Nejezení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejezení  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nejezení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
zmeň si občanství. bejt slovák to je handicap ve většině oblastí

najedz sa,zase meles sracky
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Tohle mi připomnělo, že jsem viděl nějakej dokument, kde si někdo pravidelně dával dávky hadího jedu (asi menší, už si to přesně nepamatuju), aby si na ně tělo zvykalo.
V podstatě už si ani nepamatuju, jak to dopadlo, ale myslím, že by vydržel o chvilku dýl, ale stejně by ho to zabilo. A mám pocit, že to praktikoval několik let.
Ale opravdu nevím, jestli si to alespoň trochu pamatuju správně.

Jo to jo, tím jsem chtěl jen ukázat na tu vůli.
Imunizaci vůči jedu existuje už docela dlouho. Mám dojem že i tím se proslavil slavný travičský rod Borgiů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Hulkie napsal:
zmeň si občanství. bejt slovák to je handicap ve většině oblastí

najedz sa,zase meles sracky

hele a znáš tenhle?
sedí Slovák na větvi a řeže jí pilkou.
jde kolem Čech a říká mu "hele nech toho natlučeš si"
a Slovák neposlouchá a řeže dál a za chvilku je na zemi.
a volá na toho Čecha "do frasa, ty si prorok alebo čo?"
prochm

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tomu také moc nevěřím, co se týče té doby bez vody. Na druhou stranu si ale říkám, když existují lidé, co dokáží takové věci jako ten shaolinský mnich na konci toho videa, proč by nemohl být někdo, kdo vydrží třeba ten měsíc bez vody.
https://www.stream.cz/top-5/10002046-5-lidi-se-superschopnostmi
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Já tomu také moc nevěřím, co se týče té doby bez vody. Na druhou stranu si ale říkám, když existují lidé, co dokáží takové věci jako ten shaolinský mnich na konci toho videa, proč by nemohl být někdo, kdo vydrží třeba ten měsíc bez vody.
https://www.stream.cz/top-5/10002046-5-lidi-se-superschopnostmi

1,2,3 nejsou žádné superschopnosti. 4, tady by neměl být problém udělat rozbor, v čím se jeho tělo líší. Rozbor udělán nebyl, nedůvěryhodné. 5, zase, neměl by být problém zjistit, o co se vrták ve skutečnosti zarazil. Rozbor udělán nebyl. Šikovný člověk ti udělá podobný film, kde já zvedám deset tun a na každém konci činky balancuji cadillac. Jakmile je někde vědci zjistili, ... nikdy nevíš, nakolik byli filmaři obalamuceni a nakolik sami spolupracovali. Lidské tělo dokáže občas těžko uvěřitelné věci, ale ty si poté dokážeme následně zdůvodnit s našimi znalostmi fyziky a biologie. Ale musí se toho ujmout opravdoví vědci a musí to sledovat iluzionisté, aby odhalili případný podvod.
prochm

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já si právě myslím, že to takové menší superschopnosti jsou i ty první tři, protože to co předvádí se nedá naučit. S tím se prostě musíš narodit. Třeba ten mimořádný zrak nebo odolnost proti elektřině. Jinak v případě toho mnicha právě u toho odborníci byli a prováděli i to měření, třeba to jak si tlačil tou vrtačkou na tělo o síle 45kg. Tak že teoreticky kdyby byl někdo schopný dejme tomu přivést své tělo pomocí nějaké meditace nebo tak do nějakého jako stavu hibernace, byl by schopný po dlouhou dobu vydržet bez jídla a pití. Tak jako třeba zvířata v zimním spánku i když v tomto případě musí mít v těle dostatečnou zásobu tuku, aby tu zimu přežila. Nebo potápění na jeden nádech u nejlepších borců, když se jim zpomaluje puls.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m1ro

