Objemový trénik/Rychlé spalování!PORAĎTE

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový trénik/Rychlé spalování!PORAĎTE  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemový trénik/Rychlé spalování!PORAĎTE
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dezmond

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 10:13 pm    Předmět: Objemový trénik/Rychlé spalování!PORAĎTE Odpovědět s citátem

Nazdar hurikáni,

je mi 20 let, měřím 178 cm a vážím cca 66 kg. Dříve jsem již cvičil a přibral jsem necelých 8 kilogramů ZA 6 MĚSÍCŮ, poté jsem nějakou dobu necvičil a váha mi spadla na tuto otřesnou hranici. (66kg) Nejvíce mě vadí že jsem ztratil tuto váhu již za 2,5 měsíce. Prosím Vás o rady jak nabrat objem zpátky, upravit jídelníček nebo i trénink.

Trénink:

Jedu podle objemového tréninku 5+2, (pondělí až pátek) víkedy volno. Cvičím již 4-5 měsíců a važím pořád stejně, váha se mi pohybuje okolo 66-67 kg.

Cvičím s velkými váhami po 6-8 opakovaních. Cviky převážně tlaky, málo kdy nějaký na rýsování.

Cvičím dvě maximálně tři partie za trenínik. doba cca 1h-1h:30m

např:
1.DAY KOZY+BICÁK
2.DAY NOHY+RAMENA
3.DAY BŘICHO+TRICEPS
4.DAY ZÁDA+TRAPÉZY
5.DAY BŘICHO+ZÁPĚSTÍ

Jídelníček:

Snídaně 8:30-09:00 : klasika ovesné vločky/jogurt/banán/michané vajíčka

Svačina 10:00: rýžové kolečka,banán/jablko/hnědé pečivo etc.

oběd první (menší) (11:40): krutí/hovězí/kuřecí maso nebo rybu přílohy těstoviny,rýže, bramrové noky občas brambory

oběd druhý 13:00:krutí/hovězí/kuřecí maso nebo rybu přílohy těstoviny,rýže, bramrové noky občas brambory

pozdní svačina 15:00 (po tréninku): tvaroh/cottage/hnědé pečivo/ovoce

večeře 20:00: krutí/hovězí/kuřecí maso nebo rybu přílohy těstoviny,rýže, bramrové noky občas brambory

večerní svačina 23:00: většinou dojídám zbytek z večeře, někdy bílý jogurt popřípadě tvaroh.

SUPLEMENTY:

Jak už jsem zmiňoval GAINER a CREATIN.

Mutant Mass Gainer 6800g

Universal CREATINE Powder 100% (takový ten černo žlutý)

Creatin přidám do gaineru a ještě přidám GLUKOPUR (hroznový cukr) a piju společně po tréninku zhruba 15 minut po. Takže mám jen jednu dávku denně, což mi přijde málo ale poradil mi to kamarád, který cvičí.

Děkuji za rady :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bolgi

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dalsi co ide objavovat koleso. Sorry ale ten trening je uplne na hovno. brucho+zapastie, to som fakt este nepocul. Nevymyslaj si nic sam, si zaciatocnik a nemas o tom paru. Zober si niektory z osvedcenych treningov napriklad tu na stranke (teraz je v mode napriklad FEST :) ) a chod podla neho. 3 treningy do tyzdna ti bohate stacia, ak chces rast, musis nechat telu cas aby rastlo.

Jedalnicek je uz o poznanie lepsi ako trening, kludne to skus takto a uvidis co bude. Na kreatin sa vyser, ten zacni davat, ked budes trosku vyssie ako dalsi impulz. A gainer pri 66kg tiez fakt nepotrebujes, to musis uzrat z normalnej stravy.

Neber to v zlom, ale fakt sa mi nechce vypisovat nejake omacky a radsej som to napisal na rovinu drzim palce
Endo

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréning fakt otrasný. Skús sa pozrieť po nejakom FB-3x/týždeň alebo napr. split 2+1 vršok-spodok.

Jedálniček čo sa týka zloženia tak povedzme že celkom ujde.
Ale! Príde mi, že to máš trochu chaoticky rozhádzané. Medzi prvými štyrmi jedlami máš dosť krátke časové rozostupy a naopak potom medzi svačinou po tréningu a večerou máš 5 hodín.
Neviem síce aké veľké porcie máš tých jedál, keďže gramáž neuvádzaš, ale to je v podstate teraz jedno. Proste keď chceš nabrať tak tie porcie tomu musia odpovedať.
Takže jednoducho by som ti odporúčal vyhodiť jeden z obedov a rozložiť lepšie tie 3 jedla. A posledné dva jedla trochu možno posunul časovo skôr (napr. 18.00 a 21.00).
A určite prehodnoť to potréningové jedlo. Ideálne by bolo vyhodiť ho, a miesto neho dať jeden z tých obedov.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový trénik/Rychlé spalování!PORAĎTE
Rychle na stránku:

Přejdi na: