|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
To je. :) Ale slušelo by mu nemít vpředu vůbec žádnou SZP, ta se tam fakt nehodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xnewstedx

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | Deadlift moze to byt real. Zena pracuje v EA games support a tiez narazila polrocne nevybavene maily. Najlepsie je asi zavolat | No ale z roku 2010?:o)) Už tu navigaci nemám, tj. ta mapa je mi na nic:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
Celé odpoledne focení v ordinaci učebních materiálů...doufám že něco z tý hromady věcí bude použitelných:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 03, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: út únor 03, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
Co si predstavujes pod pojmem normalni sport?To by me opravdu zajimalo  ,popripade v cem je fotbal nenormalni
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 5:43 am Předmět: |
|
|
Potěšilo mě, že nejlepší kulturista v ČR, kterému je 30 a nemusí pracovat, už nebude, tak jako posledních 10 let, žít ve strachu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 7:55 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Potěšilo mě, že nejlepší kulturista v ČR, kterému je 30 a nemusí pracovat, už nebude, tak jako posledních 10 let, žít ve strachu. |
Ty zase mluvis v ironickych hadankach . Kdyz obcas Petre ctu tvoje prispevky, tak musim sakra premyslet.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 8:09 am Předmět: |
|
|
koupil jsem si doménu... měl jsem ji rok.. a teď jsem ji prodal za 45 tisic _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 9:56 am Předmět: |
|
|
Jakou jsi mel navstevnost a ceho se tykala?:) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 9:58 am Předmět: |
|
|
Nekoupil si jakou url, jako treba www.president.cz a ted to od tebe Zeman odkoupil za prasulky ?
Neco v tomto principu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 10:43 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | koupil jsem si doménu... měl jsem ji rok.. a teď jsem ji prodal za 45 tisic |
vlastníme doménu, tak si nás rozklikni svazceskychbohemu
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Jakou jsi mel navstevnost a ceho se tykala?:) |
bohužel zatím nesmím sdělit :) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 07, 2015 2:25 am Předmět: |
|
|
Prvni nakup:
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so únor 07, 2015 7:11 am Předmět: |
|
|
 omnomnom!!! _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|