trochu jsem to zapisování ted flákal. Posledních 14 dní jsem byl donucenej se fakt brutálním způsobem urychleně doučit technickou němčinu, nebyl čas na kraviny. Ale dal jsem to, je ze mě GEPRÜFTER TURMDREHKRANFÜHRER a můžu řídit třeba tohle
Od teď zase vše do starých kolejí.
Dnešní trenál:
Trap bar
10 x 45 kg
10 x 85 kg
10 x 125 kg
3 x 195 kg
3 x 235 kg
3 x 265 kg
3 x 285 kg
1 x 305 kg
0 x 315 kg
5 x 265 kg
DolceGusto díky za upozornění. Trap má opravdu jen 43,5 kg. Ale!! :) Máme tam jedny na soustruhu vytočený uzávěry, který po dnešním převážení váží přesně 1,6 kg. Takže o 100 g převažujem Dnes první regulérní trénink na něm a musím říct, že 20 % navíc tam tedy asi fakt nebude. To zapojení svalů mi přijde mnohem podobnější dřepu na klasickýmu tahu, takže lehký váhy sice docela lítaj, ale na těžších se ozvou slabší nohy a strašně špatně se mi to rozjíždělo. No uvidíme, možná si zvyknu, každopádně pěkný zpestření oproti klasickýmu tréninku.
Dřep dynamika
3 x 60 kg
3 x 100 kg
3 x 3 x 140 kg
jak už jsem psal, nohy z trapu úplně na sračku. Odjel jsem jen to nejnutnější.
Takze ty si cele tie roky pendler medzi CR a DE? Tak to ano...
Irminsul - no to ani nahodou, na kulturistiku je ho skoda, aj ta jeho dobracka ruzova svejkovska tvar by sa prepadla a zvraskavela, to nie
EDIT: Jaj aha, som slepy..ten svalovec v ciernom co na videu ide benc s laktami do stran? No vyzera, ze vlohy by mal aj na bodybuilding....Lebo poslat Toma v plavkach na podium, to by bolo fakt ako Svejka na Belehrad
Takze ty si cele tie roky pendler medzi CR a DE? Tak to ano...
Irminsul - no to ani nahodou, na kulturistiku je ho skoda, aj ta jeho dobracka ruzova svejkovska tvar by sa prepadla a zvraskavela, to nie
Aloha
Nechápeš,nemluvím o Tomášovi,ten je tlustej
Mluvíl jsem o Lukášovi,tj mladík tady z fotky,jeho táta byl kdysi kulturista,soutěžil například vedle Pepy Adlta,ale to tu ješte ronnie nebylo a internet byl vytáčenej pevnou linkou (nebo ani nebyl?)
čus, tak zase totální chaos v práci. Čtvrteční trénink jsem musel vynechat. V úterý skoro 121 kg, od středy do pátka jen lítání a dnes jsem navážil 119,2 kg.
Dnes benč
5 x 6 x 80 kg
Úzký benč v multiprcu (dlaně 15 cm od sebe)
10 x 60 kg
8 x 100 kg
6 x 130 kg
10 x 100 kg
Dřep
2 x 10 x 60 kg
5 x 120 kg
1 x 160 kg
půl dres
1 x 210 kg
1 x 260 kg
dres
2 x 1 x 300 kg
První třístovka paralel, druhý hluboký. Poprvé v dresu od lonskýho října. Pro začátek jsem spokojenej. Jen na příště vezmu o číslo větší, 3 kila navíc jsou znát a jsem z toho pořezanej jak kráva a navíc mi odumírali nohy a na soutěži bych v něm stopro nevydržel.
Mrtvola klasikou
3 x 100 kg
3 x 150 kg
5 x 3 x 200 kg
Jinak nevím jestli jsem se zmínil. Mám v teamu dva talentovaný vietnamský kluky, oba junioři.. Jednomu jdou dřepy a tahy a druhýmu jdou benče. Dohromady by byli ideální trojbojař. No ale co chci zmínit je, že Phuc (to je ten dřepař + pozvedař) cvičí 7 měsíců. Předtím nikdy nic! Žádnej pohyb. Všechno si nastudoval, techniku okoukával z videí, na vánoce jsme se potkali poprvé a dal na mrtvolu 180 kg! Teď, měsíc a půl po už 205 kg! Nechápu jak to dělá! TH 75 kg! Zlepšuje se jak nikdo koho jsem zatím viděl. Teprve ted začnem trochu se silovkou, doteď jel čistě objemovej trénink.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru