Stahovanie kladky za hlavu:
5x8x60kg chrbat uz totalka
Tlaky s JC v sede:
5x6x25kg
Hodnotenie treningu: Ou jea. Dnes bolo energie a sily, ze by to stacilo pre dvoch mensich Mrtvola sakra dynamicka, z nejakeho nepochopitelneho dovodu to ide silovo hore Takze... jupi? Este 170kg bez opasku, nabuduce skusim aj 180.
Drepy sa dnes nekonali, fitko vyzeralo ako ked za sociku dostali v obchode banany, takze stojan bol obsadeny (a s nim vsetky stroje, kladky, behacie pasy, stolicky pri recepcii, sprchy a zrkadla, karimatky, rebriny, jednorucky, dvojrucky aj trojrucky). Z toho dovodu len legpress... Hanbim sa, ale co sa da robit Zvysok treningu vsakovake pritahy vseho druhu, takze chrbat jedna pumpa. Sirka chrbta taka, ze by sa na mne vyzurila skupinka megalomanskych grafitakov s celorocnou zasobou sprejov a inspiracie. Na zaver som este zlahka posmrdlal ramena - malo tam byt military, ale stanoviste bolo obsadene (aspon ze tam nikto necvicil biceps, to by som chytil amok a zacal prezuvat kotuce) a tak len tlaky v sede.
V satni v zrkadle som vyzeral uplne ze mega, skoda, ze moju formu nikdy ziadny fotak nezachyti tak krasne ako moje vlastne oci a posahanym mozgom ovplyvnene pokrivene vnimanie reality
Super trening, ale za smutny legpress davam len 4 z 5 bludistakov!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Hodnotenie treningu: Dnes konecne slnko, bezvetrie, takze som sa necitil ako v Sibirskom gulagu a aj ten trening hned lepsie odsypal
Military tazke ako krava, prisaham, ze po prvej serii s 80kg som sa citil na odpadnutie. Hviezdicky pred ocami, naval do hlavy, chvilku som sa pomotkal - to som nikdy nemal ani po najtazsich mrtvolach alebo drepoch. Cool a trendy. Ustal som to a predychal a potom uz ani naznak tazkosti Jooo, Wolverine!
Kazdopadne na tych tlakoch som sa vycerpal jak prase, takze ked som siel jednorucky v sede, bola to celkom dost tragedia Myslim, ze v kazdej serii bola nejaka rezerva, ale nebol nikto, kto by ma istil, tak som rozumne nehrotil. Superseria s upazovanim a myslim, ze tych 6kg bolo akurat, aby som to hore pekne podrzal a mohol to cvicit s peknou technikou (malicky k stropu). Bralo to fajnovo.
Zaradil som (ako minuly tyzden) tlaky za hlavou s malinkou vahou na dopumpovanie. Velmi sikovna vec, hore vybusne a dole pomaaaaly mega. Paci sa mi to a setri to ramena na rozdiel od podobnych tlakov v multipresse
Biceps triceps skoda pisat, to je furt len take smrdlanie a nebavi ma to, akurat som robil biceps na kladke poleziacky a to napumpovalo pracku uplne luxusne. Cize tiez budem davat castejsie.
A to je pre dnesok vsetko. Este prechadzka so psom v lese a vecer all you can eat v Auparku, kde im narobim take skody, ze skrachuju a zavru
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Benchpress so stopkou:
1x10x20kg
1x6x60kg
5x6x80kg + 1x6x60kg
Protismerne kladky s 3sekundovym podrzanim:
5x10x15kg mala vaha, ale podrzane v kontrakcii a pomala negativna faza
Legpress kazda noha zvlast:
5x8x120kg
Predkopavanie kazda noha zvlast:
4x10x50kg
1x10x40kg to uz neslo s vyssou vahou
Vypady s VC:
5x ... x40kg
Dynamicke vybusne drepy s VC:
5x10x40kg
Lytka na legpresse:
5x15x120kg
Zakopavanie v stoji:
5x12x30kg
Hodnotenie treningu: Ho-ly shit Neskutocne zverstvo. Drepy som siel tolko serii, ze som s nimi stihol superseriovat najprv bench a potom protismerne kladky Same tazke jednotky a dvojky, uplna paradicka Po drepoch nohy naliate mega a to som vedel, ze ma toho este caka hromada... Bench som daval fakt trojsekundove stopky a maximalne vybusne nahor. To iste aj protismerne kladky, vybusne, v kontrakcii podrzat a extremne pomaly negativnu fazu.
Legpress s predkopom je peklo, ale co sa da robit, stehna z toho citim vyborne, tak skoda to nerobit, ze? Posledna seria predkopov uz bola len so 40kg, nohy uz total v hajzli, ked som sa snazil postavit, klepali sa a tvarili sa, ze patria niekomu inemu. Tak som ich potrestal vypadmi v superserii s drepmi, ako minuly tyzden. Pocas vypadov som sa zazrel v zrkadle... Fakt "stastny" vyraz tvare Po tomto uz som mal stehna na kasu, tak este sup sup rychle zakopavanie a lytka a slo sa domov.
Uplna pecka a parada, velka spokojnost!
Zhyby:
1x10xCarabas
1x5xCarabas + 20kg
1x6xCarabas + 20kg to je na videu
1x6xCarabas + 20kg
2x5xCarabas + 20kg
1x10xCarabas
Incline tlaky v MP:
1x5x70kg
2x4x80kg
2x5x70kg
Pritahy v predklone s VC:
1x8x80kg
1x10x80kg pre kameru vsetko!
3x8x80kg
Kliky na bradlach:
1x8xCarabas + 10kg test, ci to pojde...slo...
1x6xCarabas + 20kg
1x6xCarabas + 20kg video
2x6xCarabas + 20kg
Scottovka s JC - kladivo:
5x10x10kg
Protismerne kladky:
5x10x25kg
Stahovanie kladky - jednorucny podhmat:
5x10x15kg
Hodnotenie treningu: Pre vsetkych vernych fanusikov, ale hlavne pre roztuzene fanynky som urobil par videi, z ktorych budu mat istotne vlhky kalhotky Ocakavam pojeb za techniku, pripadne za blbe ksichty, to uz necham na vas
Benche sli fajne, ale tie som netocil, pretoze je to desna nuda a co tiez tocit na jednom opakovani, pri ktorom mam cervenu hlavu a krutim sa na lavicke ako prd vo vytahu, ze... Tak som natocil aspon zhyby, pritahy a kliky na bradlach.
Apropos, kliky - tie som dlho nesiel kvoli tomu dofuckovanemu trapezu, ci krku, ci co to je. Ale medzicasom som si na tu bolest zvykol, stala sa mojou sucastou ako diera po vypadnutej plombe ci pasomnica, tak som skusil a milo ma prekvapilo, ze sila tam celkom bola. Techniku a hlbku mozte popozerat na videu
Pekny trening, relativne rychly, takze za mna spokojnost. No a slubene videjka:
Carabasi si celkovo zdatný, makáš riadne, o tom potom, ale o klikoch na bradlách s 20kg na opasku sa ozaj nedá hovoriť, ako o nejakej sile, to dá každý heh, no a k príťahom, to ťaháš striedavým úchopom, či som dobre videl?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ved sa tym tiez ani nijak zvlast nechvalim Len ma potesilo, ze po par mesiacoch, co som to necvicil to az tak neupadlo.
Jo, striedavy uchop davam, lepsie sa mi potom sustredi na techniku, lebo uchop je stabilny. Na kazdu seriu ruky menim.
Hehe nevedel ci sa mi to zda s tym uchopom, tak to je haluz riadna :))
Skus radsej ten podhmat navrhujem. Inak fajn vykony ty "roztuzena fanynka" :))) ja uz viac citam to co vyplodis ako treningove vahy heh
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Veru ten uchop je haluz, ale skusal som aj nadhmat aj podhmat a z nejakeho nevysvetlitelneho dovodu mi striedavy uchop proste sadol Ja som bol furt dajaky cudny, hlavne, ze to aspon chyta chrbat
já si ty dipy pustil dvakrát a ani jednou jsem se nekoukal na tebe
jinak shyby moc pěkný a dávat se ten koutouč takhle vysoko je dobrej nápad, to zkusim, hlavně u dipů se mi to občas pěkně rozhoupe
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Hodnotenie treningu: Ono podla zapisu to tak moc nevyzera... Ale dobry masaker V podstate po tej mrtvole bolo vymalovane
Drepy som nakoniec ani nesiel, od nedele tie nohy sice uz ako tak zregenerovali, ale predsa len - zajtra mam florbal a navyse v stojane sa furt ktosi motal a tak som ich vypustil. V nedelu sa chystame do tej biednej crossfit areny, tak musim byt oddychnuty, aby som tam vsetkych "butterfly" zhybarov a "thrusterov" a "silovych premiestnovacov s 30kg"potesil poriadnymi drepmi
Tak kedze som videl, ze z drepov nic, tak som trooosku natiahol mrtvolku aspon Cize zopar dvojak so stredne tazkou vahou (pre mna stredne tazka, taky Clovek by s takou cinkou robil biceps curls a ani by sa nezapotil a to je v diete! Zlata za par tyzdnov s tym bude sekat celne drepy pri jej tempe). Tak ako tak, po mrtvole som bol solidne rozmontovany a tak zvysok treningu bol taky skor na dopumpovanie. Nie preto, ze to tak bolo naplanovane. Ale pretoze som uz hovno vladal
No, zo zapisu je to hadam dalej jasne, co by som sa k tomu este zbytocne rozpisoval. Dole su fotky, dal som ich do ciernobielej, aby to bolo akoze mega umelecke a hlboke a sonda do mojej duse aby som schoval vsetky negativa, ako jazvy, vytetovane mena mileniek a pamiatky na srapnely z Vietnamu
Forma par excelance, chlapi, mozte mlcky zavidiet, damy, som na PM, keby ste nevydrzali ten tlak a napatie, sposobene mojou postavou greckeho poloboha.
Pozujem stale ako hrbac od Matky bozej po autonehode a naslednom poziari, takze jedna fotka bola snaha o siroky chrbat a jedna akoze o hustotu Som si isty, ze mi to skoooro vyslo.
Dufam, ze to nie je preklep a nemyslel si nacisticke poznamky
Forma naprd, ale aspon to zdravie zatial drzi, aspon fyzicke teda.
Vahovka: rano osprchovany, nahaty s ostrihanymi nechtami na prednych aj zadnych labkach a po WC je nieco malo cez 86kg. Moc sa to nehybe, asi mam dute kosti alebo hlavu, tak som lahky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru