DrLift: uz jsem trosku odpovedel u Godlika. Tim ze koukal na Greena se ucil tahat i sumem. Technicky mu to jde perfektne, ale zatim zveda stejne jako na klasiku. Uvidime casem.
Tim spis bych u toho suma zustal. Casem mu vic zesilej upony co pri sumu zabiraji, chce o trochu casu.
Taky verim tomu, ze u suma ma vetsi potencial. Rad to strida. Myslim, ze casem u nej opravdu zakotvi.
Navic mi prijde, ze do dresu je sumo vyhodnejsi nez klasika ;)
DrLift: uz jsem trosku odpovedel u Godlika. Tim ze koukal na Greena se ucil tahat i sumem. Technicky mu to jde perfektne, ale zatim zveda stejne jako na klasiku. Uvidime casem.
Tim spis bych u toho suma zustal. Casem mu vic zesilej upony co pri sumu zabiraji, chce o trochu casu.
Taky verim tomu, ze u suma ma vetsi potencial. Rad to strida. Myslim, ze casem u nej opravdu zakotvi.
Navic mi prijde, ze do dresu je sumo vyhodnejsi nez klasika ;)
Tak to každopádně. O dresech zatím ale nepřemýšlí a jsem i rád. Trénuje chvilinku, ideálně bych ho nechal 2-3 roky závodit raw.
Já jsem názoru, že pokud má být z někoho dobrý eqipář tak hned od úplného začátku. Tak si člověk zafixuje hned správné návyky atd. Přeučovat pak zažitý techniky je těžký a u dost lidí to ani nejde.
Ted mám dva nový kluky, jeden nikdy nesportoval a po 5 tréninkách z toho 4 v dresu mi dřepnul 195kg, bude nový Homolojd.
_________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
Patriku v tomhle s tebou nikdy nebudu souhlasit. Teda takhle. To co pises urcite bude pravda, ale z myho pohledu ma bejt trojbojar silnej nejen ve vybaveni,ale hlavne i raw. Ve vybave raw silu nenadrtis. Kluky vedu k tomu, aby byli silni raw a dresy maji jako takovy doplnek. Nikdy z toho nebudeme tezit to co ty, to opravdu klobouk dolu, ale nechci byt silak jen tim: pockejte ja si oblecu tohle a tamto a pak budete cumet. Snad mi rozumis, rozhodne to neni zadne rypani.
Board benč 18 cm
3 x 120 kg
3 x 130 kg
3 x 140 kg
3 x 150 kg
3 x 160 kg
Soutěž za 8 týdnů a já se crcám na benči s kilem. Vymyslel jsem tedy, jak se dostat do vah a doufám, že se při tom znovu nezraním. Dnes jsem začal na vysokém boardu, příští týden zkusím na 15 cm, pak třeba na 13... Prostě cílem bude do soutěže nějakým způsobem sundavat boardy, navyšovat váhu a přejít do dresu. Vůbec nevím jak se mi to má povést, ale nějak to udělat musím. Pokud chci reálně bojovat o 900 v totalu, potřebuju na benči aspon 230 kg. Zasraný rameno!!!
Úzký benč s EZ osou na zemi
3 x 6 x 90 kg
20 x 50 kg
tahy sumo
10 x 60 kg
5 x 120 kg
3 x 170 kg
1 x 210 kg
dres
1 x 250 kg
1 x 290 kg
0 x 310 kg
dres je mi malej... prdele... horší jak raw... kurví mi to techniku, nemůžu se v tom nadechnout, všechno na kokot. Navíc i tak, den totálně na prd. Měl jsem jít ještě lehký dřepy, ale vybod jsem se na to. Dřepy dám zítra.
Já jsem názoru, že pokud má být z někoho dobrý eqipář tak hned od úplného začátku. Tak si člověk zafixuje hned správné návyky atd. Přeučovat pak zažitý techniky je těžký a u dost lidí to ani nejde.
Ted mám dva nový kluky, jeden nikdy nesportoval a po 5 tréninkách z toho 4 v dresu mi dřepnul 195kg, bude nový Homolojd.
S tou vasi technikou drepu mozna jo. Bez urazky, je to takovej drep nedrep, to se raw neda. Takze souhlas jak s tebou tak s Tomem
Nechal jsem si natočit poslední sérii, protože podvědomě utíkám pořád pravým ramenem někam pryč a do teď jsem prý měl při tlaku činky pravou ruku o cca 5-10 cm výš. Je to pro mě docela problém uhlídat činku v rovině. Zatím se mi daří udržovat tempo +10 kg týdně. Uvidíme příští týden co bude rameno říkat na 120. Každopádně tak jako tak času moc není. 7 týdnů do soutěže.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru