Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 318, 319, 320 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2015 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Hulkie napsal:

Tys mně ale vůbec nepochopil. Pro nejvyšší sílu je potřeba mít co nejsilnější kostru, na kterou se dá upnout co nejvíc svalů. Nenadarmo se říká, že pokud má člověk zápěstí pod 20 cm, těžko může očekávat biceps přes 50 cm. A takovou kostrou obvykle disponují endomorfové... A ano, endomorf se může zvýšenou disciplínou udržovat hubený, ale bude ho to stát podobné úsilí jako hubeného být pořád tlustý...

Nemyslim si, ze je to uplne tak jak pises. Hodne dela upnuti svalu. Staci o kousek posunute/vyhodnejsi uchyceni a jsi schopny zvedat vic nez nekdo vyrazne osvalenejsi.

Samozřejmě jsem nechtěl říct, že kdo má nejvíc svalů, ten nejvíc zvedne... Navíc je tam tolik odlišností, na mrtvý tah jsou lepší vysocí s dlouhýma rukama, na benč zase soudci s krátkýma...
Co je ale spojuje, že určitě nemají obvod zápěstí 18 cm jako já...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SIA

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
drlift_ napsal:
Hulkie napsal:

Tys mně ale vůbec nepochopil. Pro nejvyšší sílu je potřeba mít co nejsilnější kostru, na kterou se dá upnout co nejvíc svalů. Nenadarmo se říká, že pokud má člověk zápěstí pod 20 cm, těžko může očekávat biceps přes 50 cm. A takovou kostrou obvykle disponují endomorfové... A ano, endomorf se může zvýšenou disciplínou udržovat hubený, ale bude ho to stát podobné úsilí jako hubeného být pořád tlustý...

Nemyslim si, ze je to uplne tak jak pises. Hodne dela upnuti svalu. Staci o kousek posunute/vyhodnejsi uchyceni a jsi schopny zvedat vic nez nekdo vyrazne osvalenejsi.

Samozřejmě jsem nechtěl říct, že kdo má nejvíc svalů, ten nejvíc zvedne... Navíc je tam tolik odlišností, na mrtvý tah jsou lepší vysocí s dlouhýma rukama, na benč zase soudci s krátkýma...
Co je ale spojuje, že určitě nemají obvod zápěstí 18 cm jako já...

18cm... dobrý páratka, páč já mám taky 18cm, tak vím, jak to vypadá :D. Jsem myslel, že to snad nikdo kromě mě nemá, tak díky :D
m1ro

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SIA: bud v pohode, treba ja mam 17cm :D Pres biceps skoro 44, takze uz to tak nebije do oci, jako kdysi :D
Judson

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, zajimava teorie, nevim kde se to meri, ale nameril jsem 20 -21cm , nepripada me to moc.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Hm, zajimava teorie, nevim kde se to meri, ale nameril jsem 20 -21cm , nepripada me to moc.

aj mna tato teoria celkom potesila, kedze som v spravnom obvodovom pasme... aj ked teda po bicepse 50cm v ziadnom pripade netuzim
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Hulkie napsal:

Nemyslim si, ze je to uplne tak jak pises. Hodne dela upnuti svalu. Staci o kousek posunute/vyhodnejsi uchyceni a jsi schopny zvedat vic nez nekdo vyrazne osvalenejsi .

jj toto je pravda

ale ak zoberes dvoch ludi co maju rovnaky trening, rovnake upnutie svalov, ale jeden ma o 10kg viac svalov ako druhy, tak vysledok bude jasny :)
Barthel

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dieta jde od ledna hodně zlehka, ale nemam soutěžní ambice tak není kam spěchat původní váha 89kg. Aktuální 82,9kg (178cm). Nevím kam se až z váhou dostat, ale je tam ještě dost tuku
Předek je takovej dost podobnej. Záda, boky a nohy jdou celkem dolu, ale to břicho bude boj.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy - změna po roce - půl roku posilování.

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Progres tam je. Těžký je ale život ektomorfa. Ať se daří.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Progres tam je. Těžký je ale život ektomorfa. Ať se daří.

Co se dá dělat Ono to nahoru tak nějak půjde - pořád ty nohy beru s rezervou, protože přeci jenom je ještě tak nehrotím, jelikož mi to zdravotní hledisko ani nedovolí. Za půl roku jsem docela spokojenej
Mára1987

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barthel: špatná zpráva břicho půjde dolů až jako poslední, ale určitě vytrvej, kostky se objeví, ale musíš to zdietit ;-)
Barthel

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára1987 napsal:
Barthel: špatná zpráva břicho půjde dolů až jako poslední, ale určitě vytrvej, kostky se objeví, ale musíš to zdietit ;-)

Jojo s tím počítám, že to půjde jako poslední, ale nevzdám to. Zatím mi ta dieta nevadí . Ono co se týče horní části břicha tak to jde celkem v pohodě, ale ta spodní pneumatika z dob kdy jsem byl tučné dítko se tam pořád drží
Díky za podporu :))
člověk

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barthel, dobrý :) mě se taky vždycky ten spodek drží a nechce, a nechce jít pryč

Jinak aktuál:
97 kg nalačno, 12 weeks out... snad to stihnu hlavně nohy

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Ferry

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten hrudník máš fakt pěkně tvarovanej, takovej arnoldovskej :-)
karlkanas

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Clovek parada , ten spodek to chce trenink superserie predkopy vysoky pocty, stopky schazovacky , trenink nohou v priprave to je spis zavod nez trenink to chce drtit ale.makej to stihas ;) jdes na cechy?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 318, 319, 320 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: