Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Jo Hulkie, ale s těma vzpěračama jsi hodně ustřelil. Borci ve váhovkách na sobě toho tuku opravdu moc nemají. Tam jsou spíš ty bílý vrány, co ho mají.

úplně jsem ustřelil nejvíc... sorry, ale já za vzpěrače nepokládám číňany do 56 kg...
ti nejlepší z nejlepších jsou vždycky buřtíci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie sory ale meleš hovna ve kterých ses totálně zamotal.
Nejlepší jsou snad ti první z váhovek ne? Proto existují váhovky, není to kdo dostane nejvíc nad hlavu ze všech. Ale kvůli výškám, tak aby si mohli zasoutěžit všichni.

A i ve váhovkách -77kg, -85kg a -94kg nenajdeš moc tučných lidí, protože je prostě výhodnější to co nejvíce zaplnit čistou svalovinou, která vykonává kontrakce, když si limitován váhou. Nad 105kg je to jiná, tam už tě nelimituje váha, tak je vhodné to zaplnit i tukem, jelikož to nejsou pro tělo takový šupy, když je člověk co nejtěžší, a snaž se zvedá.
Mike Priest

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magione prestan tady pokracovat v nesmyslnych diskusich a radsi si zacni psat log
magion

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už brzy ve vašich kinech...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za log se taky přimlouvám ! A třeba zjistíme, že sensei ronnie fora cvičí jen na kladkách a bosu
madball

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
madball napsal:
Jo Hulkie, ale s těma vzpěračama jsi hodně ustřelil. Borci ve váhovkách na sobě toho tuku opravdu moc nemají. Tam jsou spíš ty bílý vrány, co ho mají.

úplně jsem ustřelil nejvíc... sorry, ale já za vzpěrače nepokládám číňany do 56 kg...
ti nejlepší z nejlepších jsou vždycky buřtíci

Opět kvalitní názor.
Jenže mylnej, na základě kterýho vyvozuješ mylný závěry. Vzpěrači jsou všichni. Ať už je to kategorie do 56kg nebo nad 105kg. Co si myslí Hulkie, už není tak podstatný.
Krom toho je celkem nesmysl si myslet, že bude někdo zvedat víc jen kvůli tomu, že je buřtík, jak píšeš. Už jen ze selskýho rozumu je tohle nesmysl a určitě borci z nižších váhovek zvednou víc než něktří "buřtíci" z váhovek vyšších.

Pro mě je tohle nesmyslnej názor asi jako, když někdo bude tvrdit, že ten buřtík není sportovec, protože někdo s takovou postavou prostě sportovec být nemůže.
Nebo naopak kulutiristcká forma není forma, protože borci při ní určitě nejsou schopní podat maximální výkony.
Pro mě jsou i ti buřtíci sportovci a kulturisti mají "formu".
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Hulkie

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paul Anderson, Louis Cyr, Rezazadeh, Kazmaier, Ed Coan, Vasiljev, a dalši...
ti nejsilnější - absolutně nejsilnější, ne nejsilnější v nějakém
přepočtu - byli a budou vždycky mackové. Proto jsou váhové
kategorie úlitba těm slabším, shazování do kategorie, taktizování...
Zajímá tě kolik váží sprinter, skokan do výšky, nebo koulař?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Proto jsou váhové kategorie úlitba těm slabším, shazování do kategorie, taktizování...
To není tak černobílé. Váhové kategorie umožňují také rozvoj sportovce v čase. Obzvláště v těch disciplínách, kde se zvedá hmotnost až s odtrénovanými a odzávoděnými roky. V těchto disciplínách nemůže být jedna kategorie bez rozdílu vah, protože by se nemohli umístit závodníci, kteří se sportem začínají, nebo nejsou ještě tak zkušení. A protože by se nemohli umístit, nezávodili by, a protože by nezávodili, nemohly by je u tréninku udržet výsledky ze závodů a ...
Samozřejmě, dá se na to dívat i tak, že je to úlitba slabším, to už je na každém, jaký postoj zaujme.
Shazování do kategorie a taktizování je až důsledek. Lidé mají vždy tendenci si něco zjednodušit a zlehčit. Stejně jako shazování do kategorie je běžné nabírání do kategorie a to by poté úplně zničilo část tvého argumentu (ano, jistě jsi to zahrnul do taktizování, protože řečník jsi dobrý a trénovaný :-)

Hulkie napsal:
Samozřejmě nezajímá. Většina sportů nemá váhové kategorie, ale to neznamená, že jde o sporty nějak méněcenné. Zrovna tady na tomto fóru je kydání hnoje na váhovky trochu sraní si do vlastního hnízda :-) Ono je to těžké. V kulturistice jsou váhovky a jak přibyli fyzici, už se to váhovkářům nelíbí. Až přibude kategorie fyzik teoretik, zase budou fyzici brojit.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Hulkie

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to samozřejmě chápu. Ale největší legendy těchto sportů prostě
- a tím se vracím na začátek, vypadali spíš jako wwwpower než
jako kulturisti s vysekaným břichem.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To ano, proti wwwpowerovi kdokoli, kdo žije spokojený život, nemůže nic mít :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
wondra

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to je to, proti němu nikdo nic nemá.Akorát se tady bavíme o tom že jeho forma tu (v tomto topicu) nikoho nenadchne a Hulkie to celé převrátil do absurdna.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Ale to je to, proti němu nikdo nic nemá.Akorát se tady bavíme o tom že jeho forma tu (v tomto topicu) nikoho nenadchne a Hulkie to celé převrátil do absurdna.

Já jsem to celé převrátil do absurdna tím, že jsem napsal, že jako strongmana ho postava (resp. tělesný tuk) moc nezajímá.
Pro příště bych mu doporučil, aby si dobře rozmyslel, kam dá svoji fotku.
Barthel

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Debata o ho*ně
madball

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Paul Anderson, Louis Cyr, Rezazadeh, Kazmaier, Ed Coan, Vasiljev, a dalši...
ti nejsilnější - absolutně nejsilnější, ne nejsilnější v nějakém
přepočtu - byli a budou vždycky mackové. Proto jsou váhové
kategorie úlitba těm slabším, shazování do kategorie, taktizování...

No, rozhodně nebudu o pomalejším sprinterovi říkat, že není sprinter. :)
Na druhou stranu, pokud zaběhne někdo 100m za 20s (je to vůbec možný? :) ), tak o tom určitě budu pochybovat.
Samozřejmě, že souhlasím s tím, že je nejsilnější ten, kdo zvedne nejvíc a nějaký přepočty, o kterých pořádně ani nevím, jak jsou zdůvodněný, a proč jsou počítaný tak, jak jsou, jdou mimo mě.
Na druhou stranu se mi na váhovkách líbí třeba to, že tam borci vypadají mnohem víc jako sportovci a mají lepší relativní sílu, čímž neříkám, že jsou silnější. A pokud to motivuje i ty méně silově obdařený, tak na tom nevidím nic špatnýho.

Stejně tak jde mimo mě, že všichni pod 105kg nejsou vzpěrači nebo to, že musí být všichni tlouštíci.

wwwpower má solidní sílu a určitě i mnohem víc svalů, než lidi, kteří ho tady kritizovali.

Barthel, chtěl jsi něco?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice už mám tuto fotku v logu, ale patří i sem a chci se zeptat: upřímně, zdá se vám to hodně zprasené, nebo v normě?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: