|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 11:34 am Předmět: |
|
|
Od příštího týdne americký týden v Lidlu :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Od příštího týdne americký týden v Lidlu :) |
Budou mít něco exkluzivního, co stojí za koupi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Johny.Fox napsal: | | Od příštího týdne americký týden v Lidlu :) |
Budou mít něco exkluzivního, co stojí za koupi? |
Asi jen to máslo, to je fakt dobrý, podle mě ho už převyšuje jen to od Marks n´ Spencera. Jinak možná beef steak a pistácie. Dále už jen samé "prasárny", jako třeba zmrzlina s příchutí donutů... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt únor 19, 2015 1:36 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem měl rád to z Lídlu, ale dneska už si většinou dělám sám, stačí na 5 minut do mixeru a mám 100% arašídy, max. přidám trochu oleje a medu. A 500g arašídů se dá v akci sehnat za cenu kolem 30 korun.
No a když se mi tuplem nechce, tak to z Kauflandu za 29.90 s 90% taky neni k zahození.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
báječný český cottage 200g od madety v Bille za 16,90. NEKUPTO!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: so březen 14, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
Akce v peny 10ks M vajec za 19'90kc ale pozor jen na penny kartu tato cena,jinak nejakych 34'90kc
ve sleve i light platkovy syr,kureci prsni a veprova dusena sunka za nejakych tusim 15'90kc _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
https://www.rohlik.cz/k/4afdb6a73a
dnes jsem objednala poprvé, mají tam banány za 1kč/ks tak jsem neodolala :) sice jen pro Prahu, ale rozvoz az ke dverim do 90 minut, coz je super. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po duben 06, 2015 4:39 am Předmět: |
|
|
Bez toho referenčního odkazu by to nešlo viď...
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po duben 06, 2015 4:09 pm Předmět: |
|
|
bez neho nedostanes 100kc na prvni nakup :) tak bud rad. koukam ze banany za korunu uz nejsou, ale v akci maj ted kureci prsa za 92kc/kg coz taky neni spatny :) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út duben 14, 2015 5:31 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestli v kazdem Lidlu,ale ja vtom Liberckem dnes chytl zlevnene 100% mlete hovezi maso (500g) za 49kc,hned nakoupeno 6kg :)
A v penny akce na nizkotucny tvaroch za 9´90kc hned koupeno 40x :)
_________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: út duben 14, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | Nevim jestli v kazdem Lidlu,ale ja vtom Liberckem dnes chytl zlevnene 100% mlete hovezi maso (500g) za 49kc,hned nakoupeno 6kg :)
A v penny akce na nizkotucny tvaroch za 9´90kc hned koupeno 40x :)
|
A je to opravdu mleté maso? A nebo produkt z mletého masa,pozor na to
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 14, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
Tohle mletý je dobrý, mám ho radši než z globusu :) .... Akorát dřív tam psali max 5 procent a teď tam bylo už tuším 20 .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|