Jééje, ďakujem za plodné príspevky. Takžezareagujem postupne :
Frozz: viem toho už docela dosť, som zameraná viac silovo ako na flexi prvky (ale pracujem aj na nich), neviem či ťi to niečo hovorí, zvládam napríklad, pánsku vlajku, lift, veci ťahom z tyče, premety o tyč, silové otočky..robím PD súťažne,a to čo ma nakoplo k tomuto nápadu je, že som už občas naučila aj ja lektorku, že to nie je vždy len naopak :-)
Seva98: Tebe veľmi ďakujem, viem ako to asi myslíš..Tyč samozrejme mám, je prenosná, ale lim,ituje je výška stropu aj to, či je zo sadrokartónu či nie. N na prenosnej, ktorá sa neuktovuje zhora sa pracuje (pretože na festivaly, koncerty a iné vystúpenia si taktuo tyč musím prenajímať, je aj dosť drahá). Takže myslíš, že by som mohla začať nejak úplne súkromne, len ja, jedna tyč a môj zákazník :-). U nás doma keď sa zíde partia báb tak im to ukazujem pravidelne :-)...S tou udalosťou urobiť to niekde nejak je to dobrý nápad, prvá ukážková lekcia zdarma..Je za tým práve toľko vecí, mať aj dobrý marketing, prachy..atd...Tvoj prispevok ma ale trochu nakopol jak mi to mohlo ísť..
Maerlyn0: trénersky kurz nemám, som naň ale prihlásená, stojí nemalé peniaze, ale už sa na ňom pracuje...Čo však viem, čo sa týka PD, tak je napr. v Brne len veľmi málo lektoriek, čo taký kurz majú :-)..učí sa to a bez certifikátu..
Bohužial, pripojiť sa do nejakého štúdian a učiť najprv tam, neni vobec jednoduché. Všetkých čo poznám, tak maju lektoriek už dosť, proste nenaberajú nikoho nového..Ak to neni trebars muž, keďže veľa ľudí je zameraných práve tak ako ja, na silové prvky
A ja asi nepochopím, jak može niekto zrovnať tyč a vibračnú plošinu :-). Môjmu telu to nahradilo celú posilovňu (tým nehaním posilovne) a každopádne pd štúdii pribúda, jak by ubúdalo. Bol to nápad. Blansko mám blízko, Brno tiež, ale v Brne je toho fakt už veľa..A ako som už písala, taký jumping vám príde ako zaujímavý šport? skáknie na minitrampolínke? A pedsa maju tieto lekcie v Blansku plné ženských...
Poledance neni klasicka lekce,ale uz se v tomto pripade da bavit o sportu,protoze je vybudovana nejaka zakladna,dokonce se porada MČR a svetovy souteze.Srovnavat proto vibracni plosiny a zumbu,ktera sportem neni, s poledancem je nic jineho nez omezenost.
Bavíme se o tom na čem se dají vydělat peníze, a z tohoto pohledu
všichni omezenci dávají zumbu na stejnou úroveň jako aerobic,
pilates, tae-bo (kde je mu konec) a jiné sálové aktivity. Nikde jsem
si v rozpisech fitek nevšiml, že by pole dance měl nějakou jinou barvu
nebo výsadní postavení.
Tak omluv mou omezenost.
Btw. mistrovství světa se pořádá i v hraní na virtuální kytaru.
Bavíme se o tom na čem se dají vydělat peníze, a z tohoto pohledu
všichni omezenci dávají zumbu na stejnou úroveň jako aerobic,
pilates, tae-bo (kde je mu konec) a jiné sálové aktivity. Nikde jsem
si v rozpisech fitek nevšiml, že by pole dance měl nějakou jinou barvu
nebo výsadní postavení.
Tak omluv mou omezenost.
Btw. mistrovství světa se pořádá i v hraní na virtuální kytaru.
Problém je v tom, že určitá sorta lidí (hlavně ženy) chce mít hezkej zadek a postavu, cpát se čím chtějí a hledají pořád nějakou aktivitu, kde se moc nenadřou a bude tam socializační prvek/klábosení (20 jiných ženských). Proto se ve vlnách pořád objevují takové věcí jako Zumba, vibrační cosi, vakuové cosi atd. Je to ale z principu sorta lidí, co u ničeho moc nevydrží, proto většinou po takové nové aktivitě za chvíli není vidu ani slechu a vystřídá ji něco jiného :-)
Tak doufám Spazík, že tím "nenadřením se" si nenarážel zrovna na Poledance .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru