|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 6:10 pm Předmět: Banka |
|
|
Zdar,
máte někdo zkušenosti s AirBank? Mám už několik let (studentské) konto u KB, ale snad za všechno platím nějaké poplatky, což mi už leze krkem a rád bych banku změnil.
Můžete mi případně doporučit jinou? Jednalo by se o běžný účet, placení (bezkontaktní) kartou, občas nějaké transakce přes internetové bankovnictví, občas výběr peněz z bankomatu.
Díky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 6:16 pm Předmět: |
|
|
Asi nepochodim, ale za me RB, Raifka.
Za aktivni vyuzivani mam vse zdarma, dale k tomu, za urcitych podminek, sporici ucet s urokem 1,5%.
Ovsem co presne znamena aktivni vyuzivani nevim )
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
Já jsem spokojenej s U konto u Unicredit Bank. Výběry zdarma, výborné bankovnictví, když tam chodí výplata, je to zdarma (teď inzerují 10 let zdarma, já když to zakládal, tak to neříkali), úrok tam není, ale to mi nevadí, spořím/investuju jinde. Jo a mají chytré bankomaty, do kterých se dá vkládat. To je super věc, když mám hotovost a chci ji mít na účtu, protože nemám rád hotovost. Je to rychlé a zadarmo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 6:22 pm Předmět: |
|
|
za mě jedině fio.. vše free... nikdy nebyl problém _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 10:01 pm Předmět: |
|
|
mám FIO - vše OK a KB - tam už to není tak OK...ale lepší se to.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
Airbank je v pohodě. Přešel jsem k nim před půl rokem a spokojenost. Vůbec žádné poplatky a internetové bankovnictví pěkně jednoduché a přehledné. Dokonce se i úročí peníze, které máš na běžném účtu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|