Díky všem. Na tazích se řídím heslem Bennyho, že v rychlosti je síla, baví mě to a funguje to. :)
Jooo Kulich to byly časy tenkrát.
Ad, Filip. Už jsem to psal, šel to z tréninku. Jako třeba ten šikmej benč na videu to byl úlet, to je jasný, ale s Filipem se známe hodně dlouho a už jsem ho viděl osobně zabenčovat 200 raw.
Že měl teď u nás ten benč až tak krvavej, to taky moc nechápu.
Vůbec mě to dnes nebavilo, navíc jsem na tréninku ještě pocítil ten trojboj. Junáci už vyrazili v sobotu na první trénink fomina. Svině juniorký regenerujou jak hovada!
V první řadě musím říct, že už jsem zase v pracovním procesu a jsem z toho namoženej jako kráva. 3 týdny nemakačenka udělaly své. :) I přes to jsem se na dnešní trénink moc těšil. Na silvestra u nás soutěžil Milan Mrázek, chodskej medvěd, kterej před 10 lety dával rance, pak se na to vykašlal a začal jezdit na ryby. :) Letos mu bude 36 a někdy v červnu začal znovu cvičit a hned na silvestra tam prdnul 160 lehce benč, třetím pokusem jsem mu nechal naložit 180 a to byl bohužel panel, protože prostě panika, tolik kil tam neměl 10 let a jednoduše se z toho pos... :)
Ale neva, důležitý je, že ho to zase chytlo a rozhodl se za nás soutěžit v benči, což mě fakt těší, protože vím, že v Milanovo schopnostech je benčovat kolem 230-240 raw v brzké době. Je chudák pohublej na 120, tekže až přibere na jeho obvyklých 135-140 kg, bude to mazec!
Můj dnešní benč:
ani to nebudu rozepisovat, na silvestra jsem dal na 5 dní před soutěží diclofenac, ověřil jsem si že síla nějaká zůstala, ale těch 180 mě zase tak rozmlátilo to rameno, že jsem nemohl dnes ani se 100 kg. Na hovno. V pondělí jdu k ortopedovi. Zdá se mi, že to je nějaká šlacha. Každopádně me napadla spásná myšlenka, kterou mi kdysi psal Tomáš Šárik. Zlobilo ho rameno a tak začal jezdit všechny benče jen s katapultem od lehkých vah. Mě to rameno zlobí právě jen ve spodní fázi, kdy to katapult dost ulevuje tak uvidíme.
Dnes byl v plánu jen benč a dotlaky, Milan to odjel s prstem v nose a já, abych tam jen nečuměl, odjel jsem zítřejší trénink tahů a dřepů.
Tahy klasikou
2 x 10 x 60 kg
10 x 100 kg
10 x 150 kg
6 x 6 x 200 kg
Minulý trénink jsem se unáhlil a šel brzy po silvestru. Neodpočatej a 180 bylo těžký nechutně, dnes dvoukilson výbušně jako nikdy až jsem se musel podívat, jestli jsem to dobře naložil. V rychlosti zdvihu jsem nepoznal rozdíl mezi 150 a 200. Sérií mělo být 5, ale splet jsem se v propočtu. :) Každopáně nevadí, o to víc mě to potěšilo.
dnes trénink v super bandě. Dorazil ještě Jenda More ze Staňkova, malej drákula, kterej při 70 kilech tahá 240 raw! Pěkně nás prohnal. :) Chtěl jsem jít jako první dřepy, ale otvíral jsem fitko, lidí přišlo jak kdyby jsme dávali něco zadarmo a než jsem je stihl odbavit, kluci měli oddřepováno. Dam je v úterý.
Tahy klasikou
10 x 60 kg
10 x 110 kg
6 x 150 kg
3 x 190 kg
3 x 210 kg
3 x 230 kg
3 x 250 kg
Doplnky horní záda, bic, tric.
Jinak ted zase minimálně na 14 dní vynechávám všechny tlaky. Vyšetření potvrdilo pro změnu zánět šlachy v rameni. Musím to chtě nechtě přeléčit. Vyfasoval jsem injekční traumel, 3 krát v týdnu opíchat přímo kloub. Příjemnýýý.
Zdarec, nějak jsem teď nestíhal zapisovat. Protože pořád vynechávám jakékoli tlaky kvůli rameni, odjel jsem ve středu opět komplet záda (kromě mrtvol) a biceps. Ve čtvrtek nám konečně dorazil do fitka luxusní Trap Bar od Bear footu! Prázdnej má 45 kg, fakt bombovej. Jezdím teď každý den 240 km na školení a vracím se až pozdě večer. Stejně jsem neodolal a zajel jsem se na něj podívat. No a když už jsem tam byl tak jsem ho prubnul. Neměl jsem pásek, nic, takže 285 kg lehota, 305 jsem vytáhl ke kolenům a raději jsem to položil, už jsem začínal cítit hodně divný pnutí a měl jsem strach o plotýnku. Každopádně mě to potěšilo, protože bez pásku už si jinak moc netroufnu. Jinak oproti klasický mrtvole je to podle mě o cca 20% snazší.
Dnes lehkodřep
2 x 10 x 60 kg
5 x 100 kg
5 x 140 kg
5 x 5 x 170 kg
Šel jsem trénink s crosfitovým maniakem :) Martinem Feiferlíkem. Potěšil mě kluk jeden. Udělal si osobáček na předním dřepu. Rovných 180 kg!
Vetsina lidi na trap baru zvedne min nez klasikou. Takze
o 20% lehci zo nebude...
to se mi nezdá. Jako je fakt, že třeba ten trap co máme my, je dost obří a prckové budou mít docela problémy s úchopem, ale tak zase si může pomoct trhačkama. Ale vše ostatní mluví jasně pro, zvedat na něm víc než na mrtvole. Úchop výš o cca 10 cm a ideální postavení ,,v ose". No zatím jsem to jen jednou zkusil, takže jsem napsal první můj osobní pocit.
Uvidíme jak to půjde ostatním od nás. Každopádně třeba Jirka Tkadlčík na něm zatáhl tuším 365 při raw mrtvole asi 335. Takže na to mým pocitu asi něco bude.
Zdarec, dnes mega trénink v super bandě. ,,Náš" mladej, startující za Oddíl silového trojboje Fitness Staňkov dnes druhý trénink dřepu Equip. 17 let, TH 100kg! Trochu jsme poladili techniku a dres samotnej a dnes předvedl dřep 260 kg a k tomu 250 kg tah!!! Další dravec 70 kilovej Jenda More, taktéž startující za Staňkov 220 kg dřep papírově! Soutěž příští týden.
Vetsina lidi na trap baru zvedne min nez klasikou. Takze
o 20% lehci zo nebude...
to se mi nezdá. Jako je fakt, že třeba ten trap co máme my, je dost obří a prckové budou mít docela problémy s úchopem, ale tak zase si může pomoct trhačkama. Ale vše ostatní mluví jasně pro, zvedat na něm víc než na mrtvole. Úchop výš o cca 10 cm a ideální postavení ,,v ose". No zatím jsem to jen jednou zkusil, takže jsem napsal první můj osobní pocit.
Uvidíme jak to půjde ostatním od nás. Každopádně třeba Jirka Tkadlčík na něm zatáhl tuším 365 při raw mrtvole asi 335. Takže na to mým pocitu asi něco bude.
Tak jsou různý trap bary a některý jsou vyšší, tzn. děláš spíš dotah, než tah. Osobně jsem zkoušel ten, který má úchop ve výši středu kotoučů a tam bylo jednoznačně těžší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru