|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: po únor 23, 2015 7:51 pm Předmět: Ztrata dokladu a kreditky - zneuziti |
|
|
Vcera vecer jsem ztratil penezenku s ridicakem, Obcankou a kreditkou (ceska spritelna). Dnes jsem byl na Sporitelne kde mi kartu zablokovali, na mestskym urade kde jsem sel nahlasit ztratu jak obcanky tak ridicaku a zazadat si o nove. Na policii jsem byl, ale tam mi rekli ze pokud to neni kradez tak nic neudelaji, jen zavolali na Mestskou policii jestli to nenasli.
Da se udelat jeste neco navic tak aby se riziko zneuziti snizilo, resp. co presne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po únor 23, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
Už jsi všechno udělal - teď už to těžko někdo zneužije.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po únor 23, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Už jsi všechno udělal - teď už to těžko někdo zneužije. |
no ma 2 moje doklady a nevim jak to funguje u nebankovnich spolecnosti nebo malych spolecnosti ktere pujcuji mensi castky, jestli tam nejsou takove prisne podminky na vydani penez. Ale aji tak by meli mit uz zmenene udaje o tom ze uz ty moje doklady nejsou platne
co sem tak projizdel net tak je dobre pozadat mou banku aby jako doklad totoznosti bylo mozne jen pomoci pasu nebo rodneho listu.
A nevim jak zjistit jestli zmena probehla na webu resortu vnitra
kdyz tak ctu tento clanek, tak moc optimista nejsem http://www.novinky.cz/finance/362352-snadne-pujcovani-laka-k-uverovym-podvodum.html
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po únor 23, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
No občanku i řidičák ti zneplatní hned, co jim to nahlásíš, takže potom už by to nemělo asi platit nikde - předpokládám, že snad ty systémy v bankách a všude jinde maj na to stavěný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: út únor 24, 2015 7:51 am Předmět: |
|
|
Existuje databáze neplatných dokladu,ale ví buh jestli to všude používají k ověření totožnosti.http://aplikace.mvcr.cz/neplatne-doklady/
A jestli si ty udaje vklada ministerstvo samo automaticky,nebo jestli se jim tam musis na ty stranky nejak pripomenout to nevim.
No ale co sou platny treba stranky na internetu,když stačí aby nějakej hajzl jezdil např. v MHD načerno a pokaždý se pak prokázal tvoji občankou,tam se nic neověřuje,revizor je štastnej jak blecha že má záchyt a ty ani nevíš že máš někde rest.
Ale myslím žes udělal všechno cos mohl,třeba ty doklady skončej"jen v koši"nebo je někdo odevzdá.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út únor 24, 2015 7:59 am Předmět: |
|
|
Je dobre, ze si to vse hned nahlasil. Ted by ses nemel uz niceho bat, respektive tve doklady muzou zneuzit porad, ale ty uz to mas nahlaseny, tak z toho bys vyvazl v pohode.
Ale je to neprijemnost, tohle se stalo kamaradovi, a to ztratil (nebo spis mu nekdo sebral) jen obcanku. Nejakej kokot si pak na jeho obcanku na splatky koupil pomale cely vybaveni bytu.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 24, 2015 8:46 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Je dobre, ze si to vse hned nahlasil. Ted by ses nemel uz niceho bat, respektive tve doklady muzou zneuzit porad, ale ty uz to mas nahlaseny, tak z toho bys vyvazl v pohode.
Ale je to neprijemnost, tohle se stalo kamaradovi, a to ztratil (nebo spis mu nekdo sebral) jen obcanku. Nejakej kokot si pak na jeho obcanku na splatky koupil pomale cely vybaveni bytu. |
a to ji mel platnou? NEbyl ji nahlasit jako ztracenou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Valal
|
Zaslal: út březen 03, 2015 7:28 am Předmět: |
|
|
Myslím, že by doklady nikdo zneužít neměl. A když už tak půjde třeba jen o koupi cigaret nezletilého, , nic pro vás vážného
|
|
| nahoru |
|
 |
Valal
|
Zaslal: út březen 03, 2015 7:31 am Předmět: . |
|
|
Mému tátovi ukradl občanku tehdejší jeho kamarád a vzal si na něho půjčku kterou nesplácel. Za pět let taťkovi přišelo že má zaplatit pěknej balík, tak si sjednal schůzku s jejich právníkem a na kamerách dohledali že to opravdu taťka nebyl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|