"low carb, high protein + fat"

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - "low carb, high protein + fat"  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> "low carb, high protein + fat"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen muj mensi postreh, za tech par mesicu co jsem se takhle stravoval
+ vaha mi neklesla, naopak sla nahoru, pomalicku ale sla
+ tuk sel dolu, ikdyz jsem ho moc nemel, i pojidle s nacpanym brichem sly videt kostky
+ zjistel jsem ze zdaleka nepotrebuju tolik sacharidu na nabirani
+ na treninku sem nebyl unavenej, i bez sacharidu pred nim

- zdalo se mi ze jsem celej jakejsi mastnej
- jidlo je drazsi
- postupne me to prestalo bavit se takhle stravovat

vzal jsem si z toho hlavne to se sachrama, tedka mam cca o 100g min nez predtim, ale stejne to jde nahoru, protoze jsem pritlacil na tuku
kdybych nekdy naaahodou sel do diety, urcite zkusim tukovku, asi ne primo CKD, ale stahnu sachry a navalim tuky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Big Muscle

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2015 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom drobnost:
2 roky zpátky moje strava byla založená na cca 500-600 g sacharidů, tuky max do 80-100 g, většina potravin nízkotučná. Byl jsem 2x po sobě na odběrech krve a měl jsem zvýšený cholesterol.

Teď se už cca rok stravuji max 300-400 g sacharidů, tuky 180-200 g, často mám míchaný vajíčka se slaninou apod. Minulý týden jsem byl na odběrech a cholesterol v pořádku
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se zeptat na low carb high fat systém stravování. V poslední době jsem měl problémy s pro mě vyšším příjmem sacharidů a chtěl bych zkusit se stravovat takhle. Celé vlákno jsem si přečetl, ale stejně bych se chtěl zeptat na pár věcí. Je možnost zjistit, nebo spíš poradit kolik optimálně do sebe cpát T,S a B? Vážím 81 kg, měřím 184 cm a chtěl bych tak nějak "udržovat". Už nemám v plánu vše něco vážit, jíst každé dvě hodiny, prostě nechci být otrokem jídla a trávit hodiny v kuchyni. Mám v plánu jíst tak 4-5x denně + PTN. Může někdo uveřejnit vzorový jídelníček nebo mi alespoň pomoct sestavit základní kostru? Jaké tuky mohu/nemohu apod? Předem díky.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Chtěl jsem se zeptat na low carb high fat systém stravování. V poslední době jsem měl problémy s pro mě vyšším příjmem sacharidů a chtěl bych zkusit se stravovat takhle. Celé vlákno jsem si přečetl, ale stejně bych se chtěl zeptat na pár věcí. Je možnost zjistit, nebo spíš poradit kolik optimálně do sebe cpát T,S a B? Vážím 81 kg, měřím 184 cm a chtěl bych tak nějak "udržovat". Už nemám v plánu vše něco vážit, jíst každé dvě hodiny, prostě nechci být otrokem jídla a trávit hodiny v kuchyni. Mám v plánu jíst tak 4-5x denně + PTN. Může někdo uveřejnit vzorový jídelníček nebo mi alespoň pomoct sestavit základní kostru? Jaké tuky mohu/nemohu apod? Předem díky.

Optimální je podle mě se stravovat podle pocitu. Když budu brát, že 8 hodin spíš, máš 16 hodin vzhůru. 4x5 denně jíst znamená jíst každé přibližně 4 hodiny. Jaké tuky bys neměl, je asi jasné, vyhnout se průmyslově zpracovaným potravinám. Když to řeknu jednoduše - nežrat sra-ky :) Za takové ty zdravé tuky je to třeba avokádo, ořechy, semínka, oleje, ryby, sýry...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Jenom drobnost:
2 roky zpátky moje strava byla založená na cca 500-600 g sacharidů, tuky max do 80-100 g, většina potravin nízkotučná. Byl jsem 2x po sobě na odběrech krve a měl jsem zvýšený cholesterol.

Teď se už cca rok stravuji max 300-400 g sacharidů, tuky 180-200 g, často mám míchaný vajíčka se slaninou apod. Minulý týden jsem byl na odběrech a cholesterol v pořádku

Tak pochopitelně, inzulin je totiž aterogenní, takže když jdeš přes své optimum, které stačí k doplnění glykogenových zásob, tak se to odrazí často na hladině cholesterolu.
Anny

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam 176 a cca 79-80kg, body fat cca 15%. Jde mi o shozeni tuku na min 10% a nabrani svalovy hmoty. Kdybych drzel dlouho dobe nizko sachry , rekneme 2-3 mesice 150-200, nezvykne si na to telo brzo a neprestane hubnout? Hybat nejak s bilkovinama/tukama? Bojim se, ze je prepalim a zacne se mi to ukladat do tuku. Mozna resim blbosti, ale i po roce v tom furt tapu. Diky kdyztak za odpoved
evan

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anny napsal:
Mam 176 a cca 79-80kg, body fat cca 15%. Jde mi o shozeni tuku na min 10% a nabrani svalovy hmoty. Kdybych drzel dlouho dobe nizko sachry , rekneme 2-3 mesice 150-200, nezvykne si na to telo brzo a neprestane hubnout? Hybat nejak s bilkovinama/tukama? Bojim se, ze je prepalim a zacne se mi to ukladat do tuku. Mozna resim blbosti, ale i po roce v tom furt tapu. Diky kdyztak za odpoved

Musíš si sám vyzkoušet na sobě jak ti to půjde... Každopádně pro shození tuku s co nejmenším trápením, bez pocitu hladu atd... je přidání tuku a ubrání sacharidů super. Jen si to prostě musíš zkusit kolik čeho a kdy. Je strašně moc možností a každej resp. každé tělo je unikát a reaguje jinak. Záleží hodně jak vypadá tvůj jídelníček teď a od toho se dá odrazit nějak.
Můžeš jít od nesacharidových snídaní, sacharidy pouze v času tréninku, sacharidy pouze dopoledne nebo naopak odpoledne.... je toho strašně moc jak to nakombinovat, ale akorát moc bych se nepouštěl do kombinace sacharidy + tuk, nebo alespoň ne v moc velkém množství.
Anny

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

evan napsal:
Anny napsal:

Musíš si sám vyzkoušet na sobě jak ti to půjde... Každopádně pro shození tuku s co nejmenším trápením, bez pocitu hladu atd... je přidání tuku a ubrání sacharidů super. Jen si to prostě musíš zkusit kolik čeho a kdy. Je strašně moc možností a každej resp. každé tělo je unikát a reaguje jinak. Záleží hodně jak vypadá tvůj jídelníček teď a od toho se dá odrazit nějak.
Můžeš jít od nesacharidových snídaní, sacharidy pouze v času tréninku, sacharidy pouze dopoledne nebo naopak odpoledne.... je toho strašně moc jak to nakombinovat, ale akorát moc bych se nepouštěl do kombinace sacharidy + tuk, nebo alespoň ne v moc velkém množství.

Pravda, no. Sacharidy se snazim davat hlavne v potreninkovym jidle a ten maly zbytek behem dne. Akorat ty tuky je obcas tezky do sebe narvat mi prijde.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - "low carb, high protein + fat" Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: