|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út únor 17, 2015 6:02 pm Předmět: Kruhy pod ocima... |
|
|
Ahoj,
Vedel by někdo jak se efektivne zbavit kruhu pod očima?Spousta lidi říká ze je to spatnym/nezdravym jídlem a malo spanku,oboji mam bych řekl v poradku,co jsem zacal cvicit tak vedu fitness Life sevsim vsudy :) tzn.kvalitni strava s dostatkem ovoce a zeleniny a dostatek regenerace (přes tyden spim v prumeru 7-8hód a o vikendu ještě vice) a kruhy pod očima porad nemizi...
Třeba ma někdo podobny problemek _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út únor 17, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
Myslis fialove fleky nabo spis pytle (vacky) pod ocima?
Jak dlouho to mas? Co ledviny , jatra, stitna zlaza? Pitny rezim mas v poradku? Dost casto to byva i geneticke a nebo i nedostatek zeleza ci jineho mineralu nebo vitaminu, nadbytek soli, sladidel... Pricin muze byt mraky...
S timhle se potykam uz hodne let, driv jsem to asi vnimal hodne intenzive mel jsem z toho trochu komplex, pak se to bud zlepsilo nebo jsem se na to uz tolik nesoustredil a prijde mi, ze je to o dost lepsi, obcas ale, hlavne kdyz jsem hodne unavenej, jsem tak trochu jak zombie. Dost vyrazne jsem to mival v minulosti, kdyz jsem byl v kure, obzvlaste po nekterych latkach, coz byva u kulturistu casto k videni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út únor 17, 2015 6:59 pm Předmět: |
|
|
No mam spise ty fialove fleky jak rikas,co pamatuju tak to mam cca uz tak 6let,jak natom jsou ledviny a jatra opravdu nevim,ale nejake vysetreni bych klidne podstoupil.pitny rezim v pohode 3-5 litru denne.Nesolim v podstate vubec a zadne sladidla take nepridavam.Mozna nedostatek nejakeho vitaminu jak pises to me take napadlo.A platky okurky taky nepomahaji _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 17, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
platky okurky, sacky s cernym cajem, vychlazene lzice a podobne to jsou rady celkem k nicemu a navic je to spise na ty pytle , protoze to zmirni otok. Pokud to mas uz tolik let, tak to zrejme zadny akutni zavazny problem nebude, dost mozna ze je to geneticke (ma to nekdo u vas v rodine? ) a nebo a tim si ted nejsem uplne jisty, nedostatek zeleza by tohle mohl zpusobovat (mam pocit, ze jsem to kdysi cetl). Taky mne jeste napada stitna zlaza. Nemusi to byt nic vazneho, ale mozna, ze tam ty roky nejaky problem je, aniz bys to zpozoroval. Pro jistotu si muzes nechat udelat krevni testy.
A nebo ses na to treba jen moc zamerenej a diky tomu to mnimas mnohem horsi nez to ve skutecnosti je. To tak casto byva... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út únor 17, 2015 7:21 pm Předmět: |
|
|
No precetl jsem par clanku o tomto problemu a je tam pomerne dost zminovany ten nedostatek zeleza a nebo problem s ledvinama.
No v rodine,tezko rict,vsici tu vstavaji většinou do fabriky na pul 5 tak bych řekl ze to mají spise z nedostatku spanku a ne tak vyrazne jako ja.
Myslim ze když si dojdu na ty krevni testy nic nezkazim,jen me zajímalo zda tu ma/mel někdo taky podobny problém a podarilo se mu to vyresit vlastní cestou.
Edit: zamereny na to nejsem,nejak vyrazne to neresim,spis mi jde aby to nebylo třeba něco stema ledvinama nebo tak a jak si řekl když je clovek unaveny apod..tak fakt jak zombie _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út únor 17, 2015 7:26 pm Předmět: |
|
|
ja to mam odjakziva a nikdy jsem to nejak neresil  myslel jsem ze nekteri lidi to tak proste maji, mam tam polokruh, jakoby tam byly videt zily _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
Je fakt, že jsem to taky trochu míval, a nedostatkem železa trpím, no zkus si nechat udělat ty krevní testy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:31 pm Předmět: |
|
|
Někdo má prostě tenčí pokožku pod očima a tak má kruhy.. to mám taky od malička a nijak se mi to nepovedlo nikdy vyřešit.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:31 pm Předmět: |
|
|
ja mam tmave kruhy pod ocami kvoli peceni, konkretne gilbertovej chorobe (hyperbilirubinemia). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Valal
|
Zaslal: út březen 03, 2015 7:33 am Předmět: |
|
|
Pomáhájí mi na to sáčky od černého čaje. Udělám ráno čaj, sáček dám na chvíli do lednice a pak přiložím na oči tak na 3 min. U mě funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Buchy
|
Zaslal: po březen 16, 2015 5:19 pm Předmět: |
|
|
Mě známá, kosmetička, říkala, že prý to zmizne samo, když se ta kůže s věkem "zhrubší" ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Valal
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:57 am Předmět: |
|
|
někdo to tak prostě má. Kamarádka cvičí 4 do týdne a kruhy pod očima prostě má. Pomáhájí jí na to obklady ze sáčků ze zeleného čaje
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Valal napsal: | | někdo to tak prostě má. Kamarádka cvičí 4 do týdne a kruhy pod očima prostě má. Pomáhájí jí na to obklady ze sáčků ze zeleného čaje |
Takzvaný "teabagging"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 4:30 pm Předmět: |
|
|
Ty kruhy muzou mit 10ky ruznych duvodu, sacky s zelenym nebo cernym cajem nekdy pomoct mohou, jindy nepomuzou vubec. Jak rikam, zelezi na tom, co je pricinou onech kruhu nebo pytlu pod ocima _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|