|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Kdypak bude to vyzvedavani zbozi na pobocce v Brne ? Uz na to cekam snad rok od doby kdy jsem nekde pochytil, ze je to v planu.
Mam to pekne cestou z prace a hlavne 0 postovne i za malickosti. |
Tohle bohužel trvá dlouho, ale teď to nabralo konečně reálné obrysy, protože se mi podařilo najít a i domluvit (asi před týdnem) velmi, velmi schopného člověka, co se o mimopražské pobočky bude starat.
Jen aktuálně řešíme, kterým městem začneme, protože proti mnou plánovanému Brnu pro teď první (a zdaleka ne poslední) pobočku, mluví dost argumentů. Reálné rozhodnutí na zvolené město padne tak do dvou tří týdnů. Jinak ale tím "zdaleka ne poslední" to popisuji reálně, máme teď trochu megalomanské myšlenky v tomhle směru. A pokud se doopravdy stane, že Brno nebude první, bude rozhodně druhé (a to zase tak moc velké zpoždění znamenat už nebude).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Judson napsal: | Kdypak bude to vyzvedavani zbozi na pobocce v Brne ? Uz na to cekam snad rok od doby kdy jsem nekde pochytil, ze je to v planu.
Mam to pekne cestou z prace a hlavne 0 postovne i za malickosti. |
Tohle bohužel trvá dlouho, ale teď to nabralo konečně reálné obrysy, protože se mi podařilo najít a i domluvit (asi před týdnem) velmi, velmi schopného člověka, co se o mimopražské pobočky bude starat.
Jen aktuálně řešíme, kterým městem začneme, protože proti mnou plánovanému Brnu pro teď první (a zdaleka ne poslední) pobočku, mluví dost argumentů. Reálné rozhodnutí na zvolené město padne tak do dvou tří týdnů. Jinak ale tím "zdaleka ne poslední" to popisuji reálně, máme teď trochu megalomanské myšlenky v tomhle směru. A pokud se doopravdy stane, že Brno nebude první, bude rozhodně druhé (a to zase tak moc velké zpoždění znamenat už nebude). |
A tak jako když bude první Zlín, zlobit se nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Ronnie,
neplánuješ uvedení nějakých nových značek v eShopu? Hodně mě zaujala česká značka Smartlabs, její zavedení by mě potěšilo, protože u Vás nakupuji rád a tato značka u mě značně stoupla v oblibě :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
Jedna hodně fajn nová značka přibude teď v průběhu víkendu, i když taková cenově trochu výš, ale všem tady určitě známá. Nicméně Smartlabs mít nebudeme, není to z několika pohledu reálné.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
Bylo by fajn, kdyby existovala možnost filtrovat podle ceny, ale ne podle ceny jako takové, ale podle poměru cena/množství - třeba u tyčinek samozřejmě je to blbost, ale hlavně u proteinů, gainerů apod. mít prostě třeba seřazení podle ceny za gram přípravku. A do budoucna třeba, to už by ale byla opravdu vychytávka, třeba i podle ceny z g bílkovin apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
Tohle v shopu technicky funguje, ale já to vypnul, protože porovnáváš neporovnatelné. Šlo by to udělat pro všechny ryze CFM WPC koncentráty zvlášť, pro všechny ryze WPC koncentráty zvlášť, pro všechny ryze isoláty zvlášť, ale nemůžeš jakkoliv relevantně porovnávat "cenu za gram" u produktů, které mají klíčové složky jiné. Nebo jako můžeš, ale výsledek je nesmyslný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Tohle v shopu technicky funguje, ale já to vypnul, protože porovnáváš neporovnatelné. Šlo by to udělat pro všechny ryze CFM WPC koncentráty zvlášť, pro všechny ryze WPC koncentráty zvlášť, pro všechny ryze isoláty zvlášť, ale nemůžeš jakkoliv relevantně porovnávat "cenu za gram" u produktů, které mají klíčové složky jiné. Nebo jako můžeš, ale výsledek je nesmyslný. |
a u jinych vyrobku jako treba BCAA nebo aminokyselin?
ja bych to tam nechal, cenu za gram bilkovin, at uz u sachru nebo protejnu
je na inteligenci kazdeho, aby poznal, ze treba kaseinovy protejn vyjde levneji nez hydrolyzat
E: driv jsem bezne prepocitaval, jestli je vyhodnejsi 2300g 60% za 1200 nebo 1500g 90% za 1900 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Tohle v shopu technicky funguje, ale já to vypnul, protože porovnáváš neporovnatelné. Šlo by to udělat pro všechny ryze CFM WPC koncentráty zvlášť, pro všechny ryze WPC koncentráty zvlášť, pro všechny ryze isoláty zvlášť, ale nemůžeš jakkoliv relevantně porovnávat "cenu za gram" u produktů, které mají klíčové složky jiné. Nebo jako můžeš, ale výsledek je nesmyslný. |
Ahoj,
no popravdě si myslím, že to co říkáš je sice pravda ALE:
1. člověk který si tohle kupuje by přeci jen měl být schopný alespoň poznat a něco o těch proteinech vědět a vědět, že porovnávat třeba hydrolyzát se sojovým je blbost.
2. máš sice pravdu, že by tam pak byly jako první ty levnější druhy (sojový apod.), ale tento argument je naprosto nelogický z toho důvodu, že přece přesně tahkle už to je i pokud řadíš podle ceny normálně teď... taky ti napřed naskakují ty levné. Jen vlastně je to ještě horší v tom, že pokud by bylo řazení cena/váha, jednoduše seřadím podle cena/váha a potom sjíždim a dívám se kdy se objeví třeba první WPC a vím, že to je za nejlepší cenu. Ten systém co už tam je teď - řazení jen podle ceny absolutně, je vlastně totéž, jen je to ještě horší v tom, že taky mám na začátku ty levné a hledám první třeba WPC, jenže pořád ještě nemám jistotu, že o pár stránek dál je větší balení, které vyjde líp apod. Čili tohle co píšeš je sice pravda, ale to bys musel zrušit řazení podle ceny jako takové taky, protože to je v tomto ohledu na tom ještě hůř.
Peter: to řazení podle Kč/g bílkoviny apod. by sice bylo ideální ale je otázka, jestli maji v databázi tyhle informace k dispozici, pokud ne, musel by někdo manuálně tohle všechno do systému vložit, váha tam předpokládám je, takže by to neměl být problém řadit cena/váha (ale celková)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 10:51 am Předmět: |
|
|
Jsem slepej asi, ale kam můžu napsat/podívat kde mi vázne objednávka? Sobota objednáno,v pondělí email že se zpracovává a od té doby nic. A jelikož to je protejn co si objednala moje drahá žena tak jsem pod palbou otázek kdy už ho dostane:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 10:57 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Jsem slepej asi, ale kam můžu napsat/podívat kde mi vázne objednávka? Sobota objednáno,v pondělí email že se zpracovává a od té doby nic. A jelikož to je protejn co si objednala moje drahá žena tak jsem pod palbou otázek kdy už ho dostane:) |
Cinkni holkám do skladu na 800 203 209, určitě Ti to řeknou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Poman napsal: | | Jsem slepej asi, ale kam můžu napsat/podívat kde mi vázne objednávka? Sobota objednáno,v pondělí email že se zpracovává a od té doby nic. A jelikož to je protejn co si objednala moje drahá žena tak jsem pod palbou otázek kdy už ho dostane:) |
Cinkni holkám do skladu na 800 203 209, určitě Ti to řeknou... |
Diky. Nez jsem se k tomu dostal tak prisel email s tim je uz je balik na ceste:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 12:50 am Předmět: |
|
|
Odhlášení newsletteru z mailu by mělo být na jedno kliknutí, takhle je pro uživatele jednodušší kliknout na "nahlásit spam" a to může být problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 11:24 am Předmět: |
|
|
Já vím, taky mě to zlobí, mám to v pořadí, určitě změním.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
Já bych rozhodně ještě pozměnil rozdělení proteinů - máte tam sice podle procent, ale já bych tam ještě přidal kategorie: syrovátkové, vícesložkové, hydrolyzované atd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|