|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: so leden 31, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
nechte seee  každému co jeho jest :)) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
strejda.
|
Zaslal: po únor 02, 2015 3:19 pm Předmět: |
|
|
ten ustinov ahola a ostatní kašpárci co sem choděj psát jsou fakt vtipný, choděj psát do tématu muscle woman, že tady jsou ženský se svalama?
Běž prosím psát na xxxl forum, že se ti nelíbej tlustý, fakt nechápu demenci těch lidí, co sem prostě musej napsat něco o nerezoj, že je nemocnej nebo podobný <>, tak si to myslim ok ale do muscle woman psát, že jsou ženský moc svalnatý?sme fakt v tatarsku
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po únor 02, 2015 3:41 pm Předmět: |
|
|
Mas pravdu strejdo, v podstate sme OT, nakolko sa topic nevola sexi muscle woman, iba muscle woman (aj ked by sa dalo polemizovat co je woman a co nie). V kazdom pripade vacsina postov je o tom, ze sexi musle woman je to, co napr. postuje Petey a tie kocandy og jnereza su uz cez ciaru. Ale samozrejme, je to subjektivne a kazdemu co jeho jest...
Aj ked mne zas pride divne, ze niekoho prekvapia prispevky o pindikoch ked sa sem da nieco...no povedzme ako tu dal hamm123 https://forum.ronnie.cz/muscle-women-t11723-15.html _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 02, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
To jako fakt xxxl fórum existuje? To musí bejt maso _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po únor 02, 2015 4:53 pm Předmět: |
|
|
Spis tuk nez maso _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: út únor 03, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
Hele fakt nevím, jeslti něco takovýho existuje, ale v dnešním světě asi určitě:D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st únor 04, 2015 4:14 pm Předmět: |
|
|
Moc kecáte a málo postujete fotky semka  .
Chlapi, já to chápu, že se vám ty brutálně svalnatý baby nelíbí, ale hodnocení mojí osoby ve smyslu, že sem nemocnej nebo že sem gay si nechte od cesty. Nejsem ani jedno z toho, jen se mi prostě líbí něco co vám ne. Je to taková úchylka, ale nějakou snad máme každý no ne? Jo jasně taky nechápu lidi co mají rádi sado maso, xxl baby, tlačenku, letní dovolenou u moře, drahý auta, cigarety, golf....no snad si rozumíme  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st únor 04, 2015 5:42 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Moc kecáte a málo postujete fotky semka .
Chlapi, já to chápu, že se vám ty brutálně svalnatý baby nelíbí, ale hodnocení mojí osoby ve smyslu, že sem nemocnej nebo že sem gay si nechte od cesty. Nejsem ani jedno z toho, jen se mi prostě líbí něco co vám ne. Je to taková úchylka, ale nějakou snad máme každý no ne? Jo jasně taky nechápu lidi co mají rádi sado maso, xxl baby, tlačenku, letní dovolenou u moře, drahý auta, cigarety, golf....no snad si rozumíme . |
Howg. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st únor 04, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
jnerez, jaktože tu ještě nemáš fotky paní Věrky z hlavní stránky? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st únor 04, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | jnerez, jaktože tu ještě nemáš fotky paní Věrky z hlavní stránky? | myslíš Věroš Mikulec ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 6:43 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | jnerez, jaktože tu ještě nemáš fotky paní Věrky z hlavní stránky? |
Verka se mi nelibi.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: ne únor 08, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
Co tahle?
:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne únor 08, 2015 2:57 pm Předmět: |
|
|
takto blby photoshop,to sa mohol aspon niekto posnazit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne únor 08, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
To je festovní  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|