení lidí s nějakejma neurózama nebo psychózama do blázince, nicméně...tady máš úplnou pravdu
DevillHP

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za podkopavani dna. Teď už jsem fakt zoufalý.
myslíte, že na ty stavy muzou mít vliv hormony co mi napsali na endokrinologii na podporu tvorby testosteronu. Protoze jsem ho podle testu mel na skoro nemeritelne hodnotě. Beru 2x denne Undestor.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedno ti můžu říct naprosto jasně...tvůj nulový testosteron je následkem toho, že normálně nejíš.
DevillHP

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zvědavý jak mi dopadne zase vyšetření krve atd. Který mám po půl roce příští patek v uvn.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupím ten Undestor
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Našel jsem si tvoje fotky (sice z loňského března, ale určitě ses tolik nezměnil) a doporučuju ti jíst jak normální člověk. Hodně masa, vejce, klidně i pečivo, chleby atd, tobě to neuškodí. Samozřejmě preferuj tu kulturistickou stravu, ale nějaká zdravá strava, jen maso+zelenina, to vynechej. Sacharidy bych dával klidně i na večeři a ve větším množství, klidně pytlík rýže.
mia.cw

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to tady řečeno bylo - důvod, proč tvé tělo touží po takových jídlech je to, že mu dlouhodobě ubíráš důležité živiny a kalorie. Sama hodně sportuju a na svojí výšku 172 cm jím asi 5x víc než ty a tlustá nejsem. V bílkovinách u tebe problém nevidím, myslím, že jsi schopný příjmout dostatek. Ale v hlavě máš z určitého důvodu zakotvené to, že bys měl omezovat sacharidy a tuky. To je ten hlavní problém - dokud si v hlavě sám nedáš do pořádku, co opravdu chceš, tak ti tady můžeme radit jak chceme, ale zbytečně. Až budeš rozhodnutý něco změnit, můžu ti jako nutriční terapeut nabídnout své služby Do té doby ti můžu jen držet palce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Záchvatové přejídání Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: