|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eraZ
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 6:41 pm Předmět: raňajky |
|
|
Zdravím,
potreboval by som poradiť s raňajkami, neviem čo také rozumné výživné a cenovo primerané by som tam zaradil... vločky nemôžem, akonáhle dám vločky dva alebo tri dni po sebe tak navštívim záchod aj 8krát v jednom dni  mlieko na raňajky, robí tak trochu dačo podobné len v menšom množstve, skúšal som to riešiť pečivom + nejaké kvalitné maslo + kvalitný syr, kde bielkoviny aj tuky plus nejaké sachre z pečiva takže celkom také výživné raňajky, ale momentálne ráno keď sa len na pečivo pozriem tak mi je na vracanie, skúšal som to posledné dva týždne dávať ovocím, po prebudení som si dal banán, jablko, pomaranč, mandarínku a tak o pol hodinu max hodinu protein s glutamínom a ďalej stravu už mám poriešenú cez deň... len neviem či takéto riešenie cez to ovocie je ideálne resp efektívne, ak máte nejaké nápady čo by som mohol zaradiť na raňajky bol by som vďačný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 6:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marek_kokso
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
moje tipy:
ryžové racio chlebíky + proteín,
praženica + cestoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
harley1
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
Ja si dávam 6 bielkov, jedno žĺtko. A dávam si tam ovsené vločky. Ale, keď ti to robí problémy, tak nejaký chleba k tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:04 pm Předmět: |
|
|
vajíčka som skúšal, vajíčka sú v pohode, len neviem ako to vyjde cenovo, pretože ak sa mi nepodarí teraz zohnať nejakú brigádu, tak do leta mám určitý finančný rozpočet, do ktorého sa potrebujem vopchať  každopádne na raňajky funguje môj žalúdok trochu zvláštne, hladný som ale nemôžem akosi toho veľa do seba dostať, skôr mi je z toho ťažko potom, aj v objemovke som to riešil tak, že som dal len nejaké ľahké raňajky dva, tri krajce chleba, viem,že to nie je ideálne vôbec skoro ale tak čo už, potom som dal proteín, potom nejaký cottage alebo nejakú bielkovinu a potom keď som už jedol obed ryžu a maso tak už žalúdok bol našťartovaný a dostal som do seba čokoľvek v množstve akomkoľvek ale ráno to akosi nejde, tak preto aj tak dajako nad tým uvažujem aby to bolo výživné a nejako mi to sadlo na žalúdok
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:05 pm Předmět: |
|
|
klidne nic, klidne ovoce + prot, nebo zkus nejake MRP _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|