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne osobne to prijde jako blbost vubec nic nejist ani nepit. Neverim tomu. Jenze na druhou stranu, co vlastne muzem rict, ze vime na 100%? Ve svy dobe byli lidi taky skalopevne presvedceni, ze Zeme neni kulata, ale ze je to placka. Nic by je o opaku nepresvedcilobralo se to jako fakt a co vime dneska? Takze s naprostou jistotou rict, ze prece znam zaklady biologie a proste to a to mozne neni, mi zrovna jako moudre neprijde. Kdyby clovek tak uzasne vsechno o lidskem tele vedel a znal ho, nebyly by tu nemoci jako rakovina, se kterymi si lekari v podstate nedokazou poradit, vzdyt se neumi ani s jistotou shodnout, jak vlastne vznika. Kdyz to shrnu, nevime ani hovno a je jedno, jestli jde o skvelyho vedce, ci obycejnyho cloveka. Napada me treba jeden priklad - znate ten pocit, kdyz se na vas nekdo zezadu diva, vy ho nevidite, ale presto vite, ze na vas kouka, tak se otocite? Jde tohle nejak vedecky vysvetlit? Nemyslim to nejak ironicky, jen mne to uz parkrat napadlo a nejak si to neumim logicky vysvetlit.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
No já si právě myslím, že to takové menší superschopnosti jsou i ty první tři, protože to co předvádí se nedá naučit. S tím se prostě musíš narodit. Třeba ten mimořádný zrak nebo odolnost proti elektřině. Jinak v případě toho mnicha právě u toho odborníci byli a prováděli i to měření, třeba to jak si tlačil tou vrtačkou na tělo o síle 45kg. Tak že teoreticky kdyby byl někdo schopný dejme tomu přivést své tělo pomocí nějaké meditace nebo tak do nějakého jako stavu hibernace, byl by schopný po dlouhou dobu vydržet bez jídla a pití. Tak jako třeba zvířata v zimním spánku i když v tomto případě musí mít v těle dostatečnou zásobu tuku, aby tu zimu přežila. Nebo potápění na jeden nádech u nejlepších borců, když se jim zpomaluje puls.

Jak píšu, dokud neuvidím Randiho podpis, či někoho podobně skeptického, věřit tomu nebudu. Uvědom si, že v případě té elektřiny není nikde vysvětlení. A tady jde o čistou fyziku.
Co se vrtačky týče, jak píšu, uvědom si, že ti "odborníci" mohli být prostě pomocníci, kteří se za vědce vydávali. Video prostě není žádný důkaz. Dej mi odkaz na skutečnou studii a rád si jí přečtu. Neříkám, že znám a umím vše. Jsou věci které mě mohou překvapit a jsou věci, které jsem považoval za neuvěřitelné a mýlil jsem se. Nejsme neomylný. Ale u těchto neuvěřitelných věcí je MNOHEM větší pravděpodobnost že jde o trik. A pokud nejde o trik, po vědeckém rozboru se prostě přijde na to, čím to je. Ale musí se udělat skutečný vědecký rozbor, ne populární video na youtube. A tihle lidé mají velice dobrý důvod, proč se vyhýbají skutečně kvalitnímu výzkumu.
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Perpetuum mobile je tady. Konečně.
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Perpetuum mobile je tady. Konečně.

co by si chcel? biochemia hadr,tu sa ide na silu vole
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
tohle
http://zoom.iprima.cz/clanky/hystericka-sila-kdy-je-clovek-schopny-zvednout-auto-nad-hlavu
je zajímavé

K tomuhle by se musel vyjádřit někdo, kdo ví, při jakém zatížení rupnou úpony, svaly, kosti, šlachy, ... . Vzhledem k tomu, že si trháme různé tkáně při daleko menší zatížení, nejsem si moc tou půl tunou jistý.
Nakolik je člověk schopen v hysterii zvětšit svou sílu, nejsem schopen posoudit.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem dal jenom pro zajímavost, že ne všechno se dá lehce vysvětlit...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Hulkie napsal:
tohle
http://zoom.iprima.cz/clanky/hystericka-sila-kdy-je-clovek-schopny-zvednout-auto-nad-hlavu
je zajímavé

K tomuhle by se musel vyjádřit někdo, kdo ví, při jakém zatížení rupnou úpony, svaly, kosti, šlachy, ... . Vzhledem k tomu, že si trháme různé tkáně při daleko menší zatížení, nejsem si moc tou půl tunou jistý.
Nakolik je člověk schopen v hysterii zvětšit svou sílu, nejsem schopen posoudit.

Zrovna tohle je poměrně dost známej příklad, ne třeba přímo zvednout auto nad hlavu, zase to není žádný sci-fi, ale člověk je schopen v krizový situaci vyvinout dost slušnou sílu, takže i ta 50 kg ženská dokáže auto třeba nadzvednout, i když by to jinak nezvládla. Stejně tak když člověk utrpí nějaký hodně vážný poranění, tak ty blokátory bolesti taky hrajou svou roli, že to člověk vůbec nemusí cítit.
prochm

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Mablung napsal:
Hulkie napsal:
tohle
je zajímavé

Zrovna tohle je poměrně dost známej příklad, ne třeba přímo zvednout auto nad hlavu, zase to není žádný sci-fi, ale člověk je schopen v krizový situaci vyvinout dost slušnou sílu, takže i ta 50 kg ženská dokáže auto třeba nadzvednout, i když by to jinak nezvládla. Stejně tak když člověk utrpí nějaký hodně vážný poranění, tak ty blokátory bolesti taky hrajou svou roli, že to člověk vůbec nemusí cítit.

Přesně tak. Takových případů je poměrně hodně, kdy matka sama nadzvedla auto aby zachránila své dítě i přes to, že byla sama zraněná a ani si to neuvědomila.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejezení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: