|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: so leden 31, 2015 1:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: so leden 31, 2015 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 31, 2015 1:48 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | AHOLA napsal: | Sorry, to bol bezpindikovy piatok A snad este nieco Petey prihodi... |
Nemas nejaky psychicky problem, ze furt meles o pindicich? |
Mozno mam (btw. ako casto o nich hovorim*a17* ), ale nerad by som bol, keby mi to diagnostikoval milovnik ludi, ktorych pohlavie je nutne urcovat na zaklade posudku lekarskeho konzilia Mne nevadi, ze sem davas najmaskulinnejsie kulturistky, ktorych hormonalny profil poraza ak polske kurence, ale nemusis sa brat tak vazne a urazat sa
Pozri, Petey tu hodil pekne fotky, aspon tu prvu so zilou na bicepse mu musis uznat.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 31, 2015 1:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 31, 2015 2:00 pm Předmět: |
|
|
Ahola: sem v poho, beru to s nadsazkou i humorem, ale nekdy sou ty vase reci hodne trapne (tvoje a Petera Ustinova).
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so leden 31, 2015 2:40 pm Předmět: |
|
|
žena, která užívá mužské hormony je jako muž, který si obléká ženské prádlo.
tak mně napadá, že muž, který užívá mužské hormony je vlastně naprosto v pořádku:)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 31, 2015 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | žena, která užívá mužské hormony je jako muž, který si obléká ženské prádlo.
tak mně napadá, že muž, který užívá mužské hormony je vlastně naprosto v pořádku:) |
Takze zena, ktera neuziva zadne hormony chodi naostro .
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 31, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
Nechcu byt zlej, ale tahle fotka mi prijde jak z hororu  , ten vyraz a ty tejpy s tim tetovanim.
Telicko ale pekny. Nohy skoda nevidno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so leden 31, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 31, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Ahola: sem v poho, beru to s nadsazkou i humorem, ale nekdy sou ty vase reci hodne trapne (tvoje a Petera Ustinova). |
Dik, ocenuju, ze sis na me vzpomel
co by jsi rikal tomu, kdybych "slecny" co se ti libi ukazal nejakemu cvokarovi a hodil jsem jeho fundovany nazor? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 31, 2015 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jnerez napsal: | | Ahola: sem v poho, beru to s nadsazkou i humorem, ale nekdy sou ty vase reci hodne trapne (tvoje a Petera Ustinova). |
Dik, ocenuju, ze sis na me vzpomel
co by jsi rikal tomu, kdybych "slecny" co se ti libi ukazal nejakemu cvokarovi a hodil jsem jeho fundovany nazor? |
Ty s tím máš velkej problém viď?
Jo jasně, zeptej se cvokaře co si myslí o chlapovi, kterýmu se líbí hubený, tlustý, malý, velký... a neapomeň se ho zeptat, co si myslí o tobě .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|