Lehka pauza od masa?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lehka pauza od masa?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Lehka pauza od masa?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DeathFish

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 4:55 pm    Předmět: Lehka pauza od masa? Odpovědět s citátem

cau vsichni ... mam dotaz .... cvicim uz dlouho cca 5 let a taky porad samozrejme zeru celkem dost masa :) JInak vim ze pokud by si melo telo opravdu od masa odpocinout chce to aspon tyden 14 dni .. ale ja se ptam . bude aspon knecemu 3 denni pauza od masa a vsech masnych vyrobku?? nebo mi to bude knicemu . samozrejme bych to nahradil vejce syr tofu orisky protein atd ... vyhneme se prosim debilni konverzaci typu sypes nesypes :) NEsnasim to slovo ale ano sem natural
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude to k ničemu.
eraZ

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si už daj rovno aspoň na týždeň pauzu do bielkovín, jedz normálnu stravu kde nebudeš nejako riešiť koľko bielkovín si zjedol, za týždeň z teba určite neubudne, kĽudne aj dva týždne, to bude prospešnejšie ako tri dni bez mäsa podľa mňa
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 11:23 pm    Předmět: Re: Lehka pauza od masa? Odpovědět s citátem

DeathFish napsal:
cau vsichni ... mam dotaz .... cvicim uz dlouho cca 5 let a taky porad samozrejme zeru celkem dost masa :) JInak vim ze pokud by si melo telo opravdu od masa odpocinout chce to aspon tyden 14 dni .. ale ja se ptam . bude aspon knecemu 3 denni pauza od masa a vsech masnych vyrobku?? nebo mi to bude knicemu . samozrejme bych to nahradil vejce syr tofu orisky protein atd ... vyhneme se prosim debilni konverzaci typu sypes nesypes :) NEsnasim to slovo ale ano sem natural

Podle mě to bude k ničemu. Pokud chceš dát odpočinek trávícímu ústrojí, dej si rovnou týdenní hladovku.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když cítíš, že je to správně, tak to prostě udělej. Na to přece nepotřebuješ ničí doporučení.
Proč by to mělo být k ničemu a proč by to mělo být k něčemu? Takový očistný den v týdnu byl dřív úplně normální.
m1ro

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 2:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne jak pise Hulkie, pokud citis, ze to tak je spravne, proste to udelej :) Urcite to nijak neublizi, spis naopak. Ja sam obcas jedu treba tyden bez masa jen na vajickach, syrech, tvarohu, proteinu, nijak extra to sice necitim, ale obcas mi prijde, ze to maso mi ani moc nejede, tak proc se tim cpat, ono se za tu chvili nic nestane. A po takovy pauze mam pak na nej chut jak hovado :D Nebo zkus jednou za cas jeden den uplne bez jakehokoliv jidla, to je citit daleko vic, celkem pekne se upravi traveni.

Rychle na stránku:

Přejdi na: